Κατά τη θέαση, με τίποτα. Έβγαλα τα μάτια μου για να τα βρω.Είναι αντιληπτό κατά τη θέαση;
Προσωπικά δεν έψαξα τόσο εξονυχιστικά, γιατί αν βρω κάτι, νομίζω πως το μάτι μου θα πηγαίνει μονίμως εκεί μετά.
Έχεις νεότερα;
Αν σου κάνουν άμεσα αντικατάσταση, τότε αξίζει την όποια ταλαιπωρία.
Εντέλει, αυτό φαίνεται πως θα συμβεί, αν και εξαρχής, η διαδικασία σύμφωνα με όσα αναφέρει και ο ίδιος ο Κωτσοβολος -αλλά και η ευρωπαϊκή νομοθεσία- στην ιστοσελίδα του αυτή θα έπρεπε να ήταν, λανθασμένα βρέθηκε εμπλεκόμενη η αντιπροσωπεία καθώς στο διάστημα DOA υποχρεούται ο πωλητής να αντικαταστήσει την ελαττωματική συσκευή και ουδεμία σχέση έχει η εταιρία παραγωγής του προϊόντος.εχει συμβει και με αλλους, δυσκολα θα στην αλλαξουν στην samsung, οτι κανεις μονο απο το καταστημα εφοσον ηταν μεσα στο doa, μονο το καταστημα θα σε βοηθησει.
Έγινε αντικατάσταση την Παρασκευή, στήθηκε χθες, σήμερα έγινε έλεγχος με διάφορα pattern και δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα και με την νέα τηλεόραση.
Μια μαύρη γραμμή (Vertical Banding υποθέτω) διασχίζει την οθόνη από πάνω ως κάτω, ενώ δίπλα από αυτή, το πάνελ εμφανίζει ελαφρώς αυξημένη φωτεινότητα.
View attachment 194099
Μάλλον πρόκειται περί dirty screen effect σε όλη την οθόνη (εκτός από το banding), ενώ ενδέχεται να μειωθεί το πρόβλημα μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας. Αν δεν είναι ορατή αυτή η ανομοιομορφία σε κανονικό περιεχόμενο, παρά μόνο σε καρτέλες με συγκεκριμένα χρώματα και φωτεινότητα, ουσιαστικά είναι καλυμμένη η αντιπροσωπεία. Δοκίμασε να παρακολουθήσεις κάποιον αγώνα (ή στιγμιότυπα) ποδοσφαίρου. Αν δε σε ενοχλήσει κάτι, την κρατάς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.