Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
πως το βιώνει ο καθένας και ποιο τρόπο;
this one is a very good example of modern urban blues.
http://www.youtube.com/watch?v=XP9-OiUr1TU
πως το βιώνει ο καθένας και ποιο τρόπο;
Μα το συναίσθημα, είναι ανεξάρτητο από το πόσο πολύ ή λίγο επιδέξια παίζει ο μουσικός και συνήθως συντρέχουν και άλλοι παράγοντες για να εκδηλωθεί...ναι, ξέρω: ο κιθαρωδός, είναι κατώτερος του Bloomfield ... το feeling όμως;
Κράτα πισινή, γιατί ό άνθρωπος όταν γερνάει...ο BB King έπαιξε στο Λυκαβηττό.
είδα έναν Κύριο με γραβάτα που χαμογελούσε.
Συνεχώς.
λές και του καθάριζαν αυγά...
Γιώργο, συγνώμη εάν παρανόησα. Ωστόσο η αναφορά μου ήταν ενδεικτική και σίγουρα ελλιπής. Βέβαια, είναι βασική έλλειψη ο Robben Ford (51) με κύριά του επιρροή τον Mike. Τώρα στους υπόλοιπους νεώτερους και εξίσου σημαντικούς όπως το ανίψι του Butch Trucks, τον Warren Haynes κ.α. δεν ήθελα να επεκταθώ καθώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παραλήψεις κάποιον. Άλλωστε ήθελα να επιχειρηματολογήσω και όχι να παραθέσω πλήρη κατάλογο.Γκρεγκ δεν υποστήριξα πως το είδος χάθηκε ή δεν υπήρξαν συνεχιστές (αν και άφησες απέξω απο τις αναφορές σου Derek Trucks- μετά της συζύγου- , Warren Haynes, Robben Ford).
Σε αυτό που συμφώνησα με τον Κώστα, είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των γκρούπ της τότε "νέας" ροκ σκηνής δεν είχαν σαν αναφορά τα blues.
o Bloomfield δεν ήταν καλός κιθαρίστας.
Ήταν εκφραστικός κιθαρίστας.
Ορθόδοξος πάντως...
Εγώ, μόλις άκουσα τους κιθαρίστες του Μπήφχαρτ, έγινα αιρετικός...
Ορθόδοξος πάντως...
Εγώ, μόλις άκουσα τους κιθαρίστες του Μπήφχαρτ, έγινα αιρετικός...
Με ενδιαφέρουν τα σχόλιά σας...
Ο Robert Christgau ....
Κώστα, κάπως έτσι είναι, αλλά δεν το βρίσκω "κατακριτέο".Μάστορες, καμμία αμφιβολία.
Κατά την αυστηρά προσωπική μου γνώμη όμως...
Αν είναι να ανεβάζετε και πίεση, να μην τον αναφέρω ξανά...Αυτόν τον εγωμανή καραγκιόζη γιατί τον αναφέρεις ; Για να μας ανεβάσεις πίεση ;
Αυτόν τον εγωμανή καραγκιόζη γιατί τον αναφέρεις ; Για να μας ανεβάσεις πίεση ;
Γιατι ρε τοσο μενος για Christgau?
Παντως εχει γραψει μια απο τις καλυτερες κριτικες που εχω διαβασει για το There's a Riot Goin'on...
δεν το βρίσκω "κατακριτέο".
Ναι, αλλά πες μας και τη άποψή σου για το performance του Bloomfield, εάν θέλεις.Οποιον δίσκο θεωρώ αριστούργημα...
Ναι, αλλά πες μας και τη άποψή σου για το performance του Bloomfield, εάν θέλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.