Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

Χμμ.. Τα διαβαζω αυτά και αισθάνομαι οτι έχω μεινει πολυ πίσω με την ταπεινή D90.
Η 600άρα με εξιτάρει αλλά δεν εχω τους φακους (απο FF ειμαι μονο με τον 50αρη 1.8 και τον 85άρη 1.8)

Δικηγόρο Αθηνών έχουμε ;
Αραγε η νομική προστασία της γνωατής Γερμανικής εταιρείας (εκ των 2) που ειδικεύεται στο χώρο καλύπτει ανάλογες υποθέσεις ατυχων συζύγων ; :flipout:

Απάντηση: Re: Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

Δικηγόρο Αθηνών έχουμε ;
Αραγε η νομική προστασία της γνωατής Γερμανικής εταιρείας (εκ των 2) που ειδικεύεται στο χώρο καλύπτει ανάλογες υποθέσεις ατυχων συζύγων ; :flipout:

Αγοράστε άφοβα αγορίνες μου.
Από πέρισυ έχουν καταργηθεί οι τοπικοί περιορισμοί για τους δικηγόρους (το διαβόητο "άνοιγμα" ντε...).

Re: Απάντηση: Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

Βρε πουλάκιμ', βρες μια μεταχειρισμένη 5D (mkI) και έναν 24-105 (εύκολα βρίσκονται και τα δύο, γύρω στα 1300 το πολύ 1400 ευρώ) και είσαι σούπερ. Αν σου πέφτει γκουμούτσα και θέλεις κάτι και καινούργιο και ολίγον εργαλείο και ολίγον γκάτζετ για να το χαϊδεύεις και λιγάκι (δεν είναι κακό, όλοι νομίζω το κάνουμε), πάρε μια OM-D που είναι και κουκλί, και άσε τους κανον-νικον να κουρεύονται.

Απολυεσαι :deal:

Ντινο, εχω μια 40D, θα στη δωσω σε καλη τιμη. Κι εναν Ταμρον 17-50 ειχα αλλα τον εδωσα, οποτε βρες κανα 17-85 μια χαρα θα εισαι.

Re: Απάντηση: Υπαρξιακά ζητήματα Εξοπλισμού

και καινούργιο και ολίγον εργαλείο και ολίγον γκάτζετ για να το χαϊδεύεις και λιγάκι (δεν είναι κακό, όλοι νομίζω το κάνουμε), πάρε μια OM-D που είναι και κουκλί, .

Οταν πηρα τον 35ρη, πηγαινα γι αυτην, αλλα δεν εσπαγε το κιτ ο μαγαζατορας για να την παρω με τον 45ρη... τωρα σκεφτομαι αν πρεπει να παρω τον 135/2 ή αυτην... ιδια χρηση θα κανουν (με δεδομενο οτι καποια στιγμη θα παω σε FF) ....

Μύριζε από καιρό!!! χεχε...
Με γειά, με γειά!!!
Πακέτο με ωραία καλούδια βλέπω!

Αν δεν σου κάνει κόπο, για πές (με π.μ. αν θες) για τιμή και κατάστημα, να παίρνουμε σειρά και οι άλλοι...

Ευχαριστώ, και στα δικα σου ;-)

Την πήρα απο τον Γαλαιο στα 2500 σώμα και ταμρον. (Και με ευκολίες πληρωμής)
Αριστος επαγγελματιας

2500 το σώμα και ο ταμρον 24-70

190 ο 50αρης
65 το φίλτρο (Hoya UV HD 82mm)
75 μια κάρτα sandisk extreme pro 32gb (95mb/sec)

Ενα μέρος του συνόλου μετρητά, τα υπόλοιπα σε λίγες άτοκες

Συνομήλικος & αιγοκερος, αποκλείεται να μην συνεννοήθει κανείς μαζί του ;-)

Λοιπόν, ο ταμρον τα σπάει.

Σημείωση:
Δεν έχω άλλη εμπειρία με 24-70 2.8, δεν έχω ιδία άποψη σε θέματα ταχύτητας εστίασης, και αποδόσεων γενικώς, αλλά το VC κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά.
Έχω την αμυδρη εντύπωση πως δεν είναι 24-70, δεν έχω τροπο να το μέτρησω στα σίγουρα, μου κάνει ότι είναι πιο ευρυς απο 24mm και ζουμαρει λιγότερο απο 70mm.
Πολυ βαρύς, γουρούνι σκέτο, αλλά τον γουστάρω ταμαλα.

Θα φρόντισω να ανάβασω κάποια δείγματα με το VC σε on και σε off.

Τον σύστηνω με τα 1000 ( απο το λιγο, και βράδυ και εντός σπιτιού που τον έπαιξα λιγο)