YLOD και 60άρια...διαβάστε!

Σήμερα είχαμε χειρουργική επέμβαση στο 60άρι του φίλου Σωτήρη (CHE GUEVARA) όπου χωρίς καμία ιδιαίτερη έκπληξη αντίκρισα το συνηθισμένο θέαμα της θερμικής πάστας να έχει κάνει φτερα!

ss20100217230711.jpg

ss20100217230653.jpg

ss20100217230749.jpg

ss20100217230815.jpg

καλό καθάρισμα απο τα ξεράδια που είχαν μείνει...

ss20100217230840.jpg

ss20100217230915.jpg

πάστωμα με Arctic Silver 5

ss20100217230939.jpg

και δοκιμή μετά με killzone 2 που πραγματικά το σκίζει το hardware του PS3.

στα 20 λεπτά που παίξαμε (θαυμάσαμε για άλλη μία φορά τα γραφικά, ειδικά στην πλάσμα!) ο ανεμιστήρας παρέμεινε στις χαμηλές στροφές...

για να δούμε στα τεστ του Σωτήρη τι θα κάνει! :BDBDG54:

Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο Σακη για την υπομονη του να με ανεχτει και να προχωρησει στη χειρουργικη επεμβαση του ασθενη που οφειλω να ομολογησω οτι στεφτηκε με απολυτη επιτυχια.Εγω δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ξεκοιλιασω το PS3 γιατι πολυ απλα στο τελος της επισκευης θα ειχα περισευμα καμια 20αρια βιδακια....μπραβο ρε Σακη επιφυλασομαι επισκεψη σπιτι μου να το σκισουμε.........:joyman::grinning-smiley-043

όχι, αντικαταστήσαμε την θερμική πάστα...

heatgun θα χρειαστώ σήμερα για το 40άρι μου που χθες έβγαλε YLOD :mad::mad::mad:

(θα πάει για ρεζέρβα γιατί ήδη στο πορτ παγκάζ μου βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο slim :laugh: )

εάν έχει βγάλει ήδη YLOD ,όχι δεν θα φτιάξει. Θα πρέπει να το ζεστάνεις με heatgun όπως περιγράφετε στα παραπάνω tutorial.

Κατα πάσα πιθανότητα μετά θα ανοίξει και θα μπορέσεις να πάρεις τα save σου.

Εχεις μηπως δοκιμασει το κολπο με το πιστολακι μαλλιων?(που το βαζεις στο πισω μερος του PS3 για 20 λεπτα και μετα το αφηνεις να κρυωσει...)

Γιατί να πεδεύεσαι με πιστολάκια και rolley? :D Το πιστολάκι μαλλιών δεν αναπτύσσει τόσο μεγάλη θερμοκρασία (~500c) ώστε να γίνει σωστό reflow και το πιο πιθανό εάν το κάνεις εξωτερικά είναι να σου παραμορφώσει τα πλαστικά.

πάρε ένα heatgun με 10-15 από praktiker/carrfour κτλ και κάνε σωστή δουλειά.

Το δοκιμασα με πιστολακι χθες και το πανω μερος πατηθηκε και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ανοιξω το καπακι lol. Στη χειροτερη το σπαω...
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν δουλεψει με το heatgun. Να μην παω να δοσω τζαμπα λεφτα. εσυ το εχεις δοκιμασει? Αν ναι με τον οδηγο που εστειλες στη 1η σελιδα?

όχι, αντικαταστήσαμε την θερμική πάστα...

heatgun θα χρειαστώ σήμερα για το 40άρι μου που χθες έβγαλε YLOD :mad::mad::mad:

(θα πάει για ρεζέρβα γιατί ήδη στο πορτ παγκάζ μου βρίσκεται ένα ολοκαίνουργιο slim :laugh: )
Καλοριζικο ποτε προλαβες και το χτυπησες βρε θηριο?

Το δοκιμασα με πιστολακι χθες και το πανω μερος πατηθηκε και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ανοιξω το καπακι lol. Στη χειροτερη το σπαω...
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν δουλεψει με το heatgun. Να μην παω να δοσω τζαμπα λεφτα. εσυ το εχεις δοκιμασει? Αν ναι με τον οδηγο που εστειλες στη 1η σελιδα?

ναι έχω δοκιμάσει και έχει δουλέψει με επιτυχία με αυτόν τον οδηγό. τουλάχιστον στην χειρότερη θα σου μείνει το heatgun μετά να ανάβεις το τζάκι (κάνει πολύ καλη δουλεια!) :laugh:

Καλοριζικο ποτε προλαβες και το χτυπησες βρε θηριο?

χθές το βράδυ έπαιζα λίγο μπιλιαρδάκι και ξαφνικά έσβησε. το ανάβω και ...YLOD! Κοίτα να δεις λέω...ένα φτιάξαμε ένα χάλασε ! οπότε πήγα σήμερα το πρωί και πηρα το slim :a0210: (επιτέλους θα ανάψει και αυτο το trueHD λαμπάκι )

ναι έχω δοκιμάσει και έχει δουλέψει με επιτυχία με αυτόν τον οδηγό. τουλάχιστον στην χειρότερη θα σου μείνει το heatgun μετά να ανάβεις το τζάκι (κάνει πολύ καλη δουλεια!) :laugh:)
Γραφεις στα video που εστειλες..."και να αγνοήσεις το μέρος με το heat gun".
Ποιος ειναι ο καταλληλος τροπος να χρησιμοποιησω το heatgun?

Απάντηση: Re: YLOD και 60άρια...διαβάστε!

Γραφεις στα video που εστειλες..."και να αγνοήσεις το μέρος με το heat gun".
Ποιος ειναι ο καταλληλος τροπος να χρησιμοποιησω το heatgun?

εσύ δεν θα τα αγνοήσεις όμως! :a0210:

γυρισα...:D
Στην πρωτη μου "επεμβαση" χρειαστηκε να αφαιρεσω τον σκληρο δισκο για ενα διασημα. Θα συνεχισει να εχει αυτα που ειχα μεσα? Ή διαγραφηκαν επειδη τον αφαιρεσα για λιγο?

Την Κυριακη θα αρχισω την επεμβαση(η πρωτη μου με τα καταλληλα υλικα)
Με τι να καθαρισω την παλια παστα?(εγω ειχα δοκιμασει να βαλω αλοιφη Counterpain xαχα...ελπιζω να μην προκαλεσε περισσοτερα προβληματα...)

Με ισοπροπυλική ακλοόλη (από το φαρμακείο).Την counterpain που την έβαλες? στο ps3 μπάς και συνέλθει??!?!!

Ναι, την χρησιμοποιησα ως θερμικη παστα...χαχα
Εχω ακομα μερικες ερωτησεις...
Υπαρχει κανενας αλλος τροπος για να καθαρισω την παλια παστα?
Το heatgun στους ποσους βαθμους θα πρεπει να το εχω?Σε ποια σκαλα(3 ειναι ολες)? Να θερμανω ολη την πλακα ή μονο τα δυο ασημενια τετραγωνα? Σε τι αποσταση να ειναι το heatgun? Για ποση ωρα?
Πολλα ρωταω εεε? :P