Υπάρχει περίπτωση?

Re: Απάντηση: Re: Υπάρχει περίπτωση?

υπαρχει πιο ωραιο απο το σινεμαδακι του προβολικου και το ποπ κορν ανα χειρας ;;;;;; η .... πιτσα αν προτιμας .....

Εξαρταται τον προβολεα γιατι μερικους που εχω δει σε σπιτια ουτε για παρουσιασεις με power point δεν κανουν. Ξεβαμενα χρωματα , flicker , θολουρα στην εικονα και αλλα πολλα.:slapface:

Εχω δει ομως και ενα Hitachi (που δεν θυμαμαι το μοντελο τωρα) πραγματικο κοσμημα.:Banane0:

Εξαρταται τον προβολεα γιατι μερικους που εχω δει σε σπιτια ουτε για παρουσιασεις με power point δεν κανουν. Ξεβαμενα χρωματα , flicker , θολουρα στην εικονα και αλλα πολλα.:slapface:

Εχω δει ομως και ενα Hitachi (που δεν θυμαμαι το μοντελο τωρα) πραγματικο κοσμημα.:Banane0:

Καλοί είναι οι περισσότεροι νομίζω…. Calibration χρειάζονται μόνο… :grandpa: -bye-

Ημαστε και λιγο υπερβολικοι οπως παντα. Το προβλημα που εχουμε ξερετε ποιο ειναι?
Οτι δεν αγοραζουμε με βαση τι θελουμε αλλα συγκρινοντας με το καλυτερο που κυκλοφορει και που δεν μπορουμε να αγορασουμε η περιμενουμε το καλυτερο χωρις να εχουμε τιποτα (δεν ισχυει για αξιοπρεπη συστηματα οπου περιμενουμε το καλυτερο για να αλλαξουμε αυτο που εχουμε).
Το να εχω μια παλια 25" και να μην με ικανοποιουν οι καινουργιες η να περιμενω ακομα καλυτερες η να περιμενω να πεσουν και αλλο οι τιμες και στο ενδιαμεσω να βγαζω τα ματια μου ενω εχω την δυνατοτητα να αγορασω ειναι λιγο υπερβολικο γιατι και σε 10 χρονια ακομα δεν θα εχω αγορασει περιμενοντας το καλυτερο, και οπως εχω ξαναγραψει σιγουρα αυτοι που αγορασαν μετα απο εμενα πηραν καλυτερο μηχανημα σε καλυτερη τιμη αλλα εγω ευχαριστηθηκα τα δικα μου καποιο χρονικο διαστημα παραπανω οποτε πατσισαμε.

Ντίνο τι έγινε?:ernaehrung004:
Πρέπει να το ξαναχτίσεις για να κάτσει το προβόλι?

Εσυ τουλάχιστον είσαι δύσκολα...

Εγώ αν τα πάρω καμιά μέρα και θέλω να κάνω την τσίτα και κρεμαστώ στα φωτιστικά θα φταίω????:flipout: :flipout: :flipout:

Και εμενα με ενοχλουσε ενα φωτιστικο αλλα εβαλα την βαση στην οροφη και το κουρεψα την ιδια μερα, το μεταλλαξα! Τσακ μπαμ! Ειναι μια αποφαση που ξερεις οτι θα αποδωσει! Και εγω σκεφτομαι για τηλεοραση ενα χρονο αλλα για τους ιδιους λογους με σενα το αναβαλω. Και οχι τπτ αλλο, μετα παω και χαλαω τα λεφτα σε αλλα ηλεκτρονικα ειδη! Δεν μου ερχεται να τα πεταξω σε μια τηλεοραση "αχρηστη" ειδικα απο τοτε που βρηκα το φως μου με τον προβολεα (πριν 14 μηνες). -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υπάρχει περίπτωση?

Και εμενα με ενοχλουσε ενα φωτιστικο αλλα εβαλα την βαση στην οροφη και το κουρεψα την ιδια μερα, το μεταλλαξα! Τσακ μπαμ! Ειναι μια αποφαση που ξερεις οτι θα αποδωσει! Και εγω σκεφτομαι για τηλεοραση ενα χρονο αλλα για τους ιδιους λογους με σενα το αναβαλω. Και οχι τπτ αλλο, μετα παω και χαλαω τα λεφτα σε αλλα ηλεκτρονικα ειδη! Δεν μου ερχεται να τα πεταξω σε μια τηλεοραση "αχρηστη" ειδικα απο τοτε που βρηκα το φως μου με τον προβολεα (πριν 14 μηνες). -bye-

Να σου πω οτι έχεις άδικο..θα λέω ψέματα..:ernaehrung004:
Αλλά η κυρά είναι έγκυος οπότε κάνω υπομονή και το κορόιδο..
Κοινώς, τον μ@μ@κα!:aktion033:
Οπότε φίλε matrix καταλαβαίνεις τι παίζει..

Δημητρη, ετσι που το πας τη βλεπω τη δουλεια να μεγαλωνει το παιδι και να σε ρωταει μεσα απο το forum: "Μπαμπα, ποτε θα παρουμε επιτελους μια LCD?" - "Κανε υπομονη παιδι μου, θα βγουν σε λιγο καλυτερα μοντελα!!!" :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Υπάρχει περίπτωση?

Δημητρη, ετσι που το πας τη βλεπω τη δουλεια να μεγαλωνει το παιδι και να σε ρωταει μεσα απο το forum: "Μπαμπα, ποτε θα παρουμε επιτελους μια LCD?" - "Κανε υπομονη παιδι μου, θα βγουν σε λιγο καλυτερα μοντελα!!!"

:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Υπάρχει περίπτωση?

Δημητρη, ετσι που το πας τη βλεπω τη δουλεια να μεγαλωνει το παιδι και να σε ρωταει μεσα απο το forum: "Μπαμπα, ποτε θα παρουμε επιτελους μια LCD?" - "Κανε υπομονη παιδι μου, θα βγουν σε λιγο καλυτερα μοντελα!!!" :flipout: :flipout: :flipout:

Καλο, αλλα...

Το παιδι θα μεγαλωσει, οι lcd θα ειναι ακομα εδω;;;

Laser, sed, Oled, ahmed, χαχα... Καποια απο αυτες θα ειναι τοτε στο προσκηνειο, και εκει να δεις μπερδεμα ο Δημητρης! Και οχι μονο αυτος δλδ ;) -bye-