Υπάρχει εύκολη ασύρματη επικοινωνία με pc?

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,679
Με το καλώδιο κανένα πρόβλημα.
ανοίγεις ένα παράθυρο για το pc και ένα για το τηλέφωνο κάνεις drag n drop και τέλος.
Με εφαρμογές ασύρματες όπως kies και airdroid drag n drop...δεν.
Η διαδικασία είναι τόσο πολύπλοκη και ανόητη που αρνούμαι κάν να την διαβάσω και να την χωνέψω.
υπάρχει κάποιο λογισμικό που να κάνει ό,τι κάνει το καλώδιο?

Re: υπάρχει εύκολη ασύρματη επικοινωνία με pc?

Τρέχει αυτό και στο πισι?
ή τα κάνεις όλα στο κινητό?

Στο air droid τι σε δυσκολεύει? Στο πισι σου το βάζεις στα bookmarks. Ανοιγεις την εφαρμογή στο κινητό και πατάς scan qr code. Το σκαναρει και συνδέεται. Τι θα ήθελες περισσότερο? Κάποια παραπανω δυνατότητα?

Απάντηση: Re: υπάρχει εύκολη ασύρματη επικοινωνία με pc?

Τρέχει αυτό και στο πισι?
ή τα κάνεις όλα στο κινητό?

ώπα, νόμιζα ότι από κινητό ήθελες να κάνεις τον χειρισμό για τις μεταφορές... για το ανάποδο, το είχα κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν θυμάμαι πως.. νομίζω με κάποια απομακρυσμένη διαχείριση, http/ftp πρόσβαση... νομίζω και ο ES έχει τέτοια δυνατότητα, ώστε να έχεις access στο περιεχόμενο του κινητού σου από το πισί, αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα γιατί είμαι εκτός wifi (οικιακού) δικτύου...

Συνδέεται
Μετά δεν κάνει drag and drop.
Θέλει κατι ενδιάμεσα upload πότε μου λέει δεν υποστηρίζει ο browser την μεταφορά αρχείων κλπ
Θεωρώ ότι αν συνδέεται τόσο εύκολα ανάλογα πρέπει να γίνεται η μεταφορά

Πχ χτες ήθελα να μεταφέρω με το κινητό ένα φάκελο.
Συνδέθηκα αλλά ...μπούρδες.
Αναγκαστηκα να βαλω το καλώδιο

Σε μοτζιλα δεν έχω προβλήματα. Έχεις αναβαθμίσει φλας και τζαβα υποθέτω. Εμένα δούλεψε με την πρωτη σε μεταφορές κλπ. Δοκίμασε και με κρομ.

Μοτζ εχω.
Δοκίμασα με ιε μετα και γυρεψε τότε γιαβα.
Και είπα αει...

Στο air droid τι σε δυσκολεύει? Στο πισι σου το βάζεις στα bookmarks. Ανοιγεις την εφαρμογή στο κινητό και πατάς scan qr code. Το σκαναρει και συνδέεται. Τι θα ήθελες περισσότερο? Κάποια παραπανω δυνατότητα?

+1

Απάντηση: υπάρχει εύκολη ασύρματη επικοινωνία με pc?

Βρε παιδιά συνδέομαι σε ένα δλ
Δεν μ αφήνει να κοπιάρω με μια κίνηση
Δοκιμασες με Chrome?

.......... ειναι τοσο απλα και ευκολα με το airDroid

Ξαναέκανα μιά δοκιμή με airdroid είδα κάπου που λέει drag and drop files here

τα παω εκεί και μετά τα κάνει αυτός upload στο sdcard/airdroid/upload.
εντάξει. έτσι δουλεύει.

Αλλά γιατί να δουλεύει με αυτόν τον βλακώδη τρόπο (όταν συνδέεται πανεύκολα με το σκάνερ) και να μην μπορείς να πάς στο folder που θες στο τηλέφωνο και να σύρεις εκεί από ένα άλλο folder του υπολογιστή ό,τι θέλεις.
Τώρα θέλει να τα κάνεις upload εκεί που είπα πιό πάνω και μετά άλλο ένα βήμα εκεί που θες....

Ξαναέκανα μιά δοκιμή με airdroid είδα κάπου που λέει drag and drop files here

τα παω εκεί και μετά τα κάνει αυτός upload στο sdcard/airdroid/upload.
εντάξει. έτσι δουλεύει.

Αλλά γιατί να δουλεύει με αυτόν τον βλακώδη τρόπο (όταν συνδέεται πανεύκολα με το σκάνερ) και να μην μπορείς να πάς στο folder που θες στο τηλέφωνο και να σύρεις εκεί από ένα άλλο folder του υπολογιστή ό,τι θέλεις.
Τώρα θέλει να τα κάνεις upload εκεί που είπα πιό πάνω και μετά άλλο ένα βήμα εκεί που θες....

Μα γίνεται αυτό που λες....
Πας στον φάκελο που θες να μεταφέρεις τα αρχεία από τον υπολογιστή και σου έχει επιλογή upload κάπου πάνω δεξιά αν θυμάμαι καλά.

τι σημαίνει upload?
όταν έχεις 2 (δυο) υπολογιστές ποιός κάνει upload?

ενώ όταν έχεις δυό παράθυρα με 2 υπολογιστές σέρνεις τα αρχεία εκεί που θες.

Όπως το έχω εκλάβει εγώ το κινητό είναι "φιλοξενούμενος" στον υπολογιστη οποτε λέγοντας upload εννοεί οτι δίνει ο υπολογιστής στο κινητό. Σε ποιον φάκελο υα πάνε απλα δεξια στην μέση έχει την επιλογή να διαλέξεις εσύ. Ανοιγεις τον φάκελο του κινητό και απο εκεί μέσα "Τράβας" απο τον υπολογιστη όσα αρχεία θέλεις. Εσύ θέλεις να παίρνεις αρχεία απο το κινητό στον υπολογιστη? Σε αυτήν την περιπτωση καλη εφαρμογή είναι η syncme. Θέλει καποιες ρυθμίσεις στην αρχή αλλά μετα μόλις συνδέεται στο ασύρματο του σπιτιού αντιγράφει αυτόματα όσους φακέλους εχεις ορίσει εσύ σε φακέλους στο πισι. Έτσι φωτο, βίντεο κλπ περνάνε αυτόματα στον υπολογιστη. Αν βέβαια θέλεις συγκεκριμενα αρχεία απλα το κανεις χειροκίνητα.