Youtube crash μεσω facebook

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Την βοήθεια σας παιδια γιατι δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη.
Χρησιμοποιώντας τον Internet explorer 11 παρατηρώ πως κατά την αναπαραγωγή Video μεσα από τον λογαριασμο μου στο facebook εάν προσπαθήσω να τρεξω βιντεo κρασαρει ο explorer και μου εμφανίζει στο κατω μερος της οθονης την ένδειξη "ανάκτηση της σελιδας".
Γενικότερα δεν εχω προβλημα στην αναπαραγωγή video μεσα από την σελιδα του youtube παρα μονο όταν αυτό συμβαίνει μεσω του facebook.
Ο adobe είναι αναβαθμισμένος με την τελευταία εκδοση και το x active το εχω ανενεργό.
Τι μπορει να φταιει;;
Να σημειώσω πως μονο στον IE το κανει αφου δοκιμάζοντας τον firefox δεν ειχα πρόβλημα

Με το x active ανενεργό πρέπει να έχεις θέμα ασφαλείας εννοώ σε προστασία malware μέσα από τον browser υπάρχει λόγος να είναι off;

Last edited:
Διαβασα πως αρκετες φορες δημιουργει προβλημα για αυτο το εκλεισα...
Παντως και ανοικτο που δοκιμασα χειροτερα ηταν τα πραγματα αφου δεν επαιζε κανενα βιντεο μεσω FB.

Κάτι με τα πρόσθετα πρέπει να είναι το πρόβλημα.
Είναι με όλα τα βίντεο flash & html5 ψάξε το με δεξί κλικ!
Τώρα μπορεί κάποιο άλλο άσχετο με αυτά να προκαλεί το πρόβλημα καλό είναι αρχικά να απενεργοποιούσες όποια από αυτά δεν είναι απαραίτητα αρχικά.

Μπορείς να κάνεις επαναφορά του internet explorer όπως ήταν αρχικά δες http://windows.microsoft.com/el-gr/internet-explorer/reset-ie-settings#ie=ie-11 τι επηρεάζει αυτή η αλλαγή

Μόλις επέστρεψα σπίτι ανοίγοντας τον υπολογιστή Windows 8.1 pro βρήκα προτροπή της Adobe για αναβάθμιση του flash player, το έχω στη συνιστώμενη επιλογή να εγκαθιστά η Adobe αυτόματα τα update. Από όσο γνωρίζω επηρεάζει μόνο τον ie γιατί οι άλλοι browsers παίρνουν από δικό τους κανάλι τις ενημερώσεις του flash player.
Η έκδοση που εγκατέστησε είναι η 11.9.900.152
Κάνε ένα check για τη ρύθμιση αναβάθμισης του flash στο menu για προχωρημένους μετά επανεκκίνηση στον υπολογιστή. Λογικά στα πρώτα λεπτά θα βγει το γνωστό μαύρο παράθυρο της Adobe προσοχή από προεπιλογή εγκαθιστά μαζί και ένα antivirus uncheck σε περίπτωση που έχεις.

Μάλλον εδώ είναι το μπέρδεμα με τα βίντεο αν και η "ανάκτηση σελίδας" που αναφέρεις στο #1 κάνει το ζήτημα περισσότερο μπερδεμένο.

Τσεκαρα το adobe και φοράω και εγω την τελευταία έκδοση.
Εκανα επαναφορά ρυθμίσεων και το πρόβλημα παραμένει.
Το κουφό είναι πως το ίδιο θέμα εχω και στο ultrabook με windows 8.1 .
Το πρωτο μήνυμα αφορούσε win7 32bit και προς έκπληξη μου το ίδιο συμβαίνει και στα 8,1
Αληθεια εχει δοκιμάσει κανεις με τον ie 11 να δει βίντεο μέσα από το Facebook ;
Ενώ η αναπαραγωγή ξεκινά κανονικά μόλις προχωρήσω το βίντεο η απλώς κάνω pause ο explorer κολλάει και μου γραφει "η σελίδα Facebook δεν αποκρίνεται " και μου ζητά ανάκτηση σελίδας.

Λοιπόν το site της Adobe εδώ προτείνει να θέτεις τον ιστότοπο που παρουσιάζει πρόβλημα σε
προβολή συμβατότητας και ο τρόπος είναι πάρα πολύ απλός.

Εργαλεία
Ρύθμιση προβολής συμβατότητας
Προσθήκη
Κλείσιμο

Ειδάλλως περίμενε από τη Microsoft κάποιο μπάλωμα όποτε βγει.
Καλύτερα θα ήταν να άλλαζες τη συνήθεια του ie με κάποιον άλλον ασφαλέστερο ταχύτερο και περισσότερο λειτουργικό desktop browser.

Όλα δείχνουν ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι επιπλέον.