@ Βασίλη Σωκρατίδη: Φίλε Βασίλη η sierra επανακυκλοφόρησε πρόσφατα τις συλλογές των king's quest, space quest και police quest σε format συμβατό με windows xp. Δυστυχώς όμως δεν έχουν φτάσει ακόμη στην Ευρώπη. Κατα τα λοιπά, για τσέκαρε το home of the underdogs site που αναγράφω πιο πάνω. Θα βρεις δωρεάν πάρα πολλά από τα παιχνίδια της "χρυσής εποχής".
@Γιώργο Κυριακαράκο: Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που περιγράφεις. Ειδικά το κλίμα της εποχής και η συνεργασία για να ξεπεραστεί ένας γρίφος είναι απερίγραπτα! (Άσε που με τα adventures της sierra μπορεί να κόλλαγες στη μέση-τέλος του παιχνιδιού για κάτι που δεν είχες πάρει/κάνει και δεν μπορούσες πλέον να διορθώσεις, οπότε .... φτου κι απ' την αρχή!!) Τώρα τα adventures είναι κυρίως ρηχές υπερπαραγωγές γραφικών (βεβαίως συνεχίζω να παίζω ανελλιπώς!!). Έχω δει να γράφεις και για νέα παιχνίδια - αυτό είναι κάτι που μπορούμε να καθιερώσουμε (για παράδειγμα ένα παιχνίδι που μου θύμισε λίγο το χιουμοριστικοκαρτουνίστικο στυλ lucasart ήταν το "Ankh").
Πάντως παιδιά δεν σας κρύβω ότι έχω συγκινηθεί (φίλε Zebius σε καταλαβαίνω) βλέποντας ότι τελικά δεν είμαι μόνος σε αυτές τις αναμνήσεις. Ας συνεχίσουμε λοιπόν...
Βαγγέλης
Υ.Γ. @Τον σφαγέα οπιασδήποτε εικονικής μορφής ζωής (κατά κόσμο Σπύρο): Εγώ είμαι adventuράκιας & rpgάκιας. Μην προσπαθείς να με προσυλητίσεις βέβηλε!!!