Υπάρχει DVD Recorder με DVB-T MPEG4;

Να συμπληρώσω πάντως το ότι τα σημερινά DVD recorders που δεν έχουν DVB-T δεν βγαίνουν άχρηστα με το switch-off των αναλογικών εκπομπών,όταν αυτή πραγματοποιηθεί σε 3-4 χρόνια.
Το νέο σήμα σε αυτά μπορεί να δοθεί μέσω SCART από την TV ή τον ίδιο τον DVB-T decoder.
Έτσι κι αλλιώς αυτό που χρειάζονται είναι καλής ποιότητας SD σήμα PAL,οπότε ας μη μπερδευόμαστε με γρήγορες "αποστρατείες"...

Ασφαλως και δεν βγαινουν αχρηστα ουτε αποστρατευονται.
Οσο για την εγγραφη το οτι μπορουν να δεχτουν σημα direct απο scart ειναι κατι που κανουν και τωρα οπως και απο τον ενσωματωμενο decoder. Το θεμα ειναι ο προγραμματισμος εγγραφων η το να γραφεις ενα καναλι και να βλεπεις αλλο. Εκει δυστυχως τα πραγματα ειναι δυσκολα εως χλωμα με μια μονο πιθανη λυση αυτη της μοντουλας mpeg4 της Neotion με την οποια το μηχανημα θα εξακολουθει να κανει οτι εκανε και πριν.
Νικος

Έβαλα μια Neotion NP4+ στο Sony HXD1070.
Δεν συντόνισε κάποιο ψηφιακό της Digea και πλέον δεν συντονίζει και κανένα mpeg2 από τα προυπάρχοντα της ΕΤ.

Έχει κανείς κάποια ιδέα για αυτό;

Συγγνωμη που επαναφέρω ενα τοσο παλιο θεμα αλλα ψαχνομαι να αγορασω αμεσα ενα DVD αντιγραφικο. Χρεαιζομαι να εχει και αναλογικο δεκτη αλλα και δεκτη συμβατο με τα νεα καναλια της Digea ωστε να ειμαι καλυμενος μελλοντικα. Δεν με πειραζει να εχει σκληρο αλλα θελω να μπορει να γραφει και σε δισκακια. Σε οσα μαγαζια πηρα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο, γνωριζει καποιος κατι παραπανω.
Ευχαριστω

Oχι φιλε μου δεν υπαρχει,εχουν βγει συσκευες που εχουν δεκτη mpeg4 και σκληρο δισκο αλλα οχι και dvd recorder και δυνατοτητα επεξεργασιας κλπ των εγγραφων.
Μπορεις απλα να παιρεις ενα ψηφιακο δεκτη και να μεταφερεις τα αρχεια που θα γραφεις σε εξωτερικο σκληρο στο υπολογιστη και να τα επεξεργαστεις εκει με καποιο προγραμμα.Σιγουρα οχι τοσο πρακτικο οσο ενα dvd-recorder αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχεις καποια επιλογη.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Εχω την λυση του dreambox που ειναι πιο ευκολη, μιας και εχω ενα 800αρι συνδεδεμενο με εξωτερικο σκληρο μεσω esata. Το θεμα ειναι να μην καθομαι να κανω encode καθε φορα για να τα γραψω σε δισκακι..

Μήπως τώρα βγήκε DVD-Recorder με DVB-T/mpeg4 ???
ή έστω DVB-T/mpeg4 decoder με ενσωματωμένο DVD player...

Δεν λυπούνται το σαλόνι μας... γεμίσαμε καλώδια...

Δεν νομίζω να ξαναβγεί κάποιου είδους DVD Recorder. Πλέον μόνο ψηφιακά tuner με ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους.......
Θες να πεις, απο δω και μπρος μόνο τέτοια θα βγαίνουν :a0210:
Παλιότερα τα πιο πολλά DVD recorder είχαν και αναλογικό δέκτη
Λογικό μου φαίνεται να επαναληφθεί με ψηφιακό δέκτη όταν οι πιο πολλές χώρες δεν έχουν αναλογικό σήμα...