υπαρχει 3d προβολεας...

zilmer

AVClub Addicted Member
20 October 2008
2,327
που να ΜΗΝ παιζει απο το pc αλλα απο BR player? και αν ναι τι τιμη ξεκινανε?
Το μονο 3d που εχω δει στην τηλεοραση μου ειναι το mkv side by side με ενεργα γυαλια της samsung και μου αρεσε μπορω να πω παρα πολυ.
Επειδη ομως λειπει το μεγεθος για αυτη την ευχαριστηση , θελω κατι λιγο πανω απο 100" , για να το ευχαριστηθω.
Μην μου πειτε τον sony :drummer: νομιζω ειναι πανακριβος.Να μην παμε πανω απο 2 χιλιαρικα ..υπαρχει ή το ξεχναω?
Επισης ο 3d που λεω , αν υπαρχει βεβαια , αν του βαλω mkv sbs θα το παιξει?

Νομίζω οτι προς το παρόν τουλάχιστον, όσον αφορά το 3D, ή τα έχεις και (αν θες) τα σκας, ή κάνεις υπομονή να πέσουν οι τιμές γιατί όσοι αξίζουν (JVC Χ3) κοστίζουν πολύ...Όταν λέω να πέσουν εννοώ γενικότερα και όχι μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο.

Re: Απάντηση: υπαρχει 3d προβολεας...

O συγκεκρυμενος ( οπως και τα αδερφακια του) εχουν ανάλυση 1280Χ720 οχι 1080.

Ρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό που υπάρχει εναντίον των 720p ????
Δηλαδή μόνο οι 1080p έχουν καλή εικόνα ?
Και όσοι βλέπουν ακόμη σε προβολείς μέσω DVd τι πρέπει να κάνουν ? να τους πετάξουν?
Ο παραπάνω φίλος zilmer ρώτησε αν υπάρχουν αξιοπρεπείς λύσεις για να παίξει 3D και του απάντησε o Αντώνης Καούρης ότι υπάρχει σε αυτά τα λεφτά που θέλει και παρακάτω. Δεν ζήτησε τον απόλυτο προβολέα !!
Δηλαδή ο Optoma που προετείνει ο παραπάνω φίλος δεν τον εκλαμβάνετε ως αξιόλογη λύση?

Συμφωνω, η αναλυση απο μονη της δεν λεει τιποτα. Το προβλημα ειναι η τεχνολογια των 720p DLP προβολεων η οποια εχει μεινει πισω στα επιπεδα προ 5ετιας λογω μη εξελιξης τους απο την Texas Instruments.
Παντως, αν οι μικροι DLP υποστηριζουν frame packing, πιστευω μια χαρα 3D θα δωσουν δεδομενης και της υψηλης τους φωτεινοτητας...

Ο συνδυασμός optoma hd67 + optoma 3d-xl που έχω - είναι ευπρόσδεκτος όποιος φίλος θέλει να τον δεί απο κοντά - δεν φιλοδοξεί να είναι ότι το καλύτερο στην βιντεοπροβολή (αν και στα ξένα φόρουμ λένε ότι σε θέαση 3d υλικού είναι καλύτερος απο τους 1080p jvc και sony λόγω της τεχνολογίας dlp και μόνο). Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω είναι ότι για ένα μέσο ''μικτό''χρήστη (dvd, bluray,games και 3d) πιστεύω ότι αποτελεί μια άριστη επιλογή σκεπτόμενος ότι το επόμενο συγκρίσιμο μέγεθος ανεβαίνει στα 4500Ε.

Μήπως κατά τύχη μένεις Αθήνα ,κατά Χαλάνδρι μεριά (ή έστω κάπου σχετικά κοντά) να σου κάνω μια επίσκεψη.-bye-

psaxneis oti ki ego
acer h5360bd ala akoma anamenetai...
suntoma elpizo idi kapoia eshop eksoterikou ton emfanisan

Εγώ τον έχω σταμπάρει εδώ και πολύ καιρό που κυκλοφοράει πάντως ο H5360BD

Και τα test και παρουσιάσεις θετικότατες και σε 2D και σε 3D

και ούτε XL ούτε τίποτα απευθείας με τον προβολέα σύνδεση!

Αναλογικά πάντα, ανάλογα τη θέλει και τη ποσό διαθέτη ο καθένας μας..!

Αξιόλογο μηχανάκι για τα λεφτά του, όντως τα σπάει!

Αν και να το ομολογήσω όσο και να μου περίσσευαν 4 η 5 χιλιάρικα

για προβολέα προσωπικά ΔΕΝ τα έδινα!

http://www.darty.com/nav/achat/hifi...r/videoprojecteur/acer_h5360bd.html?ectrans=1

Last edited:
παιδια η Nvidia βγαζει νεα γυλια οχι ασυρματα ομως με usb καλωδιο,ωστε να πεσει το κοστος.να μην εχει μπαταριες ουτε ασυρματο δεκτη.γυρω στα 90 δολαρια λενε..

με αλλα ενεργα γυαλια παιζουν οι φθηνοι 720P dlp?