Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
Χωρίς πολλά λόγια (γιατί με κούρασε η ιστορία).

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη με 100Ηζ HD-Ready ή αναμένετε?

Άν όχι

Ερωτήματα:

1)Παίρνω κάποια άλλη LCD τώρα ή περιμένω μέχρι τίς γιορτές?

2)Να πάω σε Plasma?

3)Mήπως να απαιτήσω επιστροφή χρημάτων άν και στο Ελλάντα αυτό ακούγετε ώς ανέκδοτο?

ΥΣ:Με 680 ώρες θα την κρατάγατε με μείωση τιμής ή επέκταση εγγύησης?

Τα ίδια ερωτήματα ταλανίζουν κι εμένα.
Να επιδιώξεις πάντως επιστροφή χρημάτων ακούγεται δεν ακούγεται ώς ανέκδοτο. Εγώ με 680 ώρες τηλεόραση δεν αγόραζα και 1000 ευρώ να μου την δίνανε αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα. Χάνεται η μαγεία του καινούργιου...
100Hz HD-Ready αντίστοιχη δεν υπάρχει και ούτε και προβλέπεται στο άμεσο μέλλον γιαυτό κι έχουμε κολλήσει σε αυτήν. Είναι και καλά η εποχή του 1080p και όλες οι 100Hz υλοποιήσεις γίνονται πλέον σε 1080p μοντέλα.
Υπάρχουν πάντως άλλες πολύ αξιόλογες επιλογές και αν είσαι διατεθιμένος να περιμένεις θα βρεις σίγουρα κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ως τα Χριστούγεννα μπορεί και νωρίτερα...

Λογικα τετοια TV σε τετοια τιμη δεν θα ξαναβρεις.
Εγω θα την κραταγα με επεκταση της εγγυησης για τουλαστιχον 1 ετος ακομη (680 ωρες με 5-6 ωρες την ημερα ειναι 4 μηνες)

Τωρα αν θες plasma, υπαρχουν αρκετες καλες προτασεις -bye-

Εγω με μια γερη μειωση τιμης θα την κραταγα. Αλλωστε 680 ωρες δεν ειναι και πολλες οταν μια LCD εχει διαρκεια ζωης 60,000 ωρες τουλαχιστον.

Οπως ειναι η αγορα τηλεορασεων σημερα δεν αξιζει καποιος να δινει πολλα λεφτα για αγορα τηλεορασης (εκτος και αν εχει λεφτα για πεταμα) αφου η απαξιωση ειναι πολυ μεγαλη οποτε οτι καταφερεις να γλιτωσεις καλο ειναι.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και δεν νομίζω να ξαναυπάρξει...Σιγά σιγά όλες 40" + θα ναι full HD

Εγω με μια γερη μειωση τιμης θα την κραταγα. Αλλωστε 680 ωρες δεν ειναι και πολλες οταν μια LCD εχει διαρκεια ζωης 60,000 ωρες τουλαχιστον.

Οπως ειναι η αγορα τηλεορασεων σημερα δεν αξιζει καποιος να δινει πολλα λεφτα για αγορα τηλεορασης (εκτος και αν εχει λεφτα για πεταμα) αφου η απαξιωση ειναι πολυ μεγαλη οποτε οτι καταφερεις να γλιτωσεις καλο ειναι.

Σωστος ο παικτης (σεντερ φορ μαλιστα ) ,εγκρινω και επαυξανω .
Μια μειωση της ταξης του 25% επιπλεον καλα θα ηταν αφου θα βγαλουν κιολας κι αν οχι η θα την εδιναν με "απατη" η θα την εβγαζαν στο σφυρι .

Απάντηση: Re: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Δηλ, όταν λές γερή μείωση απο τα 1390 πόσο λές να κατέβει?

Το θέμα που με προβληματίζει είναι πώς έπαιζε καθημερινά 12 ώρες (ενώ τώρα δέν παίζει ούτε 3 την ημέρα) συνεπώς δέν γνωρίζω τί επιφυλλάσει το μέλλον...:HTEHETH63:

Βασιλη, πιστευω οτι καλο ειναι να την κρατησεις, εφοσον φυσικα παρεις κατι αλλο σαν ανταλλαγμα της διαφορας της τιμης. Εξαλλου εισαι και σιγουρος οτι δεν εχει κανενα προβλημα η τηλεοραση με καμενα πιξελς κτλ.

Πάρε μια πλάσμα και καθάρισες. Την έχω δει την D3000 και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Πλάσμα και πάλι πλάσμα. Τι είναι αυτό το πράγμα με τις LCD στην Ελλάδα....? :furious3::flipout:

Δεν ειμαστε της "λατρας " και του στρωσιματος , θελουμε να γυρναμε το κλειδι στη μιζα και βρουμμμ να ξεκιναει το εργαλειο .
Καλες η plasma , φετιχ η Kuro και μαλιστα διεθνως αναγνωρισμενο αλλα ......το αν θα κανεις καλο κρεβατι δεν εξαρτατε μονο απο το ποσο διανοουμενη θα ειναι η τυπισα . :lehrer:

Re: Απάντηση: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Πάρε μια πλάσμα και καθάρισες. Την έχω δει την D3000 και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Πλάσμα και πάλι πλάσμα. Τι είναι αυτό το πράγμα με τις LCD στην Ελλάδα....? :furious3::flipout:

Απο κατι LG πλασμα που εχω δει (πχ. PC1RR) ειναι κλασεις ανωτερη η D3000.
Βεβαια μην ξεχναμε οτι οι πλασμα εχουν και το γυαλι μπροστα που καλυπτει καποιες απο τις ατελειες στο σημα.

Άμα αυτά είναι κριτήρια για να πάρεις μια τηλεόραση να την κρατήσεις 5-6 χρονια τότε πάω πάσο. Προσωπικά οι 100 ώρες στρωσίματος δεν ήταν τίποτα μπροστά στην εικόνα που έχω τώρα. Άντε μην σας το χαλάω το θέμα -bye-

Re: Απάντηση: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Την υψηλή κατανάλωση ρεύματος όμως που έχουν
οι Plasma που την πάς ?? Οι καιροί είναι χαλεποί και η ΔΕΗ
ετοιμάζει νέο "μπουγιουρντί" ...
Ασε που και ο χρόνος ζωής νομίζω είναι μικρότερος απο τις lcd...
Βέβαια απο την άλλη έχουν τα κάλα τους και αυτές για να μην
τα ισωπεδώνουμε όλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Απο κατι LG πλασμα που εχω δει (πχ. PC1RR) ειναι κλασεις ανωτερη η D3000.
Βεβαια μην ξεχναμε οτι οι πλασμα εχουν και το γυαλι μπροστα που καλυπτει καποιες απο τις ατελειες στο σημα.

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι το γυαλί που βελτιώνει το σήμα ή κάτι άλλο. Αλλά η LG είναι ατυχές παράδειγμα κατά την γνώμη μου. Υπάρχουν πολύ καλύτερες στα ίδια λεφτά με την Sony (βλέπε Panasonic). Όσο για το μαύρο της D3000 πραγματικά είναι πολύ καλό το σκούρο γκρι όντως -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Την υψηλή κατανάλωση ρεύματος όμως που έχουν
οι Plasma που την πάς ?? Οι καιροί είναι χαλεποί και η ΔΕΗ
ετοιμάζει νέο "μπουγιουρντί" ...
Ασε που και ο χρόνος ζωής νομίζω είναι μικρότερος απο τις lcd...
Βέβαια απο την άλλη έχουν τα κάλα τους και αυτές για να μην
τα ισωπεδώνουμε όλα...

Δεν θα ήθελα να ανοίξουμε θέμα LCD vs Plasma γιατί υπάρχει ήδη στο forum. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιος ντόρος για μια τηλεόραση που την είδα από κοντά και δεν την άλλαζα με την πολύ πιο φτηνή panasonic που έχω με τίποτα. Δεν θα την έπαιρνα ποτέ προσωπικά. Αυτά από μένα. Άντε καλή συνέχεια :ernaehrung004:

καλυπτει τις ατελειες του σηματος και οχι της τηλεορασης,αλλο το ενα αλλο το αλλο.

στο πλαισιο Ηρακλειου ηταν διπλα διπλα μια pv60 και η 40d3000,καμια σχεση σε ποιοτητα εικονας, μα καμια σχεση.

Απάντηση: Re: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

καλυπτει τις ατελειες του σηματος και οχι της τηλεορασης,αλλο το ενα αλλο το αλλο.

στο πλαισιο Ηρακλειου ηταν διπλα διπλα μια pv60 και η 40d3000,καμια σχεση σε ποιοτητα εικονας μα καμια σχεση.

Ποια σου άρεσε περισσότερο....?

η πλασμα φιλε μου και αν θυμαμαι καλα επαιζαν ποδοσφαιρο(αγγλικο) και οι δυο

Last edited: