Υπάρχει κανείς Λαρισαίος;

Και εγώ απο Λάρισα και καταγωγή απο Λίμνη Πλαστήρα μάλιστα.Αν θα είμαι εδώ τη Κυριακή ευχαρίστως να έρθω και εγώ στη συνάντηση...

Υπάρχει κανείς άλλος;
Τι λέτε για το απόγευμα της Κυριακής κατά τις 6-7 η ώρα;
Ας προτείνει κάποιος ένα ευχάριστο χώρο για τη συνάντηση. Δεν είμαι μέσα από τη Λάρισα και δεν θυμάμαι ονόματα.

Απο Τρίκαλα είμαι βρέ...Κομοτηνή μένω
Εχω πιεί κιόλας καφέ εκεί.τον καλλύτερο FRENDO που έχω πιεί μέχρι τώρα

Απάντηση: Re: Υπάρχει κανείς Λαρισαίος;

Μονο μεσημερι μπορω, μετα τις 17.00 δουλευω. Παντως το Chocolat στην Πολυτεχνειου βολευει. Αντε και οι υπολοιποι.....

Την άλλη Κυριακή το απόγευμα θα μπορείς;
Μήπως θα βόλευε τους περισσότερους το πρωί κατά τις 12;
Βλέπω κάποιοι έχουν κόλλημα.
Κάντε προτάσεις για να βρούμε ημέρα και ώρα που να βολεύει τους περισσότερους.
Εγώ μόνο τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή δεν μπορώ.
Τις άλλες ώρες είμαι εύκαιρος.

Αποψή μου είναι ότι έτσι δεν πρόκειται να βεθούμε ποτέ. Οπότε προτείνω να βρεθούμε π.χ. αύριο όσοι μπορούμε και σε κάποια στιγμή θα έχουμε και απαρτία. Ας το κάνουμε αύριο στις 12 πμ στο σοκολα της Η. Πολυτεχνείου.

Βαγγέλη στις 12 δεν μπορώ κι εγώ κάτι προέκυψε. Το απόγευμα θα μπορώ.
Αν όμως υπάρχουν άτομα για το μεσημέρι ας το πουν τώρα εδώ και να γίνει συνάντηση κι εγώ την επόμενη φορά αλλιώς το απόγευμα θα είμαι κι εγώ εκεί αν τελικά το κάνουμε απόγευμα.

Απ´ότι κατάλαβα Βαγγέλη μόνο εσύ είσαι διαθέσιμος κι εγώ για το απόγευμα όμως.
Αν υπάρχει άλλος να το πει.-bye-

Το απόγευμα στις 6μμ λοιπόν στο Chocolat οσοι θέλουν και μπορούν θα τους περιμένουμε εκεί για μια συνάντηση γνωριμίας.
Πιστεύω οτι θα περάσουμε ευχάριστα αλλά θα ξεκινήσει και μια προσπάθεια συνεργασίας σε ότι αφορά θέματα ήχου και εικόνας.
Ραντεβού σήμερα στις 6μμ στο Chocolat.

Θα στείλω και πμ.

Συγνώμη παιδιά.
Η γυναίκα μου έχει μάθημα 6-8 μμ (ιδιαίτερα) και έχω τους πιτσιρικάδες στο σπίτι.

Δεν πρόλαβα να έρθω στο ραντεβού στις 6. Ήρθα όμως στο chocola στις 6:30. Το μαγαζί ήταν φίσκα. Έκανα μια βόλτα πάνω-κάτω, μέσα-έξω, κοίταξα-ξανακοίταξα, δεν μπόρεσα να καταλάβω όμως ποια παρέα ήταν και έτσι έφυγα απογοητευμένος...