Υπάρχουν ρυθμίσεις για Sony 32'' KDL-U2000;

xalaros10

Established Member
22 December 2006
111
Καλησπέρα παιδιά,μήπως κανένας έχει ρυθμίσεις εικόνας για το μοντέλο της Sony 32'' KDL-U2000;
Ευχαριστώ.

Εαν δεν βρεις καποιον φιλο να σε βοηθησει, μια καλη αρχη ειναι να παρεις ενα απο τα δισκακια του Lucas (π.χ.Star wars) κι εκει εχει μεσα καποια patterns κατα προτυπα THX που μπορεις να κανεις καποιες ρυθμισεις μονος σου και να δεις μια διαφορα.
-bye-

Σ'ευχαριστώ, το γνωρίζω αυτό, όπως και παλαιότερα είχε βάλει DVD το περιοδικό HITECH με ρυθμίσεις εικόνας και ήχου με αποσπασματικά demo από ταινίες για δοκιμή αλλά θέλει εμπειρία και γνώση γιατί αντί για καλύτερα μπορείς να τα κάνεις σκ..ά!!!
Γι'αυτό έλεγα μήπως κανένας φίλος έχει έτοιμες ρυθμίσεις.

Λυπάμαι φίλε Eki65 αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό ούτε στα Tips and Tricks ούτε στο forum.

Δες τις ρυθμισεις για την D3000 που εχουμε δημοσιευσει στο αλλο thread και ξεκινοντας απο αυτες κανε τις αλλαγες που χρειαζονται. Εγω στην 32S2010 και στην 40D3000 τις ιδιες ρυθμισεις περιπου εχω.

Σ'ευχαριστώ Rivers αλλά θα προτιμούσα κάποιον που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο να μου πει για τις ρυθμίσεις που έχει κάνει γιατί όπως και να το κάνουμε διαφέρουν οι δυνατότητες,τα κυκλώματα και τα χαρακτηριστικά από το ένα στο άλλο που στην τελική επιδρούν καίρια και στην τελική διαμόρφωση στην ποιότητα της εικόνας.