Υπάρχουν και καταπληκτικοί άνθρωποι ανάμεσά μας

nikosGX

Supreme Member
9 November 2007
7,539
Είναι πλέον σπάνιες οι φορές που γίνονται Είδηση κάποιοι άνθρωποι καταπληκτικής ποιότητας:

Έντεκα μήνες μετά την επίθεση
Δεν έχω μίσος, δηλώνει μέσα από τον Ευαγγελισμό η Κωνσταντίνα Κούνεβα

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1072203&lngDtrID=244

Μπράβο στην κυρία Κούνεβα! Απίστευτα αυτά που λέει. Πρέπει να είναι εξαιρετικός άνθρωπος.

Γυναίκα-υπόδειγμα διδάσκει ήθος και πολιτισμό.
Και δεν εκμεταλλευτηκε όσα τής συνέβησαν..Αλλοι πήγαν να την εκμεταλλευτούν γιά κομματικούς λόγους και τούς αρνήθηκε.
Τοχα γράψει και παλιότερα.
Για μένα ήταν η Γυνάικα τής περυσινής χρονιάς .:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Υπάρχουν και καταπληκτικοί άνθρωποι ανάμεσά μας

Γυναίκα-υπόδειγμα διδάσκει ήθος και πολιτισμό.
Και δεν εκμεταλλευτηκε όσα τής συνέβησαν..Αλλοι πήγαν να την εκμεταλλευτούν γιά κομματικούς λόγους και τούς αρνήθηκε.
Τοχα γράψει και παλιότερα.
Για μένα ήταν η Γυνάικα τής περυσινής χρονιάς .:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Προσυπογράφω με θέρμη. Μπράβο της!!!

Φιλικά
Γιώργος.

Αυτή η γυναίκα διδάσκει ήθος σε όλους μας. Αυτό που της συνέβη είναι στίγμα για τον πολιτισμό μας, όχι μόνο γιατί βρέθηκε άνθρωπος τόσο άρρωστος και σάπιος μέσα του ώστε να διαπράξει τέτοια βάρβαρη πράξη, αλλά κυρίως γιατί το επίσημο ελληνικό κράτος έδειξε απέραντη αδιαφορία για την εύρεση του ενόχου. Ο Χρυσοχοίδης λέει σήμερα σε συνέντευξη στην Καθημερινή ότι η εξιχνίαση της επίθεσης στην Κούνεβα είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητές του. Ίδωμεν...

Το θέμα είναι,τι άλλαξε μετά όσα τράβηξε,στον χώρο που αγωνιζόταν.

Τίποτα.Οι δούλοι παραμένουν δούλοι κι οι κακοποιοί συνεχίζουν να πλουτίζουν.

Υποκρισία κι άγιος ο Θεός...Το θέμα για την πολιτεία είναι ν' αλλάξει το καθεστώς δουλείας κι εκμετάλευσης και δεν το κάνει.Οσο για τους τραμπούκους κι άν τους πιάσουν(που δεν...),τι θ' άλλαζε;

Με κάνει και ντρέπομαι για τη χώρα μου το ότι δεν έχουν πιάσει, οδηγήσει στη δικαιοσύνη και καταδικάσει παραδειγματικά τους δράστες.

Τον εργοδότη τον ξέρουν. Σχεδόν βέβαιο ηθικό αυτουργό κατά την απλή τουλάχιστον λογική. Δεν μιλάμε απλά για την άκρη ενός νήματος. Θέλω να δω κεφάλια. Το φέρω πολύ βαρέως για τη χώρα μου.

Με κάνει και ντρέπομαι για τη χώρα μου το ότι δεν έχουν πιάσει, οδηγήσει στη δικαιοσύνη και καταδικάσει παραδειγματικά τους δράστες.

Τον εργοδότη τον ξέρουν. Σχεδόν βέβαιο ηθικό αυτουργό κατά την απλή τουλάχιστον λογική. Δεν μιλάμε απλά για την άκρη ενός νήματος. Θέλω να δω κεφάλια. Το φέρω πολύ βαρέως για τη χώρα μου.

+100000