Υπάρχει φοιτητική προσφορά για OTE TV;

tolhs

New member
13 September 2013
4
καλησπερα. φετος 8α γινω και εγω με το καλο φοιτητης στα Γιαννενα . θα ηθελα να ρωτησω μιας και δεν βρηκα
σε σιτε κατι παρομοιο . Αν υπαρχει καποια συνολικη προσφορα για φοιτητικο πακετο οτε τβ για φοιτητες.
κα8ως ειμαι τρελος φαν του nba και του ευρωπαικου ποδοσφαιρου καθως εχω σιχαθει εδω και αρκετα χρονια
το ελληνικο ποδοσφαιρο και το επιπεδο του. Ευχαριστω για τον χρονο σας :)

γιατι ενας φαιτητης να χρειαζεται συνδρομητικη τηλεοραση δηλαδη? λιγο παραλογος εισαι ρε φιλε , φιλικα :-)

Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, όχι σαν sms

Last edited by a moderator:
απλα ο sakels θελει να πει πολυ απλα,οτι προσφορα σε συνδρομητικη δορυφορικη(ειδος πολυτελειας δηλαδη)
ειναι παραλογο να γινει απο οποιαδηποτε εταιρια,διοτι δεν ειναι απαραιτητη σε εναν φοιτητη.
προσφορες σε φοιτητες,γινονται σε προιοντα και υπηρεσιες που ειναι πρωτης αναγκης.
απο κει και περα ο Τολης καλα εκανε και ρωτησε.μπορει να υπαρχει και κατι.

Δεν ειπε αυτο που λες εσυ,απο κει και περα αν αυτο εννοουσε ειναι σαφως δεκτο και κατανοητο..Οπως και το να ψαχνει ο φιλος παραπανω αυτο που τον συμφερει ειναι κ αυτο 100% σωστο..Στο θεμα μας,ξερω πως ο οτε δινει πιο φτηνο ιντερνετ σε φοιτητες αλλα δεν ξερω αν με την συγκεκριμενη προσφορα εχεις οτε τβ με 21 ευρω..

γιατι ενας φαιτητης να χρειαζεται συνδρομητικη τηλεοραση δηλαδη? λιγο παραλογος εισαι ρε φιλε , φιλικα :-)

Από τις ελάχιστες φορές που συμφωνούμε!Καθαρά για τους λόγους που αναφέρει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π.

Last edited by a moderator:
Δεν θα ήμουν υπέρ.... λόγω φοίτησης..

ΑΛΛΑ,

γιατί να μην μπορεί να το έχει αν διαθέτει το ποσό που χρειάζεται ??

Έχει ένα χόμπι, αγαπάει ένα άθλημα..κακό είναι να μπορεί να το βλέπει γλυτώνοντας ίσως από κάποια άλλα έξοδα ??

Και μην διαβάσω για το ότι θα αποσπάται και δεν θα διαβάζει, όλα γίνονται....

Από τη στιγμή που η τιμή έχει πέσει εκεί που έχει πέσει δεν θεωρείται είδος πολυτελείας πλέον...

Δεν νομίζω πως είπε κάποιος πως οι φοιτητές απαγορεύεται να έχουν δορυφορική.
Απλά δεν είναι και λογικό να έχουν έκπτωση ως φοιτητές..