Υπάρχει τρόπος να έχω ένδειξη για αθόρυβο;

Nekalah

AVClub Enthusiast
15 September 2009
1,063
Αν πατηθει κατα λάθος το κουμπάκι.

Αν πατηθει κατα λάθος το κουμπάκι.
αντι να κοιτας στην οθονη, πολυ απλα κοιτας το κοκκινο σημαδακι της δονησης -bye-

Έχω καταλήξει να βρω
κάποιο κομματάκι μάλλον πλαστικό
να το βάλω ώστε να μην γίνεται αθόρυβο.

και το βράδυ τι κάνουμε; (π.χ. σε ένα κινηματογράφο) βγάζουμε φακό;

απίστευτες ελλείψεις έχει ώρες ώρες η μηλιά.
εσυ μαλλον μας κανεις πλακα η .............. :flipout:
Στον κινηματογραφο ετσι κ αλλοιως το εχεις στο αθορυβο-bye-

Re: Απάντηση: Υπάρχει τρόπος να έχω ένδειξη για αθόρυβο;

Το καταλαβαίνεις και με την αφή ρε Τάσο... :flipout:

α) αν ακουμπήσεις με το δάχτυλο το διακοπτάκι καταλαβαίνεις αν είναι πίσω (αθόρυβο) ή όχι.Και ειδικά στο σινεμά που σε ενδιαφέρει το καταλαβαίνεις έχοντας το ήδη στην τσέπη χωρίς να το ανάψεις μέσα στην σκοτεινή αίθουσα.

β) Το ίδιο εφέ που θα είχες με πατώντας το Home button για να αναψει η οθόνη και να δεις αν υπάρχει ένδειξη, μπορείς να το κάνεις ανοιγοκλείνοντας το διακοπτάκι. Αν είναι ήδη στο αθόρυβο έχεις γλυτώσει μία έξρα κίνηση από το να το έκανες με το home button δηλ. σχεδόν 1 sec από την όλη διαδικασία και έτσι η μηλιά σου εξασφαλίζει αρκετά δευτερα απο την ζωή σου που θα έκανες με την πρώτη διαδικασία που "νόμιζες" οτι είναι ποιό πρακτική (home + up button μετά για να κλείσει):grandpa:

Last edited:
Re: Απάντηση: Υπάρχει τρόπος να έχω ένδειξη για αθόρυβο;

Εντάξει εντάξει παιδιά με πείσατε.... το ξέρω το έργο: "όλα εν σοφία τα εποίησε η apple" :flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Πάντως το αθόρυβο πατιέται πολύ εύκολα κατά λάθος. Μου συμβαίνει πολύ συχνά να χάνω κλήσεις επειδή θεωρούσα πως το'χα δυνατό.

Αυτό ανέφερα.

Αλλά ότι στα τυφλά μπορείς να καταλάβεις αν πατήθηκε δεν το ήξερα!

Μια ένδειξη στην οθόνη ότι είναι σε αθόρυβη λειτουργία, θα ήταν πολύ χρήσιμη, τι να λέμε τώρα...;;

Απλά δεν το έχει.

Με την αφή στα σκοτάδια μπορείς να καταλάβεις που είναι.

προχθές περιττό να σας πω πόση ώρα έφαγα στα μενού μέχρι να καταλάβω ότι το κουμπάκι μπήκε καταλάθος στο αθόρυβο...

χωρίς πλάκα, φοβήθηκα μήπως έκανα κανένα update καταλάθος και επειδή το έχω jb με τιμώρησε η apple! :earmuffs: