Υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω το League of Legends?

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Πως μπορώ να μπλοκάρω βρε παιδιά αυτό το παιχνίδι;Η απεγκατάσταση δεν είναι λύση,όπως επίσης μπλοκάροντας το site απο τον ρουτερ.
Διαβάζω στο νετ κάτι για μπλοκάρισμα των ports αλλά η ασχετοσύνη μου δεν με βοηθάει.

Γιατί να το μπλοκάρεις;
Παίζει ο πιτσιρικάς και θέλεις να σταματήσει;
Μπες με το λογαριασμό του, ξεκίνα τα δημόσια μπινελίκια και θα σε μπλοκάρουν εκείνοι. :p

Απο τη στιγμη που ειναι online game και θελεις να το μπλοκαρεις για να μην παιζει το παιδι σου, λιγα πραγματα μπορεις να κανεις. Θα μπει απο αλλο pc με το account του και θα συνεχιζει να παιζει. Ο,τι και να σου πουμε θα ειναι μετρο μονο για το σπιτι.

Αν τον μπανάρουν δεν θα μπορεί να μπει από πουθενά.
Για το σπίτι τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Βάζεις έναν torrent client.
Πας εδώ για να δεις ποιες ταινίες είναι public domain.
Διαλέγεις μία, την κατεβάζεις στην πιο καλή ανάλυση που μπορείς να βρεις και δημιουργείς τόσο lag στον πιτσιρικά που δεν θα μπορεί να παίξει.

Έτσι, και αυτός θα κόψει το lol και κλασική ταινιούλα θα έχεις για το βράδυ και νόμιμος θα είσαι!

Πωπω, Μιχάλη έχεις εντρυφήσει βλέπω!

Το κωλοπαίχνιδο αυτό με έχει καταστρέψει και μένα, εννοώ τρώει όλο τον ελεύθερο χρόνο των γιων μου και δεν μπορώ να τους πείσω να σταματήσουν ...

Παλια μπορούσες να βγάλεις το ρουτερ. Τωρα που ολα γιναν voip την πάτησες

Μιχάλη δυστυχώς δεν χαμπαριάζουν με την αργή σύνδεση και ούτε κι εγώ μπορώ να κατεβάζω συνέχεια ταινίες.Για πρώτη φορά στην ιστορία του avclub,μας πιάνει αδιάβαστους κάτι-ένα παιχνίδι-και δεν μπορούμε να βρούμε λύση;

Δεν ξέρω από LoL αλλά διαβάζοντας στο νετ
https://documentation.meraki.com/MR...tions_Not_Listed_under_Layer_7_Firewall_Rules

Θα πρότεινα block τα ΙΡ στο router εάν σου δίνει τη δυνατότητα.

Κάτι πιο εύκολο που μπορεί και να δουλέψει … και θα σουπαρει δυο λεπτά να το δοκιμάσεις
Τα δυο URL
• pvp.net
• leagueoflegends.com

Πας στο host αρχείο και το ‛βραχυκυκλώνεις’ βάζεις να απαντούν στο 127.0.0.1
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Το ανοίγεις με Notepad
Και προσθέτεις δύο γραμμές στο τέλος
127.0.0.1 pvp.net
127.0.0.1 leagueoflegends.com

Για να το αναιρέσεις απλά σβήνεις τις γραμμές

(Γενικά, οι κατασκευαστές παιχνιδιών πάντα βάζουν και ‛εναλλακτικά μονοπάτια’ οπότε μπορεί να μη δουλέψει)

Απάντηση: Re: Υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω το League of Legends?

Δεν ξέρω από LoL αλλά διαβάζοντας στο νετ
https://documentation.meraki.com/MR...tions_Not_Listed_under_Layer_7_Firewall_Rules

Θα πρότεινα block τα ΙΡ στο router εάν σου δίνει τη δυνατότητα.

Κάτι πιο εύκολο που μπορεί και να δουλέψει … και θα σουπαρει δυο λεπτά να το δοκιμάσεις
Τα δυο URL
• pvp.net
• leagueoflegends.com

Πας στο host αρχείο και το ‛βραχυκυκλώνεις’ βάζεις να απαντούν στο 127.0.0.1
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Το ανοίγεις με Notepad
Και προσθέτεις δύο γραμμές στο τέλος
127.0.0.1 pvp.net
127.0.0.1 leagueoflegends.com

Για να το αναιρέσεις απλά σβήνεις τις γραμμές

(Γενικά, οι κατασκευαστές παιχνιδιών πάντα βάζουν και ‛εναλλακτικά μονοπάτια’ οπότε μπορεί να μη δουλέψει)

Σε λίγο θα αρχίσει να λαμβάνεις μηνύματα "ωραία το έκανα τώρα εγώ πώς μπαίνω;" :flipout: