Υπάρχω

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    9
Εγώ σου λέω τι έχω ακούσει από τον πεθερό μου και την παρέα του που είχαν όλοι επαφές μαζί του.
Γυρω στο 80 το φιατακι που ειχα εβγαζε συνεχεια ηλεκτρικα προβληματα.
Το πηγαινα λοιπον συχνα σε εναν ηλεκτρολογο στην οδο Περδικα.
Μια μερα λοιπον βλεπω μια φωτογραφια του στον τοιχο του μαγαζιου.
Τον ρωταω λοιπον τον μαστορα που την βρηκε, και μου λεει πικραμενος "ηρθε και του εφτιαξα την μερσεντες
και μου αφησε αυτη την φωτογραφια αντι για πληρωμη"

• Like
Reactions: Tzimisce
Ακούστε το Podcast του Δημοκίδη. Θα χάσετε πάσα ιδέα για τον άνθρωπο Καζαντζίδη. Μεγάλος καλλιτέχνης, ολίγιστος άνθρωπος που μάλλον εχριζε ψυχιατρικής βοήθειας, ειδικά προς τα τέλος της ζωής του.

• Like
Reactions: Tzimisce
Ακούστε το Podcast του Δημοκίδη. Θα χάσετε πάσα ιδέα για τον άνθρωπο Καζαντζίδη. Μεγάλος καλλιτέχνης, ολίγιστος άνθρωπος που μάλλον εχριζε ψυχιατρικής βοήθειας, ειδικά προς τα τέλος της ζωής του.
Το καταλάβαινε αυτό κάποιος απλά βλέποντας λίγα λεπτά από τις συνεντεύξεις του….

Θα χάσετε πάσα ιδέα για τον άνθρωπο Καζαντζίδη. Μεγάλος καλλιτέχνης, ολίγιστος άνθρωπος που μάλλον εχριζε ψυχιατρικής βοήθειας, ειδικά προς τα τέλος της ζωής του.
εμείς που τον λατρέψαμε από μικρά παιδιά κρατάμε μόνο το Μεγάλος καλλιτεχνης

Παντα πρεπει να διαχωριζονται αυτες οι δυο συνθηκες.

Και ο MIchael Jackson ως θεος εχει λατρευτει και ακομα λατρευεται της ποπ.

Για τα υπολοιπα ας το αφησουμε....

Του δικού μας;; Που;

Του δικού μας;; Που;

μηπως μπορει ο κυριος Ζαγογιαννης να μας εξηγησει γιατι νομιζει οτι ο Καζατζιδης χρειαζοταν ψυχιατρικη βοηθεια και ηταν σαν ανθρωπος ολιγιστος
το podcast του Δημοκιδη δεν το εχω ακουσει

μηπως μπορει ο κυριος Ζαγογιαννης να μας εξηγησει γιατι νομιζει οτι ο Καζατζιδης χρειαζοταν ψυχιατρικη βοηθεια και ηταν σαν ανθρωπος ολιγιστος
το podcast του Δημοκιδη δεν το εχω ακουσει
Άκουσε το και θα καταλάβεις.

"Tο podcast του Δημοκιδη" για μερικά likes η μονταζιέρα πάει σύννεφο ειδικά με αποσπάσματα ξεσπάσματος του Στέλιου .
Δεν ειδα να βάζει όμως και άλλα αποσπάσματα ...που λένε αλήθειες
Η μάνα του τον ξέρει άραγε ?

• Like
Reactions: skysound
"Tο podcast του Δημοκιδη" για μερικά likes η μονταζιέρα πάει σύννεφο ειδικά με αποσπάσματα ξεσπάσματος του Στέλιου .
Συγγνώμη, αυτά τα ξεσπάσματα είναι που τον απομυθοποιούν τελείως. Μια ζωή παραπονεμένος, αδικημένος, εκμεταλευμένος-ο κατά τα άλλα πιο καλοπληρωμένος τραγουδιστής όλων των εποχών στην Ελλάδα, με αμοιβές μυθικές, και όχι μόνο για την εποχή του.
Δεν ειδα να βάζει όμως και άλλα αποσπάσματα ...που λένε αλήθειες
Εννοείς τα παραληρήματά του για τους Εβραίους που τον κυνηγούσανε;
Η μάνα του τον ξέρει άραγε ?
Όσο ξέρουν κι εμάς οι δικές μας. Τι σχόλιο είναι αυτό;

Κανεις δεν ξερει τι επαιξε στο πεδιο των διαφωνιων και των ενστασεων του Καζαντζιδη.
Κανεις δεν μιλησε ξεκαθαρα και ποτε δεν μαθαμε τι ακριβως διεμηφθει ενθεν κακειθεν. Η αληθεια και το δικιο ειναι ισως καπου στη μεση.

Το νημα το κοβει ομως επάξια ο Καζαντζιδης επειδη πρωτον εγκατελειψε την υποκουλτουρα των μπουζουκτσιδικων
και δευτερον λογω της κοντρας του με τις δισκογραφικες εταιριες.
Αυτες οι δυο αιτιες ειναι αρκετες οχι μονο να συγχωρησουν τον εκρηκτικο του χαρακτηρα αλλα και
να προσδωσουν στο μυθο του ακομα μεγαλυτερη διασταση.

Και δυο λογια για τον Νικολοπουλο τωρα,. Δεν μου αρεσει η μουσικη του
και ουτε νομιζω οτι προσεφερε κατι στην μουσικη παιδεια της χωρας μας.
Επισης θεωρω αξιοπεριεργο πως εχει επι τοσες δεκαετιες αυτη την τεραστια προβολη.

Συγγνώμη, αυτά τα ξεσπάσματα είναι που τον απομυθοποιούν τελείως. Μια ζωή παραπονεμένος, αδικημένος, εκμεταλευμένος-ο κατά τα άλλα πιο καλοπληρωμένος τραγουδιστής όλων των εποχών στην Ελλάδα, με αμοιβές μυθικές, και όχι μόνο για την εποχή του.

Εννοείς τα παραληρήματά του για τους Εβραίους που τον κυνηγούσανε;

Όσο ξέρουν κι εμάς οι δικές μας. Τι σχόλιο είναι αυτό;
Υπάρχουν 2 προσωπικότητες.
Του καλλιτέχνη είναι η 1η και αν δεν υπήρχε αυτός για τα δικαιώματα τότε δε θα υπήρχε τίποτα σήμερα. Η καλλιτεχνική αξία του έχει αναγνωριστεί διεθνώς και δε χρήζει περαιτέρω συζήτησης.

Του ανθρώπου είναι η 2η η οποία πέρασε από 1000 κύματα αλλά έχασε το δίκιο του επειδή άκουσε τους αυλικούς και μπήκε σε ένα κυνήγι μαγισσών γι αυτό και έχασε κ τη δίκη των ασφαλιστικών κατά του Νικολόπουλου .Για το τραγούδι πάλι που έγινε η φασαρία ορθώς το δικαστήριο δίνει τα δικαιώματα σε Νικολόπουλο κ Πυθαγόρα παρόλο που κ οι δύο δέχτηκαν να πάρουν από 33% κ να μπει κ ο Στέλιος μέσα .

Τα ΜΜΕ φυσικά εκμεταλλευτήκαν τη δημοσιότητα της δίκης και άλλων πραγμάτων δυστυχώς για τον ίδιο και έδειξαν ένα πολύ κακό πρόσωπο. Εκεί βγαίνουν κ τα παραληρήματα για Εβραίους κτλ.

Ο Μάτσας είναι από τους Μ.... που έβγαλε η φύση μαζί με τα τότε σαίνια δικηγόρους οι οποίοι έμπλεξαν το Στέλιο με το συμβόλαιο των 3 δίσκων που θα έπρεπε να βγάλει ΟΡΘΑ για να λήξει το συμβόλαιο.
Λάθος Νο1 Το συμβόλαιο το υπέγραψε καλή τη πίστη
Λάθος Νο2 Δεν το τήρησε

Από εκεί κ μετά οι αυλικοί κάνανε καλά τη δουλειάς τους με 1ο κ καλύτερο τον κουμπάρο του…

Το σχόλιο είναι σχόλιο κ παραμένει ως έχει για τον τύπο που ψάχνει κλικς και views .

Υπάρχουν 2 προσωπικότητες.
Του καλλιτέχνη είναι η 1η και αν δεν υπήρχε αυτός για τα δικαιώματα τότε δε θα υπήρχε τίποτα σήμερα. Η καλλιτεχνική αξία του έχει αναγνωριστεί διεθνώς και δε χρήζει περαιτέρω συζήτησης.
Κανείς δεν αμφισβήτησε την καλιτεχνική του αξία. Αλλά για διεθνή αναγνώριση δε θα το έλεγα, μόνο οι Έλληνες τον γνωρίζουμε, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του.
Του ανθρώπου είναι η 2η η οποία πέρασε από 1000 κύματα αλλά έχασε το δίκιο του επειδή άκουσε τους αυλικούς και μπήκε σε ένα κυνήγι μαγισσών γι αυτό και έχασε κ τη δίκη των ασφαλιστικών κατά του Νικολόπουλου .Για το τραγούδι πάλι που έγινε η φασαρία ορθώς το δικαστήριο δίνει τα δικαιώματα σε Νικολόπουλο κ Πυθαγόρα παρόλο που κ οι δύο δέχτηκαν να πάρουν από 33% κ να μπει κ ο Στέλιος μέσα .

Τα ΜΜΕ φυσικά εκμεταλλευτήκαν τη δημοσιότητα της δίκης και άλλων πραγμάτων δυστυχώς για τον ίδιο και έδειξαν ένα πολύ κακό πρόσωπο. Εκεί βγαίνουν κ τα παραληρήματα για Εβραίους κτλ.

Ο Μάτσας είναι από τους Μ.... που έβγαλε η φύση μαζί με τα τότε σαίνια δικηγόρους οι οποίοι έμπλεξαν το Στέλιο με το συμβόλαιο των 3 δίσκων που θα έπρεπε να βγάλει ΟΡΘΑ για να λήξει το συμβόλαιο.
Λάθος Νο2 Δεν το τήρησε
Αυτό ειναι το πλέον ακατανόητο σημείο της διαμάχης, θα μπορούσε να πει 12 τραγούδια και να ξεμπλέξει, όπως έχει πει 100άδες άλλα, αντί να ξεκινήσει εκείνο το απίστευτο σήριαλ.
Από εκεί κ μετά οι αυλικοί κάνανε καλά τη δουλειάς τους με 1ο κ καλύτερο τον κουμπάρο του…

Το σχόλιο είναι σχόλιο κ παραμένει ως έχει για τον τύπο που ψάχνει κλικς και views .
Ο Δημοκίδης είναι δημοσιογράφος, είναι η δουλειά του να κάνει έρευνα και να την παρουσιάζει, απο αυτό ζει. Δεν είναι απλά ένας αργόσχολος που ποστάρει στα ΜΚΔ για να πάρει κλικς και views. Αν έχεις κάτι να του προσάψεις στην ποιότητα της δουλειάς του είναι άλλη υπόθεση.

Λάθος Νο2 Δεν το τήρησε

Αν υπέγραφες ένα συμβόλαιο για δουλειά και δεν το τηρούσες θα ήταν απλά "λάθος";
Εγώ ας πούμε αν δεν τηρούσα το συμβόλαιο που είχα υπογράψει με την Deutsche Bank θα πλήρωνα "κατά λάθος" 1.000.000€; :ROFLMAO:

Αν υπέγραφες ένα συμβόλαιο για δουλειά και δεν το τηρούσες θα ήταν απλά "λάθος";
Εγώ ας πούμε αν δεν τηρούσα το συμβόλαιο που είχα υπογράψει με την Deutsche Bank θα πλήρωνα "κατά λάθος" 1.000.000€; :ROFLMAO:
Μα φυσικά αυτό λέω , ότι εκανε 2 λάθη κ μετά δεν τήρησε το 2ο κ σπουδαιότερο .

3 δίσκοι χ 12 τραγούδια κ τέλος

Ε, καλά, εγώ είπα ότι άκουσα πως ήταν "κωλόπαιδο" και εσύ λες ότι ήταν ένας άξεστος, κακός επαγγελματίας, αχάριστος, που άκουγε όποιον τον συνέφερε.
Γιατί παρεξηγήθηκες; :ROFLMAO:

Τους περισσότερους αυλικούς τους είχε μάλλον αυτός Δημήτρη μου…
Δεκάδες χιλιάδες… Αυτοί που τον έπεισαν οτι είναι σχεδόν Θεός…
Όχι οτι ήθελε και πολύ βέβαια για να το ψηλώσει.
Άμα το έχει η κούτρα σου…