υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας από DVD-D σε HDMI;

Απάντηση: Re: Απάντηση: υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας από DVD-D σε HDMI;

...αγάπη και προδέρμ.

Άσε με ρε Χρήστο γιατί όταν διαβάζω κάτι τέτοια
μου ανάβουν τα λαμπάκια.:mad: :beee:

Ο Δημήτρης και ο Τάκης έκαναν τον κόπο καθημερινή,
μετά από την δουλειά τους, να έρθουν να με βοηθήσουν
σπίτι μου να λύσω το πρόβλημα μτο HTPC μου και όλα
αυτά χωρίς να με έχουν ξαναδεί ποτέ. Μόνο γιατί έχουν
μεράκι και γουστάρουν.

Άντε να πάμε παρακάτω τώρα γιατί έρχεται ΣΚ και δεν
γουστάρω να εκνευριστώ παραπάνω.-bye-

Να μην σου αναβουν τα λαμπακια. :operator:

Ο καλος ο μυλος ολα τ'αλεθει. Και ξερουμε ολοι οτι περι "καλου μυλου" προκειται.

Απλα μερικες φορες θελει λιγο χρονο παραπανω για να γινει κατανοητο ! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας από DVD-D σε HDMI;

Να μην σου αναβουν τα λαμπακια. :operator:

Ο καλος ο μυλος ολα τ'αλεθει. Και ξερουμε ολοι οτι περι "καλου μυλου" προκειται.

Απλα μερικες φορες θελει λιγο χρονο παραπανω για να γινει κατανοητο ! -bye-

Σωστόοοος.
Μόνο να μην μας παίρνει από κάτω.

Δυστυχώς μερικοί έχουν περεξηγήσει κάποια πράγματα.
Δεν ζητάνε, απαιτούνε, και μάλιστα με τρόπο που δεν αρμόζει ούτε στην περίπτωση που απευθύνονται σε υπαλλήλους τους.

Ένα μεγάλο μπράβο για τα παιδιά που ασχολήθηκαν για να δώσουν τις γνώσεις τους...
Ένα επίσης μεγάλο μπράβο στους ίδιους ανθρώπους για την υπομονή τους!(ειλικρινά απόρησα..)

Και φυσικά όλα αυτά είναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ στο avclub.gr!!!

Όλοι μα όλοι και ιδιαίτερα οι παλιοί βοηθάνε τους πάντες...:grinning-smiley-043
Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που κανονικά όλοι εμείς θα έπρεπε να τους είχαμε φτιάξει άγαλμα μπροστά απο τα συστήματά μας για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Υφάκι όμως, ο καθένας στο σπίτι του και στους γνωστούς του!-bye-

Ειλικρινα μερικους ανθρωπους δεν μπορω να τους καταλαβω πως σκεφτονται.

Οπως ειπε και ο Τακης Σωτηροπουλος εδω δεν ειναι το customer support της ΑΤΙ.

Ελεος δηλαδη!!!

Απάντηση: Re: υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας από DVD-D σε HDMI;

Ειλικρινα μερικους ανθρωπους δεν μπορω να τους καταλαβω πως σκεφτονται.

Οπως ειπε και ο Τακης Σωτηροπουλος εδω δεν ειναι το customer support της ΑΤΙ.

Ελεος δηλαδη!!!

Μετά από όλα αυτά, κάποιος (ή κάποιοι) με γλωσσόφαγε, κάπου είδα εδώ μέσα ένα νέο άρθρο, πως έβγαλε νέους drivers η ati, τους 7.4... τσίμπησα τους έβαλα και την πάτησα. Και μαύρες οθόνες και τα πάντα άνω κάτω. Μέχρι και το Adobe Reader 8 κάτι έπαθε μετά από αυτό... Κι ούτε με το powerstrip έκανα τίποτε. Και δε μπορώ να θυμηθώ πως τα είχα καταφέρει κάποια στιγμή με το ati catalyst 7.3 κι είχψα πετύχει σε φάση κλώνου διαφορετικές αναλύσεις ...

Όταν φτηνύνουν και τα μόνιτορ 1920Χ1080 - τώρα έχουν γύρω στα 800 ευρώ - τότε θα εκλείψουν όλα τα προβλήματα, καθώς θα ταιριάζει η ανάλυση της lcd με την tft.

Μέχρι τότε μακριά από ΑΤΙ! Δύστροπο λογισμικό.

Απάντηση: Re: υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας από DVD-D σε HDMI;

...
Testos εσύ που είσαι τόσο έμπειρος και την ψάχνεις τόσο πολύ
(απορώ βέβαια που δεν γνώριζες την ύπαρξη του powerstrip) μάλλον
δεν χρειάζεσαι την βοήθεια αυτού εδώ του φιλικού forum.

Έχεις δίκιο. Δεν γνώριζα κάτι για το powerstrip, πριν μου το αναφέρουν εδώ μέσα. Και μου φάνηκε λίγο περίεργο καθώς πουθενά αλλού, σε άλλα παρόμοια φόρα δεν πρόσεξα καμιά αναφορά για αυτό. Ίσως από απροσεξία μου... να υπήρχε αλλά να μη το πρόσεξα. Το κατέβασα, το δοκίμασα, τύπωσα και τις οδηγίες από τον οδηγό - βήμα/βήμα που υπάρχει εδώ, αλλά αληθινά δεν είδα κάτι διαφορετικό ή περισσότερο από τις δυνατότητες που σου δίνει το ati catalyst 7.3. Και τελικά δε μου έλυσε το πρόβλημα.

Από την άλλη, δεν αμφισβητώ πως πολλοί εδώ μέσα το θεωρείτε σημαντικό εργαλείο στη ρύθμιση ειοκόνας δεύτερης οθόνης (προβολέα ή lcd τηλεόιρασης) και πως σας έχει δώσει λύσεις.

Ίσως είναι διαφορετικά τα τεχνικά δεδομένα των δοκιμών - των συσκευών όπου κάναμε τις δοκιμές μας. Χαρακτηριστικά, παραξενεύομαι όταν κάποιος θεωρεί σαν άξια συζήτησης περί hd την ανάλυση 1366Χ768. Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτή, με ενδιαφέρει η καλύτερη η ενασχόιληση (και πληροφόρηση) 1920Χ1080..

Εντάξει, δεν πρόκειται να ζητήσω κεφάλια για όλα αυτά (!) Για τα πριν όμως, περί hdmi & dvi-d, δεν έχετε δίκιο και μην επιμένετε. Κάποιος μπορεί να υπερασπιστεί παλιούς φίλους και γνωστούς με καλύτερο τρόπο, με τρόπο που θα ωφελήσει και τους ίδιους - και τους καινούργιους.

ΥΓ. Δεν κολλά κάποιος σε ένα φόρουμ αν δε βρει ενδιαφέρον, δηλαδή χρήσιμη πληροφόρηση. Δε χρειάζεται να χαιρετάς πρώτος :-)

Re: Απάντηση: Re: υπάρχει κάποια απώλεια ποιότητας από DVD-D σε HDMI;

Έχεις δίκιο. Δεν γνώριζα κάτι για το powerstrip, πριν μου το αναφέρουν εδώ μέσα. Και μου φάνηκε λίγο περίεργο καθώς πουθενά αλλού, σε άλλα παρόμοια φόρα δεν πρόσεξα καμιά αναφορά για αυτό. Ίσως από απροσεξία μου... να υπήρχε αλλά να μη το πρόσεξα. Το κατέβασα, το δοκίμασα, τύπωσα και τις οδηγίες από τον οδηγό - βήμα/βήμα που υπάρχει εδώ, αλλά αληθινά δεν είδα κάτι διαφορετικό ή περισσότερο από τις δυνατότητες που σου δίνει το ati catalyst 7.3. Και τελικά δε μου έλυσε το πρόβλημα.

Από την άλλη, δεν αμφισβητώ πως πολλοί εδώ μέσα το θεωρείτε σημαντικό εργαλείο στη ρύθμιση ειοκόνας δεύτερης οθόνης (προβολέα ή lcd τηλεόιρασης) και πως σας έχει δώσει λύσεις.

Ίσως είναι διαφορετικά τα τεχνικά δεδομένα των δοκιμών - των συσκευών όπου κάναμε τις δοκιμές μας. Χαρακτηριστικά, παραξενεύομαι όταν κάποιος θεωρεί σαν άξια συζήτησης περί hd την ανάλυση 1366Χ768. Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτή, με ενδιαφέρει η καλύτερη η ενασχόιληση (και πληροφόρηση) 1920Χ1080..

Εντάξει, δεν πρόκειται να ζητήσω κεφάλια για όλα αυτά (!) Για τα πριν όμως, περί hdmi & dvi-d, δεν έχετε δίκιο και μην επιμένετε. Κάποιος μπορεί να υπερασπιστεί παλιούς φίλους και γνωστούς με καλύτερο τρόπο, με τρόπο που θα ωφελήσει και τους ίδιους - και τους καινούργιους.

ΥΓ. Δεν κολλά κάποιος σε ένα φόρουμ αν δε βρει ενδιαφέρον, δηλαδή χρήσιμη πληροφόρηση. Δε χρειάζεται να χαιρετάς πρώτος :-)

???