"Yo man, how is your blackout?"

Λύμπε έχουν δύο τριάρια στο όνομα.

Άγγλοι τρελλαμένοι. Θυμάμαι που μετά από Fuzztones είχα βάλει το ''άναψε το τσιγάρο δώσμου φωτιά'' σε δική τους διασκευή και φεύγανε ιπτάμενα αντικείμενα στο στούντιο.

Αγνές εποχές.

Άλλος ένας fan των Gogol εδώ. Έχω το Gypsy Punks (κάπως έτσι ονομάζουν και τη μουσική τους) και το EP "East Infection", και τα δύο βαράνε αρκετά. Στη συναυλία είχε γίνει μέγας χαμός (παρ' ό,τι έπονταν των υπνωτικών Massive Attack).

Άγγλοι τρελλαμένοι. Θυμάμαι που μετά από Fuzztones είχα βάλει το ''άναψε το τσιγάρο δώσμου φωτιά'' σε δική τους διασκευή και φεύγανε ιπτάμενα αντικείμενα στο στούντιο.

Αγνές εποχές.

E ρε και να 'μουν από μια μεριά... αυτά είναι σκηνικά...

Κορυφαίο το σχόλιο.:flipout::grandpa:

Αφού ξέρεις με τα ''For the festivals'' δεν τα πάω καλά. Εξάλλου οι στιγμές αμέσως μετά τα ξέφρενα γλέντια ,όπου το κέφι γυρίζει σε περισυλλογή μου αρέσουν καλύτερα.

Υ.Γ.Μέχρι και η Έφη Θώδη μετά από διήμερο πανηγύρι, με σκισμένο καλσόν, λερωμένα μάτια από ρίμελ και θλιμένο μαλλί , μπορεί να είναι μέχρι και γοητευτική.

Last edited:
Αφού ξέρεις με τα ''For the festivals'' δεν τα πάω καλά. Εξάλλου οι στιγμές αμέσως μετά τα ξέφρενα γλέντια ,όπου το κέφι γυρίζει σε περισυλλογή μου αρέσουν καλύτερα.

Να σου δώσω να διαβάσεις Barry Malzberg. Εχει για ήρωα έναν Ladies' Man που κυνηγάει συνέχεια τα κορίτσια. Οχι για την ηδονή per se αλλά γιατί είναι addicted στη μεταοργασμική μελαγχολία, στα συναισθήματα εγκατάλειψης και ερήμωσης που ακολουθούν τον οργασμό. :grinning-smiley-043

Αγνές εποχές.

Αναψε το τσι..αρο για την ακριβεια!!!

Προψες το εβαλα σε ενα παρτυ και σηκωθηκαν να χορεψουν μεχρι και οι ...καναπεδες!!!!!!!:flipout:
Χαμος λεμεεεεεεεε!!!!!

Και κολλουσαν παλι αυτα τα παλιοσιντι που ειχαμε στην εκθεση
Επαγγελματικα σου λεει μετα:violent-smiley-030:

Η ιγκουάνα

iggy-pop.jpg

:worshippy::worshippy::worshippy:

Μόλις έμαθα πως η Αλκηστις την θέλει απεγνωσμένα(την κορώνα).Ματαιοδοξία της αλλά όποιος την βοηθήσει κερδίζει τζάμπα όλη την δισκογραφία της απο την οποία θα κρατήσει μόνο ένα δίσκο και μπάινει και σε λίστα χορηγήσεων χαμηλότοκων καταναλωτικών δανείων απο γνωστή Τράπεζα :flipout:

Απάντηση: Re: "Yo man, how is your blackout?"

...αλλά όποιος την βοηθήσει κερδίζει τζάμπα όλη την δισκογραφία της απο την οποία θα κρατήσει μόνο ένα δίσκο και μπάινει και σε λίστα χορηγήσεων χαμηλότοκων καταναλωτικών δανείων απο γνωστή Τράπεζα :flipout:

:flipout::flipout::flipout:

και επειδή έχει γίνει αυτό το ντηζαιν τσικ (πώς το είπατε):grinning-smiley-043 παύει να έχει συνθέσει κάτι που να αρέσει ?

Εγώ δεν είπα αυτό, απλώς εντόπισα μια επιφανειακή ελπίζω ομοιότητα και ναι μου άρεσε ο πονηρός βαλκάνιος στην αρχή πριν γίνει τσικ του τσικ με τα φράγκα. Όσο για τους μπορντελιάρηδες καλοί είναι κατά καιρούς:slapface: αλλά με χαλάνε οι συνεντεύξεις του σαμάνου (δεν είναι ασφαλές κριτήριο το παραδέχομαι - παίζει και ο γραφιάς) που μοιάζουν πολύ ξεπέτα και επιφανειακές:BDGBGDB55:.

Όσο για τους μπορντελιάρηδες καλοί είναι κατά καιρούς:slapface: αλλά με χαλάνε οι συνεντεύξεις του σαμάνου (δεν είναι ασφαλές κριτήριο το παραδέχομαι - παίζει και ο γραφιάς) που μοιάζουν πολύ ξεπέτα και επιφανειακές:BDGBGDB55:.

ο σαμάνος δεν είναι Θεωρητικός ή φιλόσοφος: είναι τσόγλανος και καραγκιόζης του κερατά. Τσιρκολάνος.
Είχα τις ίδιες επιφυλάξεις που έχεις κι εσύ. Αλλά αυτό το καρκατσουλιό είναι η punk συνιστώσα των ακουσμάτων της καινούργιας Διεθνούς: International underclass. Η ποπ συνιστώσα φυσικά είναι το Kala (M.I.A.).
Και οι δύο είναι βαθύτατα πολιτικοί δίσκοι - και άκρως αναρχοαυτόνομοι αν θέλεις τη γνώμη μου. Πιστεύω επίσης πως είναι και πολύ πιο ζωντανοί και ενδιαφέροντες από, περίπου, οτιδήποτε ανάλογο κυκλοφορεί γύρω τους. Μένει να ξαναπροσδιορίσουμε Τι ακριβώς θεωρούμε ροκ'εν'ρολ, ποπ, πολιτικοποιημένη-επαναστατική μουσική, Διεθνή των εμιγκρέδων και των παριών και άλλα τέτοια σχετικά στις μέρες μας. Οχι τι θεωρούμε εμείς οι ίδιοι φυσικά: εμείς έχουμε κατέβει απ το τραίνο. A Long Long time ago -bye-

Η ποπ συνιστώσα φυσικά είναι το Kala (M.I.A.).
Και οι δύο είναι βαθύτατα πολιτικοί δίσκοι - και άκρως αναρχοαυτόνομοι αν θέλεις τη γνώμη μου. Πιστεύω επίσης πως είναι και πολύ πιο ζωντανοί και ενδιαφέροντες από, περίπου, οτιδήποτε ανάλογο κυκλοφορεί γύρω τους. -bye-

Ξέρω - αλλά δεν έχω ακούσει-θα επανορθώσω αυθωρεί.
Χωρίς να θέλω να υπενθυμίσω οικεία κακά, οι εκστατικοί στο διεθνή τύπο με αυτή την KALAM.I.A. είναι στην ηλικία σου στην καλύτερη περίπτωση:flipout::flipout::flipout: Πρόκειται για τους Ειδικούς:grandpa:που γράφουν ιστορία.:BDGBGDB55:

Θέλω τη γνώμη σου και με ενδιαφέρει, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο οι προθέσεις τους όσο το πως θα καταγραφούν στη συλλογική:slapface: συνείδηση ή ακόμη καλύτερα με ποιο τρόπο θα της αλλάξουν τη ματιά:violent-smiley-030:αισθητικά ή πολιτικά το ίδιο κάνει...

το θέμα δεν είναι τόσο οι προθέσεις τους όσο το πως θα καταγραφούν στη συλλογική:slapface: συνείδηση ή ακόμη καλύτερα με ποιο τρόπο θα της αλλάξουν τη ματιά:violent-smiley-030:αισθητικά ή πολιτικά το ίδιο κάνει...

οψόμεθα.
πάντως όσο μεγαλώνω έχω όλο και μεγαλύτερη κεκτημένη δυσπιστία απέναντι στις αλλαγές. αν έχεις ζήσει την περίοδο 1969-1982, το ταμπούρωμα που το ακολούθησε η ανανεωμένη ...αφοσίωση στην τάξη, τότε κρατάς μικρό καλάθι.