Υπερβαση...

Απάντηση: Re: Υπερβαση...

Και καποιες κοντινες φωτο των λυχνιων που αποτελεσαν και την πρωτη 'αναβαθμιση' με το που βγηκε απ' το κουτι του......

Βεβαια ολες οι αποψεις δεκτες ενεκα ο πλεον ασχετος οπως εχω ξαναπει...:grandpa:

Μην βιάζεσαι άστον-άστες να στρώσουν και μετά κανένα μήνα βλέπεις άν χρειάζεσαι να το ψάξεις παραπέρα.

Μαζι γραφαμε, ευχαριστω για τη συμβουλη θα δω τι θα βρω, απο εκει που τον πηρα μου ειπαν να δοκιμασω και γομολαστιχες σκληρες και μαλακες και αναλογα τι μου παει πιο πολυ!!!! Ισχυει αυτο?

Τωρα τις λυχνιες τις αλλαξα με το που βγηκε απ το κουτι γιατι, συμφωνα παντα με τους γνωστες, οι μαμισιες 6Ν3 δε λενε και πολλα.

Μορφή ελαστικομερούς είναι κι αυτές:flipout:

Το μόνο είναι άν πατάει καλά το μηχάνημα επάνω.

Δοκίμασε τι χάνεις,μέχρι να πάρεις κάτι καλύτερο.

Διαμαντή πανέμορφος, αν παίζει και τόσο όμορφα, ...μπίνγκο!!! Ακαταμάχητη τελικά η γοητεία της λάμπας. Όσο για τα αντικραδασμικά είναι πολύ καλή ιδέα γιατί οι προενισχύτριες "πιάνουν" και το παραμικρό. Φίλε Διονύση αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με δυο-τρία παραδείγματα κατάλληλων γι´αυτήν την δουλειά υλικών, θα ήταν πολύ καλό για εμάς τους "άσχετους"! (Διαμαντή σόρυ, μαζί με τον ευατό μου κατέταξα και εσένα στην ...ασχετοκατηγορία :flipout:) -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Γιωργο καλημερα, πολυ σωστα με κατεταξες στην ασχετοκατηγορια:nounder:

Δοκιμασε γομολαστιχες, μπορει να κανουν οντως καλη δουλεια...-bye-

Μπά φίλε μου μπροστά σε μένα δεν πιάνεις μία: αυτά που έγραψα πριν τα έγραψα ενώ ήμουν στην εργασία μου. Γυρνώντας τώρα σπίτι πάω να βάλω μπροστά το μηχάνημα για να ακούσω λίγο μουσική τρώγοντας, και βλέπω ότι ...έχει ήδη ελαστικές βάσεις - στηρίγματα ο Ψαθίν.
Πρωταθλητής στην ασχετοσύνη (τρομάρα μου !!!) :flipout::flipout::flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Τα περισσότερα μηχανήματα έχουν τέτοια πλαστικά στα ποδαρικά τους,αλλά δεν κάνουν τίποτα σε σχέση με τα πιό "ειδικά υλικά".

Εγώ βάζω βιομηχανικό αντικραδασμικό σάντουϊτς,γύρω στον ένα πόντο πάχος κάτω απο κάθε ποδαρικό.Μεγάλη διαφορά κάνουν...

Kαι τα Vibrapod καλά είναι.

Last edited:
Χμμμ, πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες φίλε DIPIE. Αν έχεις την καλοσύνη μπορείς να μας πεις από που μπορούμε να το προμηθευτούμε αυτά τα υλικά?

Φιλικά
Γιώργος.