ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!!!!

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,012
Αθηνα
Εχω οριστικα πειστει οτι υπαρχουν εξωγηινοι και μαλιστα και στην Ελλαδα. Υπαρχουν καμμια 300αρια απο αυτους και μαλιστα μπορειται να τους δειτε καθημερινα στο κτιριο της Βουλης. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι τυποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Και δεν ειναι αλλα ζωα, γιατι τα ζωα ειναι αγνα, καλοβουλα και ωφελιμα. ΑΡΑ...

Έχω τα θάρρη μου ότι κάποια στιγμή ο Άρης θα γίνει εποικίσιμος και θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου να στήσω εκεί το σπιτικό μου. Άντε να πάμε όλοι να μείνουν αυτοί εδώ να δω τι θα κάνουν!:furious3:.

θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι πριν από 1.5 χρόνο περίπου συμφωνήσαμε όλοι μαζί (κάπου 6-7 εκατομύρια νοματαίοι) να προτείνουμε ποιούς θέλουμε και ...όποιοι βγαίνανε.
Αφού το συμφωνήσαμε, τώρα τα σχόλια περιττεύουν.
Όπως επίσης περιττεύει και πάει πολύ να τους λέτε αρειανούς.

Απάντηση: Re: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!!!!

θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι πριν από 1.5 χρόνο περίπου συμφωνήσαμε όλοι μαζί (κάπου 6-7 εκατομύρια νοματαίοι) να προτείνουμε ποιούς θέλουμε και ...όποιοι βγαίνανε.
Αφού το συμφωνήσαμε, τώρα τα σχόλια περιττεύουν.
Όπως επίσης περιττεύει και πάει πολύ να τους λέτε αρειανούς.

Φίλε μου δεν ξέρω το πολιτικό φρόνημά σου και φυσικά ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να πιστέυει ότι θέλει και να εκφράζεται όπως θέλει (πάντα κόσμια) ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ τους πάντες και τα πάντα! (ιδίως όσον αφορά στα δημόσια θέματα που επηρεάζουν και εμάς).
Θα ήταν περιττό και κουραστικό συνάμμα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες της διακυβέρνησης τα τελευταία χρόνια αλλά το πιο πρόσφατο τραγικό είναι ότι βρέθηκαν κάτι δις ευρώ για στήριξη των τραπεζών (τα οποία φυσικά και δεν θα ωθήσουν την ρευστότητα της αγοράς, διότι θα τα μασουλήσουν εντός) ενώ πριν λίγο καιρό συζητούσαμε για το ΕΚΑΣ των συνταξιούχων!!
Να μην αναφερθώ στα σκάνδαλα που δεν προλαβαίνουμε να μετράμε!
Ε, ναι λοιπόν είναι ΑΡΕΙΑΝΟΙ εκτός και αν μέσω διαλόγου μου αποδείξεις το αντίθετο.
(Εκτός και αν είμαστε εμείς αρειανοί-πολύ πιθανό- και δεν το έχουμε πιάσει το παραμύθι!!)

Re: Απάντηση: Re: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!!!!

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ τους πάντες και τα πάντα! (ιδίως όσον αφορά στα δημόσια θέματα που επηρεάζουν και εμάς).

Δηλαδή το να βαφτίσει κανείς τους βουλευτές Αρειανούς αποτελεί "κριτική"?

Μήπως να ξεκινήσουμε και κουβέντα στο εάν είναι ή συμπεριφέρονται σαν αρειανοί?
Ως ένα (ακόμη) θέμα που άνοιξε κάποιος για να γράψει αυτό που του πέρασε από το μυαλό το βλέπω, καθόλου μεμπτό κατά τα λοιπά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!!!!!

Δηλαδή το να βαφτίσει κανείς τους βουλευτές Αρειανούς αποτελεί "κριτική"?

Μήπως να ξεκινήσουμε και κουβέντα στο εάν είναι ή συμπεριφέρονται σαν αρειανοί?
Ως ένα (ακόμη) θέμα που άνοιξε κάποιος για να γράψει αυτό που του πέρασε από το μυαλό το βλέπω, καθόλου μεμπτό κατά τα λοιπά.

Ελάτε βρε παιδιά,μη τα παίρνουμε όλα της μετρητοίς!(Εξάλλου τόσα και χειρότερα έχουν ακούσει απο σατυρικές εκπομπές)
Ας το διακωμωδίσουμε λίγο το πράγμα..:flipout::flipout:
Το γέλιο μακραίνει την ζωή :grandpa:

Αφορμη για την κουβεντα ηταν το thread για την κατασχεση του σπιτιου μιας οικογενειας για 740 ευρω. Οντα (με τον μανδυα του πολιτικου ή του νομοθετη) που επιτρεπουν σε μια τραπεζα και ενω εχει ηδη εισπραξει 9000 ευρω για δανειο 6000 ευρω να προχωραει σε κατασχεση του μοναδικου σπιτιου μιας οικογενειας για ενα υπολοιπο 740 ευρω δεν ειναι ανθρωποι τουλαχιστον του δικου μου κοσμου. Και ειναι απειρα τα δεδομενα που δειχνουν οτι ειμαστε διαφορετικοι απο τους πολυ λιγους που νεμονται την εξουσια και τον πλουτο.