ΥΠΑΡΧΕΙ LCD 32" αξιόμαχη για χρήση TV μέχρι 300-400 ευρώ?

mindscape

Established Member
14 August 2007
230
0
Χαίρετε... Πριν κανα μήνα τσίμπησα την 42PX70E, αλλά χρειάζομαι άλλη μια τηλεόραση, LCD αυτή τη φορά, για την οποία έχω 2 προδιαγραφές. Να έχει μέχρι το πάρα πολύ 400 ευρώ (επιθυμητή τιμή 300-350) και να είναι 32 ιντσών. Θα ήμουν αφελής να μιλάω για παραπάνω απο 32" στα χρήματα αυτά φαντάζομαι. Η χρήση θα για την αδερφή μου που σημαίνει σχεδόν αποκλειστικά χρήση τηλεόρασης (τηλεοπτικό σήμα) και κανένα DVD/Divx σπανιότερα. Για HD, PC και παιχνίδια ούτε λόγος.

Απλή, 32αρα, αξιόμαχη για TV στα 300-350 ευρώ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ακόμη και στα φυλλάδια της κυριακής δύσκολο να πετύχεις τίποτα,το πολύ 26".

Απλή, 32αρα, αξιόμαχη για TV στα 300-350 ευρώ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ρωτα κανα γειτονα μηπως πουλαει τη δικια του και θελει να παρει καμμια σαρανταρα ..............δεν κανω πλακα .
Οσο για το αξιομαχη στα 300-350 ειναι σαν να ζητας απο μια γκομενα με ωραιο face , 1.67 υψος και 92 κιλα να βρει δουλεια στο μοντελινγκ .

Ρωτα κανα γειτονα μηπως πουλαει τη δικια του και θελει να παρει καμμια σαρανταρα ..............δεν κανω πλακα .
Οσο για το αξιομαχη στα 300-350 ειναι σαν να ζητας απο μια γκομενα με ωραιο face , 1.67 υψος και 92 κιλα να βρει δουλεια στο μοντελινγκ .
Αξιόμαχη = value for money. Και αν η TV ήταν γκομενα, θα την ελεγα συμπαθητικη, με καλο προσωπο, 1.60 υψος και 55-60 κιλακια... Στα 92 κιλα δε μιλαμε ουτε για TV ουτε για γκομενα, μαλλον για ...τανκ μιλαμε.. :PP

ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΤΕ ????

Αυτή που σας προτείνω εγω, είναι προσωπική επιλογή και η τιμή της είναι χώμα γιατί ήθελα να απαντήσω στον ανταγωνισμό....

Πάρτην και θα με θυμηθείς....είναι τα τελευταία τεμάχια που έχουν απομείνει...δεν θα το μετανιώσεις!

Υπάρχουν καλές τηλεοράσεις χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις σε μάντρα

Ευκρίνεια HD Ready
Μέγιστη Ανάλυση 1366 x 768
Φωτεινότητα 500 cd/m²
Τυπική Αντίθεση (Typical) 1200:1
Δυναμική Αντίθεση (Dynamic) 5000:1
Χρόνος Απόκρισης 6.5 ms
Γωνία Θέασης 176/176
Ψηφιακός Δέκτης Όχι
Teletext Ελληνικό
Σύστημα Ήχου NICAM Stereo.
Ισχύς Ηχείων 2 x 10 Watt
Διαστάσεις με βάση (Π x Υ x Β) 81 x 61,5 x 30 mm
Βάρος (με βάση) 21 kg
Συνδέσεις 1x Composite A/V.
Συνδέσεις 2x Scart.
Συνδέσεις 1x S-Video.
Συνδέσεις Audio out.
Συνδέσεις RF (antenna).
Είσοδος PC.
HDMI.
1x υποδοχή ακουστικών.
Component.
Απεικόνιση 16,7εκ. χρωμάτων.
Αποθήκευση 125 τηλ. καναλιών.
Λειτουργία PIP, POP.

ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΤΕ ????

Αυτή που σας προτείνω εγω, είναι προσωπική επιλογή και η τιμή της είναι χώμα γιατί ήθελα να απαντήσω στον ανταγωνισμό....

Πάρτην και θα με θυμηθείς....είναι τα τελευταία τεμάχια που έχουν απομείνει...δεν θα το μετανιώσεις!

Υπάρχουν καλές τηλεοράσεις χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις σε μάντρα

300- 350 ευρω ειπε ο ανθρωπος max και οχι 500 .................

Πλακα πλακα ειχα δει μια Ηannspree 26αρα σε ενα καταστημα και επαιζε πολυ καλα. Κατι Philips , Sony που ειχε διπλα τις εβαζε ολες κατω!
Βεβαια πιθανοτατα ηταν επειδη το μικρο μεγεθος κρυβει τις ατελειες του σηματος αλλα και παλι δεν πιστευα στα ματια μου...