καλή βδομάδα ! και κατευθείαν στο ψητό. αγοράζω κι εγώ όπως αρκετοί από σας φαντάζομαι japanese mini lp replicas κατευθείαν από τόκυο . υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω της ιστορίας με την ακτινοβολία που θα σας έκανε να σταματούσατε ? αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν Η ΜΟΝΗ περίπτωση (και ΑΝ αυτή υφίσταται) είναι να έχει επικαθήσει (ως σκόνη από βροχή π.χ.) στην επιφάνεια της ζελατίνας, οπότε με γάντι και πετώντας την τελευταία καθαρίσαμε, ή μήπως "διαποτίζει" και το υλικό (απίθανο μου φαίνεται), το οποίο φυσικά και κατασκευάστηκε ΠΡΙΝ το συμβάν. αν και απ' τα λίγα που θυμάμαι από τα φοιτητικά χρόνια είναι πως τα ραδιενεργά ιώδιο π.χ. ή καίσιο έχουν μικρό χρόνο ημίσειας ζωής...
μη μου πείτε για geiger και μετρήσεις προτιμώ να σταματήσω να αγοράζω από κει παρά να ανοίξω ...εργαστήριο μετρήσεων..
οι ιαπωνέζοι λένε πως το πρόβλημα είναι βόρεια και δεν αγγίζει το τόκυο, επίσης λένε πως το ταχυδρομείο του τόκυο θα είχε σταματήσει αν υπήρχε πρόβλημα..
δεν ξέρω τι να πιστέψω. τι λέτε εσείς?
neXTgen
ps στον τίτλο ξέχασα το ερωτηματικό . κανονικά είναι "υπάρχει πρόβλημα...?"
μη μου πείτε για geiger και μετρήσεις προτιμώ να σταματήσω να αγοράζω από κει παρά να ανοίξω ...εργαστήριο μετρήσεων..
οι ιαπωνέζοι λένε πως το πρόβλημα είναι βόρεια και δεν αγγίζει το τόκυο, επίσης λένε πως το ταχυδρομείο του τόκυο θα είχε σταματήσει αν υπήρχε πρόβλημα..
δεν ξέρω τι να πιστέψω. τι λέτε εσείς?
neXTgen
ps στον τίτλο ξέχασα το ερωτηματικό . κανονικά είναι "υπάρχει πρόβλημα...?"

Last edited: