Υπάρχει τρόπος επιστροφής σε παλαιότερη βερσιόν Barry Allen?

Παιδια τωρα είδα το thread και αν δεν κάνω λάθος πρεπει να υπάρχει και εντολη force install....οποτε λογικά μπορείς να περάσεις και πιο παλιο barry allen

Αυτο μπορει να ήταν προτιμότερο γιατι ίσως δεν θα μας φορμάριζε το στικ!
Τεσπα, αμα δεν κανεις λαθη δεν μαθαινεις, τωρα τουλάχιστον μαθατε οι υπόλοιποι απο το πάθημα μου και του Αλεξ (αν και τελικά καλό έκανε, αφού πεταχτηκε αρκετή σαβουρα...εκμεταλλεύτηκα και την μία ώρα κερδος απο το χειμερινό ωράριο και τωρα έχω μόνο newnigma2.2 στην flash και gemini 3.80 στο στικ, αλλά πλήρως λειτουργικά, τα άλλα έτσι κι αλλιώς δεν τα χρησιμοποιούσα)
 
Μετά το πάθημα έγινε ένα συνολικό φρεσκάρισμα και ο δέκτης τώρα τρέχει experimental 25-10-2008 με secondstage loader 67, στην flash, ΒΑ 3.6.13 και Gemini 3.80 στο στικ.
Σε αντίθεση με τον Φίλιππο, για το φόβο των Ιουδαίων κρατάω τα backup μου στον σκληρό οπότε μικρότερο το κακό.
 
Τι προβλήματα λύνει αυτό....γιατι δεν έχω freezes!
Αλεξ το σημαντικό ήταν για μενα το backup των δορυφόρων/καναλιών και αυτά τα πήρα απο το newnigma
 
Καλά θα μας τρελάνουν! Σήμερα βγάλανε δύο νέες βερσιόν Μπαρρυ Αλλεν 4.1.14 και 4.6.15! Τι στο διάολο τόσο σημαντικά προβλήματα διορθώνουν;