YLOD και 60άρια...διαβάστε!

oh my god... έχω ακούσει πολλά, αλλά counterpain για θερμική πάστα ποτε!!!

πάμε:

1. δεν ξέρω πως καθαρίζεται η couterpain! (μάλλον με οινόπνευμα)
2. στην αρχή στην χαμηλή και μετά στην υψηλή. Θα θερμάνεις όλη την πλακέτα στο χαμηλό και με την υψηλή σκάλα θα εστιάσεις στα 2 τσιπ. Αποστάσεις και ώρα δες το video.

πολλά ρωτάς, πολλά μαθαίνεις! ;)

Ναι, μπορείς κάθε μέρα...αρκεί να του κάνεις και 5-10λεπτά μασάζ πριν το αλείψεις με counterpain!

Ολες οι παστες ειναι καταλληλες? Εγω ζητησα την Arctic Silver Ceramique,αλλα απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες δεν ειναι ιδια με αυτη που πηρα...(4Ε την πηρα)

Δεν βλεπω να κραταει για πολυ. Μολις εβαλα ενα cd,μετα απο 1-2 λεπτα αρχισε να ακουγεται σαν να εχω παιξει 5 ωρες

μπράβο για την προσπάθεια!

για να γκαζώνει τόσο το ανεμιστηράκι, σημαίνει οτι κάτι δεν πήγε καλά με την θερμοαγώγιμη πάστα. τι πάστα έβαλες και πόσο? Η καλύτερη λύση που βρήκα είναι artic silver 5 και άπλωμα σε ένα λεπτό στρώμα (να μην φαίνονται τα γράμματα των chip)

στο δικό μου 40άρι που έφτιαξα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχω ακούσει ακόμα ανεμιστήρα να αυξάνει στροφές ακόμα και με βαριά παιχνίδια όπως killzone 2

δυστυχώς η ceramique, παρά τα θριαμβευτικά review που κυκλοφορούν στο internet, μετά απο λίγο καιρό ξεραίνεται. Μακρια!

Υπάρχει και "καλύτερη" λύση με 1-2 βαθμούς πιο κάτω από Ceramique και ακούει στο όνομα Diamond Carat 7. Ακριβή και δύσκολη στην τοποθέτηση αλλά...

Επίσης στο ότι ξεραίνεται η ceramique εγώ δεν το έχω συναντήσει, όσο καιρό την χρησιμοποιώ (από τότε που την έφερνε μόνο η Checkmate).
Αν και νομίζω ότι δεν μπορεί να κρατηθεί "υγρή", για πολύ καιρό σε υψηλές θερμοκρασίες.

Re: Απάντηση: YLOD και 60άρια...διαβάστε!

μπράβο για την προσπάθεια!

για να γκαζώνει τόσο το ανεμιστηράκι, σημαίνει οτι κάτι δεν πήγε καλά με την θερμοαγώγιμη πάστα. τι πάστα έβαλες και πόσο? Η καλύτερη λύση που βρήκα είναι artic silver 5 και άπλωμα σε ένα λεπτό στρώμα (να μην φαίνονται τα γράμματα των chip)

στο δικό μου 40άρι που έφτιαξα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχω ακούσει ακόμα ανεμιστήρα να αυξάνει στροφές ακόμα και με βαριά παιχνίδια όπως killzone 2

δυστυχώς η ceramique, παρά τα θριαμβευτικά review που κυκλοφορούν στο internet, μετά απο λίγο καιρό ξεραίνεται. Μακρια!
Αμα τα φτυσει(χτυπα ξυλο)... θα το ξαναδοκιμασω με την παραπανω παστα...

Υπάρχει και "καλύτερη" λύση με 1-2 βαθμούς πιο κάτω από Ceramique και ακούει στο όνομα Diamond Carat 7. Ακριβή και δύσκολη στην τοποθέτηση αλλά...

Επίσης στο ότι ξεραίνεται η ceramique εγώ δεν το έχω συναντήσει, όσο καιρό την χρησιμοποιώ (από τότε που την έφερνε μόνο η Checkmate).
Αν και νομίζω ότι δεν μπορεί να κρατηθεί "υγρή", για πολύ καιρό σε υψηλές θερμοκρασίες.

"Ξεράθηκε" σε μόλις 5 μήνες στο δικό μου PS3. Αυτός ήταν ο λόγος που μου χτύπησε και YLOD, νομίζοντας οτι είχα βάλει πάστα (φλωρα) της προκοπής.

Σε μία σύντομη έρευνα που έκανα στο δίκτυο, διάβασα τα ίδια για όλες τις κεραμικές... ξεραίνονται. Μάλλον κάνουν για μικρότερες θερμοκρασίες.

Τα εφτυσε και το δικο μου:(
Ευτυχως που ξερω την διαδικασια και θα το δοκιμασω με την Arctic Silver 5.
Ποσες παστες θα χρειαστω?

Υ.Γ. Κρατησε μολις μια εβδομαδα...:'(

ναι...για 22 φτάνει!

θα απλώσεις ένα ΛΕΠΤΟ στρώμα (εντάξει μην βλέπεις και τα γράμματα του επεξεργαστή!)

όχι...δοκίμασε να επιμείνεις ακόμα περισσότερο με το heat gun ...αλλα το ξέρουμε από τώρα, σχεδόν όλα τα fat έχουν ημερομηνία λήξης...

Καλησπερα κι απο μενα. Νομιζω οτι μπαινω κι εγω στο club του Ylod. Θελω να ρωτησω ομως κατι για να'μαι σιγουρος.
Το δικο μου phat 60 (εχω αλλαξει σκληρο κι εχω βαλει 500 εδω και κανα χρονο) απο standby mode που το λαμπακι ειναι κοκκινο μολις παω να το ανοιξω πρασινιζει για λιγο , βγαζει κιτρινο για πολυ λιγο και μετα αναβοσβηνει κοκκινο.
Υπαρχει ελπιδα σωτηριας η απλα τον ηπιαμε? Αυτα που ειχα μεσα στον σκληρο θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν ενδεχομενως σε καποιο αλλο ps3?