Υλοποίηση με Squeezebox Duet

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Παραθέτω το παρακάτω σύστημα που έχω υλοποιήσει γιατί κάποιος συμφορουμίτης με ρώτησε με πμ για την υλοποίηση και πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τα λέμε αυτά στο φόρουμ και όχι με πμ…:grandpa:

Πηγή/transport: Logitech Squeezebox Duet
Πηγή/server: Netgear ReadyNAS DUO με δύο SAMSUNG HD103UJ 931 GB σε mirror (συγκεκριμένα μια υλοποίηση της Netgear που την λέει Xdrive αλλά στην ουσία είναι mirror)
DAC: Cambridge Audio DacMagic
Ενισχυτής: ROTEL RA 1070
Ηχεία: B&W 683

Το server βρίσκεται σε άλλο όροφο και έτσι δεν με «ζαλίζει» με τους ανεμιστήρες κλπ (αν και πρέπει να πω ότι το συγκεκριμένο NAS είναι πολύ ήσυχο) και το συγκεκριμένο τρέχει το software του Squeezebox. Κατά τα λοιπά το Squeezebox είναι συνδεδεμένο ασύρματα με WiFi 54g πράγμα απαραίτητο γιατί το Squeezebox Controller δουλεύει μόνο με ασύρματο δίκτυο. Τέλος το Squeezebox Receiver δίνει από την ψηφιακή στο DAC και από εκεί στον ενισχυτή…

Ο ήχος του συστήματος υποθέτω ότι πρέπει να είναι πολύ κοντά στο καλύτερο που μπορεί να πετύχει το σύστημα ενισχυτή/ηχείων μου (χωρίς να είμαι σίγουρος γι αυτό καθώς δεν έχω συγκριτικά). Να πω εδώ ότι το 90% της συλλογής μου είναι σε FLAC.

Όποια έλλειψη σε ήχο όμως δεν συγκρίνεται με την βολή του να έχεις όλη τη συλλογή σου (στη δική μου περίπτωση περίπου 650 άλμπουμ) στο χέρι χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι κάθε φορά που θες να αλλάξεις άλμπουμ και επίσης, πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχεις ανοιχτή την τηλεόραση…

(Υπάρχει και chick trap και γενικά μέγιστη γκατζετιά που είναι ο έλεγχος του Squeezebox Receiver – κοινώς του συστήματος – από το iPhone με μία εφαρμογούλα που λέγεται iPeng και δουλεύει μια χαρά)

Αυτά σε πρώτη φάση και για να μην κουράσω παραπάνω, είμαι στη διάθεση σας για ερωτήσεις…-bye-

Εύγε καλοκαιριάτικα !

Πώς κρίνεις τον ήχο του Squeezebox πριν και μετά το DacMagic; Τι έχει αλλάξει στην ποιότητα και σε τι είδος μουσικής;

Καλές ακροάσεις.

Κατα τη γνώμη μου, μετά την ενσωμάτωση του DAC magic στο σύστημα, αυξήθηκε σημαντικά ο όγκος του ήχου, έγινε κοινώς πιο πλούσιος.

Αυτό που έχω να πω πάντος είναι ότι η κωδικοποίηση του ηχητικού CD έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία... Εχει τύχει να βρώ το ίδιο CD πού έχω κωδικοποιήσει μόνος μου σε flac στο δίκτυο και να ακούγεται πολύ καλύτερα...

Πιστεύω πάντως ότι ποτέ μια υλοποίηση με το Squeezebox, αλλά και οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο transport (δες SONOS) - εκτός ίσως από το transporter της logitech στα 2,000 ευρώπουλα - δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει σε ήχο ένα καλό CD player.

Τα πλεονεκτήματα βρίσκονται αλλού...

Αυτό που έχω να πω πάντος είναι ότι η κωδικοποίηση του ηχητικού CD έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία... Εχει τύχει να βρώ το ίδιο CD πού έχω κωδικοποιήσει μόνος μου σε flac στο δίκτυο και να ακούγεται πολύ καλύτερα...

Περίεργο αυτό, με ποιο πρόγραμμα κάνεις κωδικοποιείς τα CD σε flac; Εγώ χρησιμοποιώ το EAC, το οποίο καλεί το επίσημο flac.exe αν δεν κάνω λάθος.

Φιλε bisbikoulas καλησπερα. Εγω σου εστειλα το πμ οποτε ευχαριστω για το τοπικ.

Σκεφτομαι κι εγω την υλοποιηση τετοιου συστηματος με βασικη πηγη το squeezebox για τα αποθηκευμενα flac και mp3, διοτι είναι καθαρα μηχανακι ηχου και με την οθονη του κοντρολερ δε χρειαζεται την τηλεοραση. Προφανως θα είναι πιο αθορυβο από ένα μινι htcp, παροτι μετα θα χρειαστει αγορα κι αλλου media player για τις αποθηκευμενες ταινιες. Θα παιξει με προ/τελικο parasound P3/A23 και με ηχεια θα δουμε ποια.

Το ενδιαφερον μου εστιαζεται μονο στο squeezebox και τις λειτουργιες του: πχ γραφεις ότι το προγραμμα του τρεχει στο σερβερ σου. Πρεπει να εχουμε λοιπον «δηλωμενα» τα αρχεια από τα οποια θα επιλεγει το squeezebox ή μπορει να παιρνει από ολο το δικτυο και τους υπολογιστες του? Επισης, παιζει όλα τα ραδιοφωνα δωρεαν? Και το αγαπημενο μου sky.fm? και τι είναι το rhapsody και το pandora που χρειαζεται να πληρωσεις? Επισης, γινεται ευκολα/γρηγορα η διαχειριση της βιβλιοθηκης σου με το μηχανακι? Καποια δυσκολια ή απροβλεψια πχ? Εχει ψαχτηρι? Παιζει ολων των τυπων τις λιστες που μπορει να εχουμε αποθηκευμενες πχ τις winamp list? Από αναβαθμισεις? Διαχειριση μεσω i-tunes? Διαβασα ότι υπαχει κι αναβαθμιση για να περναει (μεσω ποιας απ τις εξοδους του?) υλικο 24/192.

Αυτές τις ερωτησεις (προς το παρον) θα θελα να κανω για το squeezebox, διοτι σκεφτομαι όπως σου ειπα ότι θα ναι καλυτερη λυση απ το htcp για τη διαχειριση και την αναπαραγωγη της μουσικης βιβλιοθηκης λογω και του κοντρολερ και της οθονης του. Απλα ελεγα ν αποφυγω την πληκτρολογηση διοτι ειμαι περισσοτερο τηλεφωνικος τυπος.:operator:

Α ναι!.. Ηθελα να κανω κι αυτην την ερωτηση αλλα βλεπω εχεις ηδη απαντησει.. Ποιες οι ακουστικες εντυπωσεις σου μεταξυ απευθειας συνδεσης με τον ενισχυτη και συνδεσης με την παρεμβολη του dac magic. Εκτος όμως από το το ότι ο ηχος απεκτησε περισσοτερο ογκο, πιο πλουσιος κλπ μηπως παιζει και ποιο δυνατα όταν είναι συνδεδεμενο μεσω ντακ ματζικ, εχει δλδ ικανοτερη ευαισθησια εξοδου το ντακ? Όπως καταλαβαινεις κι εγω σκεφτομαι την αγορα ενός ντακ, αλλα αν παιζει καλα και μονο του, θα αναβαλλω την αγορα, ριχνοντας το βαρος στα ηχεια.

Και μια παρακληση προς τον φιλο xamastrok, αν δεν γινομαι πολυ κουραστικος..
Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα για μετατροπη wav σε flac το easy cd-da extractor. Βλεποντας ομως πως οι περισσοτεροι συστηνουν το EAC εγκατεστησα το συγκεκριμενο προγραμμα, αλλα δεν το ξερω..
Θα μπορουσες λοιπον φιλε xamastrok να μου γραψεις βημα προς βημα τη διαδικασια μετατροπης των wav σε flac με το EAC?

Θα μπορούσες φίλε xamastrok να μου γράψεις βήμα προς βήμα τη διαδικασία μετατροπής των wav σε flac με το EAC?

Καλησπέρα Μάνθος,

όταν κάνεις εγκατάσταση το EAC (την έκδοση v0.99 βρες) σου ξεκινά ένα wizard που σου τα ρυθμίζει όλα μόνος του. Σου μετρά την ποιότητα των drives, σου προτείνει ποιο να χρησιμοποιείς για rip, και στη συνέχεια σου ρυθμίζει και τη συμπίεση αρχείων. Εκεί νομίζω ή σου ρυθμίζει κατευθείαν για συμπίεση σε flac ή εσύ του λες σε τι να τα συμπιέζει κατά το ripping (π.χ. mp3, flac). Σου φτιάχνει όλες τις παραμέτρους του flac μόνο του.

Οπότε για να ριπάρεις ένα CD σε flac βάζεις το CD και πατάς το εικονίδιο MP3 αριστερά (δεν έχει σημασία που λέει mp3, το συμπιέζει σε ό,τι format του έχεις πει εσύ στο προηγούμενο βήμα).

Επίσης, αν θες να μετατρέψεις κατευθείαν από wav -> flac πηγαίνεις στο μενού Tools -> Compress wavs.

Αν έχασες αυτό τον Wizard μπορείς να τον επαναλάβεις από το μενού EAC -> Configuration Wizard.

Αν στο Wizard δε σου έχει πουθενά επιλογή για flac ίσως δεν το έβαλες σαν επιλογή κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, και θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά το πρόγραμμα.

Αν για κάποιο περίεργο λόγο δε δουλεύει τίποτα από τα παραπάνω στείλε μου pm να σου πω τις ρυθμίσεις για flac που θα πρέπει να βάλεις με το χέρι (μη προτεινόμενο).

Καλό βράδυ.

Το προγραμμα αυτο αναγνωριζει ελληνικους δισκους ωστε κατα την μετατροπη να σου γραφει και τα τραγουδια και οχι track 1,2 κλπ?

Το προγραμμα αυτο αναγνωριζει ελληνικους δισκους ωστε κατα την μετατροπη να σου γραφει και τα τραγουδια και οχι track 1,2 κλπ?

Συνδέεται σε μια βάση δεδομένων με δίσκους στο ίντερνετ, δεν ξέρω πόσους ελληνικούς δίσκους έχει.

Xamastrok milles merci..:SFGSFGSF: :ernaehrung004:
Ελπιζω ν απαντησει κι ο bisbikoulas..
οπως επισης θα θελα να τον ρωτησω και για τα B&W 683, μια που οπως προειπα ψαχνω ηχεια -αυτης της "κατηγοριας".. με ποια αλλα ηχεια/συνδυασμους τα ακουσε-συγκρινε τοτε που εψαχνε για ηχεια, αλλα και μια ας πουμε περιγραφη του ηχου τους γιατι εχω ακουσει μονο την παλιοτερη σειρα 6 της εταιρειας (602s, 603)..
Ελπιζω σε απαντηση φιλε bisbikoulas..:smile:

λοιπόν, να πω κατ'αρχας για το EAC τη γνώμη μου...

Ειναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα το οποίο έχει τεράστιες δυνατότητες "παιχνιδιού", πολύ πέρα από τις βασικές του ρυθμίσεις, οι οποίες δεν παύουν να είναι πολύ καλές. Εγώ απλά δεν κατάφερα, στο χρόνο που ασχολήθηκα, να το τιθασεύσω και να το κάνω να κάνει αυτά που υπόσχεται... (εκεί ακριβώς πάει το σχόλιο μου περί μαεστρίας στην κωδικοποίηση την οποία κάποιες συλλογές "εκεί έξω" την έχουν... :grinning-smiley-043)

Πλέον κατέληξα να χρησιμοποιώ και εγώ το Easy CD-DA extractor το οποίο μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω περίπου ό,τι ακριβώς θέλω προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (πχ από FLAC σε MP3 για ακουσμα στο αυτοκίνητο ή το iPhone)

Τώρα σχετικά με τα 683... Εμένα μου αρέσουν... μου αρέσει το βάθος τους και μου αρέσει ότι γεμίζουν το χώρο μου ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος. Ακούσα δε για πρώτη φορά ηχητική πληροφορία την οποία δεν είχα ξανακούσει από το παλιό μου σύστημα (το οποίο δεν ήταν βέβαια τίποτα το σπουδαίο).

Είχα ακούσει κάποια klipsh (δεν θυμάμαι ποιά ήταν) καθώς και Audio Spectrum όλα επιδαπέδια. Ενα κατακλείδι πιστεύω ότι είναι ένα καλό και ισχυρό ηχείο mid range κατηγορίας.:guitarist:

Ευχαριστω πολυ tmjuju!!!:grinning-smiley-043 Ακομη πιο αναλυτικα σ αυτο το τοπικ!!
Ευχαριστω και τον bisbikoulas για τα 683.. για να πω την αληθεια τα 603 που ειχα ακουσει καποιες φορες (των οποιων αντικατασταση ειναι τα 683) μου φανηκαν καπως μουντα.. το πιο πιθανο ομως ειναι τα 683 να ειναι πολυ καλυτερα, αλλωστε η b&w δεν αλλαζει/αντικαθιστα συχνα σειρες ή μοντελα.

Ομως!!! δε μου απαντησες για το squeezebox, το κυριο θεμα μου σ αυτο το τοπικ, μια που για το ποια ηχεια να παρω για τους parasound μου θα θελα ν ανοιξω καινουριο τοπικ στην αναλογη ενοτητα..
Λοιπον?? μπορω ν ακουσω ολα τα ιντερνετικα ραδιοφωνα με το squeezebox? ειναι ευχρηστο-γρηγορο στη διαχειριση της μουσικης βιβλιοθηκης? Και ρωτησα αν ακουγεται δυνατα οταν ειναι συνδεδεμενο απυθειας στον ενισχυτη (κι οχι μεσω dac magic) οπως ας πουμε καποιο cd player, διοτι τωρα το λαπτοπ που εχω συνδεδεμενο με τον ενισχυτη ακουγεται παντα χαμηλοτερα απ οτι το cd player (στην ιδια θεση του ρυθμιστικου εντασης εννοειται..)
Δυστυχως δεν υπαρχει και σε καταστηματα consumer ή εξειδικευμενα το squeezebox, οποτε αναγκαστικα θα το αγορασω μεσω internet (μαλλον απο το pixmania) και γι αυτο ολες αυτες οι ερωτησεις..
Ελπιζω στην κατανοηση σου και στις απαντησεις σου.

Λοιπον?? μπορω ν ακουσω ολα τα ιντερνετικα ραδιοφωνα με το squeezebox?

Αν είναι free στο Internet, μπορεί να το παίξει το squeezebox. Απλά, το προσθέτεις στη λίστα με το χέρι.

ειναι ευχρηστο-γρηγορο στη διαχειριση της μουσικης βιβλιοθηκης?

Από το PC, ναι. Από το remote του σχετικά. Έχει λειτουργίες search, sort, κτλ.

Και ρωτησα αν ακουγεται δυνατα οταν ειναι συνδεδεμενο απυθειας στον ενισχυτη (κι οχι μεσω dac magic) οπως ας πουμε καποιο cd player, διοτι τωρα το λαπτοπ που εχω συνδεδεμενο με τον ενισχυτη ακουγεται παντα χαμηλοτερα απ οτι το cd player (στην ιδια θεση του ρυθμιστικου εντασης εννοειται..)

Δεν το έχω δοκιμάσει. Παίζει σε DAC.

Δυστυχως δεν υπαρχει και σε καταστηματα consumer ή εξειδικευμενα το squeezebox, οποτε αναγκαστικα θα το αγορασω μεσω internet (μαλλον απο το pixmania) και γι αυτο ολες αυτες οι ερωτησεις..

Το δικό μου classic το είχα πάρει από το e-shop. Δεν ξέρω αν το / τα φέρνουν πια.

Ευχαριστω πολυ κε Δημητρακουδη για τις αμεσες και ουσιαστικες απαντησεις. Και μια και ειστε μελος της ομαδας διαχειρισης του φορουμ, να πω κι ενα μπραβο στην προσπαθεια των ανθρωπων που ιδρυσαν ή/και διαχειριζονται το φορουμ, γιατι παρεχει ολη την πληροφορηση που μπορει να χρειαστει καποιος χωρις ιδιαιτερες γνωσεις σε θεματα τεχνολογιας.

Δυστυχως δεν ξερω (ακομη) να κανω παραθεση των απαντησεων σας οπως κανατε εσεις στις ερωτησεις μου -γινεται να μου πειτε πως μπορω να το κανω αυτο?:smile:- οπότε να σας πω οτι ενδιαφερομαι για το squeezebox duet που πιθανοτατα να προσφερει καλυτερη διαχειριση και παρουσιαση της μουσικης μας βιβλιοθηκης λογω του (πολυ καλου οπως δειχνει) controller του. Παντως αφου παιζει ολα τα free δικτυακα ραδιοφωνα κι εχει λειτουργια search, ειναι σιγουρο οτι μπορει να εξυπηρετησει τις αναγκες μου. Μακαρι να μπορει να παιζει και τις αποθηκευμενες λιστες τραγουδιων. Όσο για την ερωτηση αν παιζει δυνατα, ισως να ειναι και ακυρη, διοτι απ οτι ειδα εχει και volume control το controller του squeezebox duet.

Μια ερωτηση ακομη, αν δεν καταχρωμαι της καλοσυνης σας..
Οπως προειπα, εχω το ζευγος στερεο προ/τελικου parasound P3/A23. Εχετε μηπως καποια προταση για ηχεια εως 1500€ για το συγκεκριμενο ζευγος? Θελω ν ανοιξω καποιο σχετικο τοπικ στο οποιο να μου γραψουν τις προτασεις τους οποιοι συνφορουμιτες θελουνε, επειδη ομως θα μεινω ενα και πλεον μηνα χωρις ιντερνετ λογω μετακομισης, σκεφτηκα να σας ρωτησω οπότε να εχω κανα δυο συγκεκριμενα πραγματα στο μυαλο μου. Ο χωρος ειναι περιπου 22τμ σαλονι που ειναι μερος ενος ενιαιου χωρου περιπου 60τμ.

Και εγώ το Squeezebox Duet μου από το Pixmania το πήρα (όπως και το NAS). Να σημειώσω επίσης ότι το πρώτο Squeezebox που παρέλαβα δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει και, όντας σίγουρος ότι είναι χαλασμένο, τους το επέστρεψα και μου το αντικατέστησαν άμεσα και γρήγορα... (χρεώθηκα τον κουριερ). - Τελικά εγώ έκανα βλακεία με το firewall...

Τώρα, για τη σύγκριση classic με duet εγώ πήρα το δεύτερα ακριβώς λόγω του controller o οποίος έιναι πολύ εύχρηστος και σχετικά γρήγορος. Η δε διαφορά τιμής δεν είναι και πού μεγάλη. Προσοχή όμως γιατί χρειάζεται υποδομή ασύρματου δικτύου.

Αυτό που έχω να πω πάντως για όλ'αυτα είναι ότι κατά τη γνώμη μου "όλα τα λεφτά" είναι το NAS και πιο συγκεκριμένα το ReadyNAS Duo και αυτό γιατί έχεις ένα απλό μηχανάκι να τρέχει όλα τα απαραίτητα προγράμματα (Squeezecenter, Bittorrent client, backup server κλπ) να έχει και όλα σου τα αρχεία ήχου και εικόνας και να συνεργάζεται και άψογα με το Squeezebox...

(Για τα λοιπά ερωτήματα απάντησε το αφεντικό!!! :grinning-smiley-043)

Ευχαριστω πολυ κε Δημητρακουδη για τις αμεσες και ουσιαστικες απαντησεις. Και μια και ειστε μελος της ομαδας διαχειρισης του φορουμ, να πω κι ενα μπραβο στην προσπαθεια των ανθρωπων που ιδρυσαν ή/και διαχειριζονται το φορουμ, γιατι παρεχει ολη την πληροφορηση που μπορει να χρειαστει καποιος χωρις ιδιαιτερες γνωσεις σε θεματα τεχνολογιας.

Να'σαι καλά. Είναι χαρά μας να βλέπουμε νέα μέλη της παρέας να καταπιάνονται με νέα αντικείμενα.

Δυστυχως δεν ξερω (ακομη) να κανω παραθεση των απαντησεων σας οπως κανατε εσεις στις ερωτησεις μου -γινεται να μου πειτε πως μπορω να το κανω αυτο?:smile:

Δεν είναι τίποτα - απλά επιλογή του κειμένου που θέλουμε να κάνουμε quote και πάτημα του σχετικού πλήκτρου QUOTE από την μπάρα εργαλείων (στον Advanced Editor).

- οπότε να σας πω οτι ενδιαφερομαι για το squeezebox duet που πιθανοτατα να προσφερει καλυτερη διαχειριση και παρουσιαση της μουσικης μας βιβλιοθηκης λογω του (πολυ καλου οπως δειχνει) controller του. Παντως αφου παιζει ολα τα free δικτυακα ραδιοφωνα κι εχει λειτουργια search, ειναι σιγουρο οτι μπορει να εξυπηρετησει τις αναγκες μου. Μακαρι να μπορει να παιζει και τις αποθηκευμενες λιστες τραγουδιων.

Αν αναφέρεσαι σε λίστες του WinAmp ή αρχεία CUE, μπορεί κανονικά.

Όσο για την ερωτηση αν παιζει δυνατα, ισως να ειναι και ακυρη, διοτι απ οτι ειδα εχει και volume control το controller του squeezebox duet.

Δεν είναι άκυρη, καθότι έχει να κάνει με το DAC και τα αναλογικά ηλεκτρονικά του.

Μια ερωτηση ακομη, αν δεν καταχρωμαι της καλοσυνης σας..
Οπως προειπα, εχω το ζευγος στερεο προ/τελικου parasound P3/A23. Εχετε μηπως καποια προταση για ηχεια εως 1500 για το συγκεκριμενο ζευγος? Θελω ν ανοιξω καποιο σχετικο τοπικ στο οποιο να μου γραψουν τις προτασεις τους οποιοι συνφορουμιτες θελουνε, επειδη ομως θα μεινω ενα και πλεον μηνα χωρις ιντερνετ λογω μετακομισης, σκεφτηκα να σας ρωτησω οπότε να εχω κανα δυο συγκεκριμενα πραγματα στο μυαλο μου. Ο χωρος ειναι περιπου 22τμ σαλονι που ειναι μερος ενος ενιαιου χωρου περιπου 60τμ.

Για να πάρεις απάντηση σε αυτό καλύτερα άνοιξε νέο νήμα αν προλαβαίνεις. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω και θα το δει και πολύ περισσότερος κόσμος.

Eδω και 10 περιπου μερες εχω και εγω το duet.Οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι αναμεικτες,πρωτα η ανυπαρξια καλωδιων ειναι για μενα σημαντικοτατος παραγων,και σε αυτο παιρνει 10.Απο εκει και επειτα υπαρχουν αφ ενος τα λειτουργικα και αφ ετερου το καθαρα ακουστικο κομματι.Οσον αφορα το λειτουργικο ειναι μαλλον ασταθες με πολλα πεσιματα και επανεκκινησεις παρ ολη την προσφατη γενικη αναβαθμιση του λειτουργικου του.Πιστευω οτι θα πρεπει η εταιρεια να δουλεψει και αλλο στο λειτουργικο και να ειναι πιο σταθερο και πιο φιλικο στον χρηστη.Οσον αφορα το ηχητικο μερος,το dac του ειναι κατωτερο του αναμενομενου και φυσικα δεν το χρησιμοποιω,αλλα ως μετατροπεας ακροβατει καπου αναμεσα στο cube και στο trends.Θεωρω για τα δικα μου γουστα το trends καλλιτερη επιλογη ηχητικα,αλλα χανει λογω καλωδιου usb ,αλλα και ευελιξιας του duet.Βρισκομαι ακομη σε σταδιο προσαρμογης και ερευνας σχετικα με την ηχητικη του συμπεριφορα.Μια ακομη παρατηρηση ειναι οτι αρκετα flac που εχω κατεβασει ακουγονται αρκετα χειροτερα απο μερικους ιντερνετικους σταθμους που παιζουν mp3 σε 128 kbps bitrate και πανω