υπάρχει κάτι καλύτερο στην τιμή αυτή?

neXTgen

AVClub Enthusiast
3 July 2007
764
west coast
http://www.skroutz.gr/s/259761/Panasonic-TX-P42G20E-42".html

την είδα στο μουλτιράμα . 889 ίσως τσιμπήσω και λίγο πιο κάτω ήθελα την lcd 46c650 samsung, αλλά δεν με παίρνει για 1100 περίπου που πάει.... αν καταφέρω την πάνι 42g20 στα 850 να τη χτυπήσω? άν την πάρω (τη 42ρα πάντα ρωτάω) θέλει στρώσιμο ή αλύπητα τη χρησιμοποιώ για divx/κονσόλα κλπ out-of-the box?

α και ακόμα δύο ερωτήσεις

1) στα divx παίζει ελληνικά .srt? μη μου πείτε πως παίζει και mkv....
2) γράφει απότι είδα στα σπεκς. σε τί ανάλυση?

έλα ντε... εδώ ίσως έχεις δίκιο .. είναι πάνω από 1.15μ μήκος η 50ρα? θύμησέ μου γρήγορα μην ψάχνω αν έχεις την καλοσύνη διαφορές της σειράς τζι με τη σειρά ες...

επίσης να σου πω πως την g20 λογικά θα την καταφέρω να πάει 850 είναι οκ για το χώρο (103cm μήκος) και το κυριότερο είναι ετοιμοπαράδοτη στην περιοχή που μένω από μουλτιράμα... (εννοώ χθες-άμεσα!)

δεν την παίρνει... οπότε πάω για τη μικρότερη...

αν θέλει κάποιος ας με διαφωτίσει.

αν βγάλω τη 42g20 από το χαρτοκούτι της και τη χρησιμοποιήσω ελεύθερα (χωρίς στρώσιμο/burnout κλπ) τρέχει τίποτα ή θα έχω προβλήματα στο μέλλον? (είδα ενα ποστ για την s20 νομίζω με ένα είδωλο του mad (!) από κάποια χρησιμοποιημένη ... ε! αυτά μου τη δίνουν, αν έχουν λυθεί και μπορώ να της φερθώ ...όπως ακριβώς σε μια lcd ... τότε να προχωρήσω :)

επίσης πείτε μου αν παίζει srt ελληνικά σε divx και αν παίζει .mkv

τέλος το feature ότι γράφει video , σε τι ανάλυση το κάνει?

Στις πρωτες 100-200 ωρες οχι δεν μπορεις να την φερθεις οπως μια LCD. Μετα ξεχνας οτι εχεις πλασμα και αποκτας τηλεοραση.

To κακο με τις LCD ειναι οτι παραμενουν οπως ειναι και στις 100 και στις 200 και στις χιλιες ωρες. Ποτε δεν προκειται να ξεχασεις οτι εχεις LCD και να αποκτησεις τηλεοραση.

είσαι λίγο υπερβολικός... παρ' όλα αυτά σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή, παρ'οτι δεν μου απαντάς σε όσα ρώτησα... απ 'οτι είδα μόνος μου τώρα το μεσημέρι mkv δεν είδε κάν και σε avi εξωτερικό .srt το αγνόησε.. ίσως ήθελε αναβάθμιση .. τι να πω!

αμα θες τηλεοραση να παιζει ολα τα αρχεια βιντεο με υποτιτλους
παρε μια καινουργια samsung οι panasonic δεν παιζουνε

πέρα από την 46c650 που δεν τη βρίσκω ετοιμοπαράδοτη ΠΟΥΘΕΝΑ... ποια άλλη αξιόλογου πάνελ samsung που να κινείται σε λογική τιμή (όχι 1500 και 2000) προτείνεις αγαπητέ mpetou?

πάντα 46ρα

Η TV είναι κορυφαία .Για να βλέπετε matroska και οτι αλλο φορμά υπάρχει την συνδέουμε με ενα media player Με 100 ευρώ σήμερα παίρνεις ενα μακράν καλύτερο media player απο οποιαδήποτε TV κυκλοφορεί σήμερα

είσαι λίγο υπερβολικός... παρ' όλα αυτά σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή, παρ'οτι δεν μου απαντάς σε όσα ρώτησα... απ 'οτι είδα μόνος μου τώρα το μεσημέρι mkv δεν είδε κάν και σε avi εξωτερικό .srt το αγνόησε.. ίσως ήθελε αναβάθμιση .. τι να πω!
Φίλε μου το ότι δεν απαντάει κάποιος σ'οτι ρωτάς να το συνηθήσεις σ'αυτό το forum! Όχι όλοι βέβαια. Πολύ απλά δε σου είπαν πως καμιά Panasonic plasma δε τρέχει mkv απ´το USB της. Κάποιες Samsung και LG ναι. Βέβαια υπολείπονται κατά πολύ σε εικόνα των Panasonic.

αγαπητέ kostas5579 ίσα-ίσα στους 3-4 μήνες που βρίσκεσαι εδώ μέσα πρέπει να έχεις καταλάβει πόσο άμεσα απαντάμε ο ένας στον άλλον! αυτό καθώς και ο σεβασμός στον άλλο είναι χαρακτηριστικά που καθιστούν το avclub ένα καταπληκτικό forum στο χώρο του! στα άλλα που λες περί εικόνας συμφωνώ (όποιος δεν είναι τυφλός δεν μπορεί να μην το βλέπει) ... υπάρχουν και άλλα (δευτερεύοντα προφανώς ζητήματα) σε μια αναζήτηση τηλεόρασης.. +το ζαλίζει κάποιος -φαντάζομαι- όταν πρόκειται να δώσει +-1000Ε !

σε ευχαριστώ SERGIOSK

Φίλε μου το ότι δεν απαντάει κάποιος σ'οτι ρωτάς να το συνηθήσεις σ'αυτό το forum! Όχι όλοι βέβαια. Πολύ απλά δε σου είπαν πως καμιά Panasonic plasma δε τρέχει mkv απ´το USB της. Κάποιες Samsung και LG ναι. Βέβαια υπολείπονται κατά πολύ σε εικόνα των Panasonic.

Υπαρχει συγκεκριμενο μελος που σε ολα τα νηματα γραφει οτι η Samsung εχι τον καλυτερο ενσωματωμενο media player. Δεν νομιζω οτι το κρατησαμε και μυστικο οτι Panasonic , Sony κτλ. υστερουν σε σχεση με Samsung και LG στον τομεα αυτο.

Προσωπικα νομιζω οτι τις δυνατοτητες ενος καλου εξ. media player δεν τις φτανει κανενας ενσωματωμενος , ασε που σε 1-2 χρονια αν βγει κατι καινουργιο αγοραζεις νεο MP ενω της τηλεορασης θα μεινει αναγκαστικα πισω τεχνολογικα.

θύμησέ μου γρήγορα μην ψάχνω αν έχεις την καλοσύνη διαφορές της σειράς τζι με τη σειρά ες...

H G20 έχει επιπλέον της S20:

- Kαλύτερο αντι-ανακλαστικό φίλτρο
- Νέο προστατευτικό πάνελ, τύπου φιλμ (δεν προκαλεί πολλαπλά είδωλα υπό γωνία, σκοτεινιάζει όμως ελαφρώς στις τελευταίες 5-10 μοίρες περίπου)
- Μενού ρύθμισης για calibration κατά isf (2D CMS)
- DLNA, βασικό media player και δικτυακές ικανότητες
- Δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων της digea σε μέσο αποθήκευσης USB
- Bάση με δυνατότητα περιστροφής
- 1 HDMI επιπλέον
- Υποδοχή VGA
- Μενού ρύθμισης THX
- Δυνατότητα για περισσότερο edge enhancement στην εικόνα

μπορεί με αναβάθμιση να παίξει matroska ? hdd recording κάνει και σε hd αναλύσεις?

Η Panasonic, πήρε άδεια για υποστήριξη Divx Plus HD (mkv) από τα τσιπάκια της, εδώ και 3-4 μήνες. Ό,τι μοντέλο έχει κυκλοφορήσει από τότε (2 3D BluRay-Players και η GT20) υποστηρίζει ματρόσκες, αλλά δεν προβλέπεται αναβάθμιση για τα προγενέστερα μοντέλα...

Η G20, μπορεί να δείξει ματρόσκες μέσω media server (DLNA), αλλά μάλλον η λύση του εξωτερικού media player να είναι προτιμότερη.

Οι εγγραφές στο σκληρό δίσκο, εγγράφουν αυτούσια την ψηφιακή παλμοσειρά, όπως εκπέμπεται από το κανάλι, χωρίς επεμβάσεις.

Last edited:
Παιδιά ηρεμήστε. Εγώ δεν είπα πως δεν υπάρχουν άμεσες απαντήσεις. Είπα πως υπάρχουν από κάποιους άσχετες. Δείτε τι ρωτά το παλικάρι στο post 1 και αν και πότε του δίνεται απάντηση σ'αυτά που ρωτά. Εννοείται πως το forum βοηθά σε πάρα πολλά πράγματα. Η δική μου λογική πάντως λέει πως πρώτα απαντάμε σ'αυτο που ρωτά κάποιος και μετά αντιπροτείνουμε.