ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ SMART TV ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ON OFF ΣΤΟ WIFI???
ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.PLS HELPPPPPPPP
Προφανώς θέλεις να πιστέψουμε ότι εκεί που μένεις , δεν έχει σήμα κινητού , δεν έχεις ασύρματο τηλέφωνο , δεν περνάνε κοντά καλώδια της ΔΕΗ , δεν έχεις μικροκυμάτων , λάμπες φθορίου , ελενίτ κάποιος γείτονας , καυσαέριο , τζάκι , ψησταριά ,
νερό από την ΕΥΔΑΠ , πλαστικές σακούλες , λούστρο , μπογιές , και γενικότερα παράγωγα προϊόντα πετρελαίου και ρεύματος ?
παρόλα αυτά το wifi κλείνει όταν επιλέγεις ασύρματη σύνδεση.
Και ανοικτό να το εχεις το WiFi, δεν εκπέμπει παρα όταν 1. Είναι ανοικτή 2. Streamαρεις βίντεο. Αλλά ακόμα και τοτε, το κινητό σου εκπέμπει εκατοντάδες φορες πιο πολύ ακτινοβολία ειδικα αν δεν εχεις και πολύ καλό σήμα.
ακτνοβολια εχει το μοντεμ περισσοτερη και οχι η πηγη που λαμβανει.το wifi εχει απο την λιγοτερο ισχυρη .τα ηλεκτρομαγνητικα να προσεχεις.Μην το ψαχεις και πολυ θα τρελαθεις.Οτι μπορεις απεφυγε.Ακομα και τα ελατηρια στο σρωμα δημιουργουν στατικα μαγνητικα πεδια με την γη.Αρα μονο cocomat.Θα τρελαθουμε.Κατα την κατασκευη του σπιτιου μου ειχα καλεσει την home biology και ο κ.Μιχαλης μου τα εξηγησε ολα.Κανε του αν θελεις ενα τηλεφωνο.Θα αποφυγεις πολλα πραγματα με απλες αλλαγες μη δαπανηρες
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.