Υπαρχει επαγγελματιας ηλεκτρολογος ?

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,284
Νεο Ψυχικο
Ψαχνω για εναν επαγγελματια ηλεκτρολογο να περασω ενα καλωδιο απο τον πινακα μεχρι τα μηχανηματα. Υπαρχει κανεις αναμεσα μας?

Αν ειναι λαθος η κατηγορια ας το μεταφερουν οι συντονιστες.

Αν εχεις συγκεκριμένες απορίες και μπορουμε να σε βοηθήσουμε μεσω του forum (θεωρητικά)... πολυ ευχαριστως!

Ευχαριστω αλλα δεν ειναι θεμα γνωσεων. Απλα καποιος να αναλαβει να περασει το καλωδιο σε ,επαγγελματικη βαση, απο τον πινακα μεχρι μια συγκεκριμενη πριζα. Το θεμα ειναι πρακτικης εφαρμογης και οχι θεωρητικο.

Να κάνω μια διευκρινιστική ερώτηση: Ψάχνεις μόνο μέσα από το φόρουμ; Γιατί ξέρω κάποιον, που είναι επαγγελματίας και γενικά κάνει τέτοιες δουλειές, αλλά δεν είναι μέλος.

Αν θες, πες μου να τον ρωτήσω.

Δε με πειραζει να ειναι μεσα απο το forum. Απλα να μη με ρωτησει τι τη θελω την αποκλειστικη γραμμη :flipout:. Να ξερει ο ανθρωπος για τι πραγμα μιλαμε.
Βεβαια το project παει για μετα τη πρωτομαγια αλλα ειναι το πρωτο που εχω στο μυαλο μου για μετα τις γιορτες. Οποτε θα μου κανεις χαρη να ρωτησεις.

Δεν στέλνεις και εμενα ένα pm με το τηλ του κυριου? χρειάζομαι ηλεκτρολόγο για την ίδια ακριβώς δουλειά.-bye-