Υπάρχει επιτέλους τηλεόραση για....

Ρε παιδιά, θα το συνεχίσετε το θεματάκι γιατί ενδιαφέρομαι για τους ίδιους λόγους με το παλικάρι? Όσοι έχετε αποκτήσει w5500 , b650 ή οποια αλλη που νομίζετε ικανοποιεί τα παραπάνω,καντε ενα τεστάκι με xbox,pc και πειτε λίγες εντυπώσεις γενικά για την tv σας ή αν υπαρχει κάποιο αντίστοιχο link.. tell me plz. ευχαριστώ

δες εδώ φίλε, ότι άλλο χρειάζεσαι είμαι στη διάθεσή σου...

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=42778

THX brazilakos :a0210:

Θα ήθελα να μου πεις επίσης αν το lag είναι αισθητό στα παιχνίδια με σύνδεση VGA(παράλληλη θύρα) σε PC. Και όταν τη χρησιμοποιείς ως οθόνη PC πως σου φαίνεται,(γραμματοσειρές κλπ).

Θα ήθελα να μου πεις επίσης αν το lag είναι αισθητό στα παιχνίδια με σύνδεση VGA(παράλληλη θύρα) σε PC. Και όταν τη χρησιμοποιείς ως οθόνη PC πως σου φαίνεται,(γραμματοσειρές κλπ).

δεν την έχω συνδέσει με το laptop μέσω vga γιατί ξέχασα το καλώδιο στο γραφείο... αύριο θα το κάνω και θα σου πω φίλε, αλλά μόνο για το πως φαίνεται σαν οθόνη pc αφού δεν έχω παιχνίδια pc...

Η "ΤΕΛΕΙΑ" τηλεόραση βρέθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και λέγεται Sony W5500.

Κάνει ΟΛΑ όσα ήθελα ( και ακόμα παραπάνω) ΑΨΟΓΑ.

η Samsung B650 απογοήτευσε όταν προσπάθησα να συνδέσω το laptop δε μπορούσε καν να δώσει καθαρό σήμα HDMI στα 1920x1080 - πιξέλιαζε και εμφάνιζε είδωλα...

Σε αντίθεση με τη Sony που με το που σύνδεσα το laptop, ΒΡΗΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ και δε χρειάστηκε να κάνω το παραμικρό.

Επίσης, ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ σε xbox 360, δεν υπάρχει lag.

+ Τα 100hz δουλεύουν άψογα ακόμα και στο high.

Ό,τι άλλο θέλετε ρωτάτε ^^

Μεγεια

Δεν θυμαμαι αν υπαρχει ηδη νημα για την W5500 , αν δεν υπαρχει ξεκινα ενα καινουργιο να μαζευτουν ολοι οι κατοχοι να ανταλλάξουν αποψεις.-bye-

Με ενδιαφερει κι εμενα πολυ η χρήση της 40W4000 ως pc...αν έχει καποιος εμπειρία ευπρόσδεκτη..-bye-

Αν εχεις PC με εξοδο HDMI μπορεις να το συνδεσεις στο πλαινο HDMI (3o στην λιστα με τις εισοδους) και να δωσεις απο το PC (μεσω πχ. nvidia control panel η οποια αλλη καρτα γραφικων εχεις) εξοδο 1080p στα 60 Hz. Βρες την καρτελα με τις ρυθμισεις της τηλεορασης και βαλε "full pixel" ωστε να μην εχεις overscan.

Ευχαριστώ για τις οδηγίες-bye-δεν την εχω πάρει ακομα απλα ρωτουσα για το αν εχει καποιο προβλημα σαν χρηση pc ή κ γενικοτερα...