Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Την υψηλή κατανάλωση ρεύματος όμως που έχουν
οι Plasma που την πάς ?? Οι καιροί είναι χαλεποί και η ΔΕΗ
ετοιμάζει νέο "μπουγιουρντί" ...

Αν μιλάμε για PX70 και D3000, η διαφορά στην τιμή καλύπτει τον λογαριασμό στην ΔΕΗ για καμιά 20ετία. Άσε που η ΔΕΗ θα τα πάρει σε 120 δόσεις, ενώ η Sony τα θέλει μπροστά.

Έχω πολύ καλή γνώμη για την D3000 .....

απλά όταν ακούω για κατανάλωση κάτι με πιάνει :D

ασε που στις πλασμα η καταναλωση δεν ειναι σταθερη οπως ειναι στις lcd,αλλα οπως και να το κανουμε καταναλωνουν περισοτερο περιπου 20 τον χρονο στις ιδιες ιντσες.

Θεωρω αστειο τη δικαιολογια καταναλωση ,οπως και οι περισοτεροι νομιζω .
Οπως και να το κανουμε ομως μια plasma δεν θα γινει ποτε προιον μαζικης καταναλωσης .
Ολοι αναγνωριζουν τον ηχο που βγαζει ενας λαμπατος ενισχυτης αλλα στο τελος αγοραζουν τραντζιστορ , που κανει για ολη την οικογενεια .
Μπορει να λεει : το ποιο ομορφο μαυρο του κοσμου μωρο μου εισαι συ.....
η το μια ματια στην Kuro φτανει αεροπλανο να με κανει .....αλλα δεν αρκει να κρατησει γεματο ολο το χρονο ενα μαγαζι .
Θελει και τα : αυτος , ο ανθρωπος αυτος ,της sony ειναι χορηγος η κατι σε ποιο λαιτ οπως το ....αλλαξανε τα πλανα μου , την εστειλα στη μανα μου και επιασαν τα κλαματα , το πανελ ειχα καψει .

Απάντηση: Re: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Θεωρω αστειο τη δικαιολογια καταναλωση ,οπως και οι περισοτεροι νομιζω .
Οπως και να το κανουμε ομως μια plasma δεν θα γινει ποτε προιον μαζικης καταναλωσης .
Ολοι αναγνωριζουν τον ηχο που βγαζει ενας λαμπατος ενισχυτης αλλα στο τελος αγοραζουν τραντζιστορ , που κανει για ολη την οικογενεια .
Μπορει να λεει : το ποιο ομορφο μαυρο του κοσμου μωρο μου εισαι συ.....
η το μια ματια στην Kuro φτανει αεροπλανο να με κανει .....αλλα δεν αρκει να κρατησει γεματο ολο το χρονο ενα μαγαζι .
Θελει και τα : αυτος , ο ανθρωπος αυτος ,της sony ειναι χορηγος η κατι σε ποιο λαιτ οπως το ....αλλαξανε τα πλανα μου , την εστειλα στη μανα μου και επιασαν τα κλαματα , το πανελ ειχα καψει .

Δεν ξέρω πόσο χαίρομαι που ανήκω στους λαμπάτους :award:
Είναι γεγονός. Αν δεν έμπαινα ποτέ σε αυτό το site τώρα θα είχα σίγουρα LCD. Ευχαριστώ τον Θεό που μπήκα. Το γέλιο που ρίχνω όταν πάω στα καταστήματα και βλέπω τους πωλητές να πλασάρουν τις LCD είναι απίστευτο. Καλές LCD σίγουρα υπάρχουν αλλά στα λεφτά που κοιτάτε δεν μου κάνει καμία. Μα καμία όμως!

Με τουτα κι με εκεινα φιρι φιρι το πας να μας κανεις ολους "ακροδεξιους":flipout:
Αντε βρε ειθε η επομενη μου τιβι να ειναι plasma 10ης γενιας (πιστευω να κρατησει ως τοτε η D3000 ) για να σκασει και ο Petran που θαχει παρει τη σειρα της 9ης:flipout:

Re: Απάντηση: Υπάρχει κάποια παρόμοια για αντικατάσταση της D3000?

Όσοι ξέρουν αγγλικά ας ρίξουν μια ματιά και εδω...

2.gif

http://www.digitimes.com/displays/a20070802PR200.html

ασε που στις πλασμα η καταναλωση δεν ειναι σταθερη οπως ειναι στις lcd,αλλα οπως και να το κανουμε καταναλωνουν περισοτερο περιπου 20 τον χρονο στις ιδιες ιντσες.

20 ευρω μπορει να ειναι για την PX70 , για την PZ70 με τα 494 Watt (!!!) ειναι σιγουρα πολυ παραπανω οταν μια 40-42 LCD εχει γυρω στα 180-200 Watt (η 40D3000 εχει μονο 169 Watt!).

20 ευρω μπορει να ειναι για την PX70 , για την PZ70 με τα 494 Watt (!!!) ειναι σιγουρα πολυ παραπανω οταν μια 40-42 LCD εχει γυρω στα 180-200 Watt (η 40D3000 εχει μονο 169 Watt!).

για την ποιοτητα εικονας τιποτα?

οσο για την καταναλωση απαντηθηκε ηδη απο αλλον

Last edited:
http://www.testberichte.de/preisvergleich/level4_homevision_86685.html

Pioneer 428XD 82% , Sony 40D3000 79% , νομιζω η βαθμολογια τα λεει ολα. Μονο 3% πισω απο την Pioneer που ειναι η καλυτερη τηλεοραση της κατηγοριας.

και θα βαλω εγω το τεστ με τα ματια μου?

τι μας λες ρε Γιαννη πρωι-πρωι?

εσυ αγοραζε συμφωνα με τα τεστ, εγω αγοραζω με αυτο που βλεπω

υ.γτιποτα δεν λεει αυτο το τεστ και εξαλλου ειναι πισω η D3000 ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΘΗΝΗ" της pioneer

Last edited:
1. Οι πωλήσεις δεν λένε τίποτα. Η πλειοψηφία των καταναλωτών αγοράζουν ότι τους πασάρουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ψαγμένοι που καταλήγουν στις LCD γιατί τις προτιμούν για τους δικούς τους λόγους
2. Άλλο Γερμανία και άλλο Ελλάδα. Και γενικά άλλο Ευρώπη και άλλο Ελλάδα. Εδώ είμαστε οι βασιλιάδες του SD σήματος. Άμα βάλουμε δίπλα LCD και πλάσμα να παίζουν blu-ray σίγουρα είναι δύσκολο να πάρεις απόφαση. Εδώ στην Ελλάδα όμως οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι σημαίνει blu-ray...
3. Οι 2 τεχνολογίες έχουν τα καλά και τα κακά τους. Αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα οι Plasma είναι η καλύτερη λύση.

Αυτή είναι η γνώμη μου και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να είναι η σωστή και να συμφωνούν όλοι μαζί μου -bye-

και θα βαλω εγω το τεστ με τα ματια μου?

τι μας λες ρε Γιαννη πρωι-πρωι?

εσυ αγοραζε συμφωνα με τα τεστ, εγω αγοραζω με αυτο που βλεπω

Οκ ο καθενας ας αγοραζει με βαση τα δικα του κριτηρια. Εγω παντως και βλεπω και ακουω και διαβαζω.-bye-

και για να επανελθουμε..... με μια μειωση τιμης κοντα στο χιλιαρικο θα την κραταγα ανετα. Πλασμα δεν θα επαιρνα ποτε παρα μονο σε χωρο με παρα πολυ ελεγχομενο φωτισμο. Τοσα χρονια με το γυαλι κ της αντανακλασεις της crt κουραστηκα.

Τα ίδια ερωτήματα ταλανίζουν κι εμένα.
Να επιδιώξεις πάντως επιστροφή χρημάτων ακούγεται δεν ακούγεται ώς ανέκδοτο. Εγώ με 680 ώρες τηλεόραση δεν αγόραζα και 1000 ευρώ να μου την δίνανε αλλά αυτό είναι δικό μου κόλλημα. Χάνεται η μαγεία του καινούργιου...
100Hz HD-Ready αντίστοιχη δεν υπάρχει και ούτε και προβλέπεται στο άμεσο μέλλον γιαυτό κι έχουμε κολλήσει σε αυτήν. Είναι και καλά η εποχή του 1080p και όλες οι 100Hz υλοποιήσεις γίνονται πλέον σε 1080p μοντέλα.
Υπάρχουν πάντως άλλες πολύ αξιόλογες επιλογές και αν είσαι διατεθιμένος να περιμένεις θα βρεις σίγουρα κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ως τα Χριστούγεννα μπορεί και νωρίτερα...

Ποια είναι η γνώμη σας για την Philips 37pfl9732 ???
Εχει και αυτή καλά χαρακτηριστικά όπως και η D3000
Αξίζει ???

Νομιζω καθε ερωτηση αν "αξιζει" καποια τηλεοραση πρεπει να συνοδευεται και απο τιμη... Δεν "αξιζει" σε οποιαδηποτε τιμή. Τα πάντα είναι συνάρτηση της τιμής. Για μένα η εν λόγω είναι εξαιρετική σε τιμές μέχρι τα 1600...