Έχω ένα Samsung 1500, καθώς και μερικά αρχεία HD demo στο PC. Υπάρχει τρόπος να τα παίξει το Σάμμυ από απλό DVD καθώς δεν έχω BD burner; Είναι μικρής διάρκειας, άρα δεν υπάρχει θέμα χωρητικότητας.
Ρε παιδιά μπορείτε να μου εξηγήσετε κι εμένα τι ακριβώς είναι αυτό το νέο AVCHD.
1. Σε ποια players παίζει απροβλημάτιστα?
Μόνο σε blu-ray players.2. Μπορεί να παίξει σε απλά dvd players ή μονο σε blu-ray players?
3. Μπορώ να φτιάξω μεμονωμένα δισκάκια dvd single layer από mkv ή ts ή m2ts αρχεία με ενσωματωμένους ή όχι υπότιτλους?
4. Αν φτιάξω ένα avchd με παραπάνω από μια ταινίες με ενσωματωμένους(ή όχι) ελληνικούς υπότιτλους θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Δοκιμασε να φτιαξεις 1 με το tsmuxer αλλα προσεχε η αναλυση να ειναι 720×480 - 720×576 - 1280×720 - 1440×1080 - 1920×1080 και ο ηχος Dolby Digital (64 εως 640 kbit/s 1-5.1 καναλια ηχου) η LPCM (1-7.1 καναλια ηχου) ειναι τα στανταρ του AVCHD.Τους 2 φακέλους καντους iso με το imageburn και γραψτο σε DVD
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.