Υπάρχει τρόπος;..

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Είχα πειράξει κάτι πριν καιρό μέσα στο service menu τα έιχα σημειώσει αλλά δε θυμάμαι που τα χω βάλει(τις σημειώσεις)
Υπάρχει τρόπος να κάνω reset η factory default settings με κάποιο τρόπο;
ΤV SONY KLV-V40A10E

Kανείς βρε παιδιά δεν έχει την εν λόγω tv να βοηθήσει κάπως;
Το πρόβλημα που μου παρουσιάζει ειναι αυτό

Κατι ειχα πειράξει πριν καιρό στο service menu,αλλά έχω χασει τις σημειώσεις
και μου κάνει τα ίδια όπως του φίλου πιο πάνω,και δε συντονίζει στα κανάλια οταν έχω σήμα απο την κεραία του σπιτιού.
Συντονίζει μόνο στα τοπικά,και στα αλλα με πολυ θόρυβο και χιόνι
Βεβαια βλέπω μεσω NOVA ,αλλά δεν μπορεί να βρεί και να συντονίσει μέσω κεντρικής κεραίας.
Τι γίνεται ρε γ@#&^το;
Ξέρει κανείς;
Η Εγκατάσταση της κεραίας έχει ελεχθεί και είναι εντάξει μιας και στις άλλες ΤV του σπιτιού πιάνω πολύ καλό σήμα.
Επίσης την δοκίμασα και σε αλλη πρίζα κεραίας του σπιτιού και κάνει πάλι τα δικά της

Last edited:
Αν δεν την έχει κανείς άλλος, τι επιλογές σχετικές υπάρχουν στα μενού; Με τι διαθέσιμες τιμές;

Oταν την αγόρασα συντόνιζε μια χαρά...
Μπήκαν τα κανάλια στη μνήμη οκ,αλλα μετά απο λίγο καιρό μπήκα στο πειρασμό να πειράξω μερικά settings απο το service menu κρατώντας σημειώσεις τι άλλαξα.
Ταυτόχρονα όμως έβλεπα μέσω NOVA,και βλεπω,αλλά ενα πρόβλημα παραδικό στον DM600 μ εκανε να γυρίσω σε επίγεια και ανακάλυψα οτι δε μπορούσα να τα δώ.
Εκανα αυτόματο συντονισμό ξανά και το πρόβλημα παραμένει.
Εχω δηλώσει χωρα ΕΛΛΑΔΑ,γλώσσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ,και αρχίζει αυτόματο συντονισμό και βγάζει τα παραπάνω αποτελέσματα

Απάντηση: Re: Υπάρχει τρόπος;..

Αν δεν την έχει κανείς άλλος, τι επιλογές σχετικές υπάρχουν στα μενού; Με τι διαθέσιμες τιμές;

θα προσπαθήσω να τις μεταφέρω εδώ κάποια στιγμή για να τις δείς,αλλά θελει λίγο χρόνο γιατι είναι και πολλές..-bye-

Οταν μπαίνω στο service menu υπάρχουν 2 υπομενού
1)Service menu
2)Special menu

Oi φωτό δείχνουν τι περιέχει το κάθε μενού,αν μπορεί να βοηθήσει αυτό κάπως

Ωχ,δεν ανέβηκαν..ξαναπροσπαθώ πάλι

Βασικά, από τα μενού δεν φαίνεται κάτι που μπορεί να επηρεάσει την λήψη. Ίσως αυτά τα A/D Converter. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάποιο άλλο σφάλμα; Κάτι άλλο που φταίει;

Μπορείς να απευθυνθείς και σε κάποιον επαγγελματία του χώρου, όπως είναι ο Μανώλης Καστρουνής, που είναι και πιστοποιημένος ISF Calibrator. Αυτοί γνωρίζουν τις ρυθμίσεις στα κρυφά μενού. Διαφορετικά, για να αποφύγεις την έσχατη λύση του service, πρέπει να βρεις κάποιον κάτοχο του συγκεκριμένου μοντέλου και να σου δώσει τα δικά του νούμερα που αναγράφονται στο κρυφό μενού της τηλεόρασής του.
Δεν βλεπω άλλη επιλογή...