ΥΠΑΡΧΕΙ SMART TV ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ON OFF ΣΤΟ WIFI?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ SMART TV ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ON OFF ΣΤΟ WIFI???
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.PLS HELPPPPPPPP

sprsk

Senior Member
10 November 2007
673
Οι περισσότερες έχουν επιλογή Ενσύρματα ή Ασύρματα . Λογικά αν το αλλάζεις , ανοίγει και κλείνει το WiFi.

Αλλά τι σε ενδιαφέρει αυτό ? ... " για την ... ακτινοβολία ??? "

netblues

AVClub Enthusiast
6 May 2009
987
Εκτος απο οn/off στο wifi, υπαρχουν μοντελα με ειδικα mode για λειτουργια σε σπηλιες.

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
Απάντηση: Re: ΥΠΑΡΧΕΙ SMART TV ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ON OFF ΣΤΟ WIFI?

ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝ OFF ΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΣΥΡMΑΤΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ WIFI.

sprsk

Senior Member
10 November 2007
673
Προφανώς θέλεις να πιστέψουμε ότι εκεί που μένεις , δεν έχει σήμα κινητού , δεν έχεις ασύρματο τηλέφωνο , δεν περνάνε κοντά καλώδια της ΔΕΗ , δεν έχεις μικροκυμάτων , λάμπες φθορίου , ελενίτ κάποιος γείτονας , καυσαέριο , τζάκι , ψησταριά ,
νερό από την ΕΥΔΑΠ , πλαστικές σακούλες , λούστρο , μπογιές , και γενικότερα παράγωγα προϊόντα πετρελαίου και ρεύματος ?

παρόλα αυτά το wifi κλείνει όταν επιλέγεις ασύρματη σύνδεση.

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Και ανοικτό να το εχεις το WiFi, δεν εκπέμπει παρα όταν 1. Είναι ανοικτή 2. Streamαρεις βίντεο. Αλλά ακόμα και τοτε, το κινητό σου εκπέμπει εκατοντάδες φορες πιο πολύ ακτινοβολία ειδικα αν δεν εχεις και πολύ καλό σήμα.

velatis panos

AVClub Enthusiast
25 January 2011
1,292
ακτνοβολια εχει το μοντεμ περισσοτερη και οχι η πηγη που λαμβανει.το wifi εχει απο την λιγοτερο ισχυρη .τα ηλεκτρομαγνητικα να προσεχεις.Μην το ψαχεις και πολυ θα τρελαθεις.Οτι μπορεις απεφυγε.Ακομα και τα ελατηρια στο σρωμα δημιουργουν στατικα μαγνητικα πεδια με την γη.Αρα μονο cocomat.Θα τρελαθουμε.Κατα την κατασκευη του σπιτιου μου ειχα καλεσει την home biology και ο κ.Μιχαλης μου τα εξηγησε ολα.Κανε του αν θελεις ενα τηλεφωνο.Θα αποφυγεις πολλα πραγματα με απλες αλλαγες μη δαπανηρες