Υπερπαραγωγή στα χρόνια της κρίσης....

14 December 2006
4,265
Άντε γιατί πολύ τον κλάψαμε τον πιτσιρίκο εκεί κάτω................:flipout:

4e6c6fb2.jpg

Nile Rodgers
Giorgio Moroder
Paul Williams
Chilly Gonzales
Pharrell Williams
Panda Bear
Julian Casablancas
Todd Edwards
DJ Falcon

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρωτο single "get lucky"

μαζί με Pharrell
και
ε δεν σας το λέω
αφού μόλις ξεκινάει το κομμάτι θα τον αναγνωρίσετε!

καλά ρε αθεόφοβε, disco πρωί πρωί?

ναι αλλά,

*The album's title is said to encapsulate Daft Punk's interest in the past, referencing both technology and the human experience. Bangalter explained the reasoning behind the name: "We were drawing a parallel between the brain and the hard drive – the random way that memories are stored."[4] Regarding the style of the album, they sought a "west coast vibe", referencing such acts as Fleetwood Mac, The Doobie Brothers and the Eagles.[6] Daft Punk also acknowledged that the record pays homage to Michael Jackson, The Cars and Steely Dan. The recording of live synthesizer parts was done in a progressive rock fashion, with the pop sensibilities of Wizzard and The Move.*[7]

πάει.....
δικοί σας έγιναν και οι Daft :flipout:

*wiki

Απάντηση: Re: Υπερπαραγωγή στα χρόνια της κρίσης....

ναι αλλά,

*The album's title is said to encapsulate Daft Punk's interest in the past, referencing both technology and the human experience. Bangalter explained the reasoning behind the name: "We were drawing a parallel between the brain and the hard drive – the random way that memories are stored."

Μου φαινεται οτι παραεπηρεαστηκαν απο το Τron:Legacy...

Re: Απάντηση: Re: Υπερπαραγωγή στα χρόνια της κρίσης....

Ευκαιρία για τους Daft Punk να δουλέψουν μαζί με τα ινδάλματά τους όπως οι Μoroder και Rodgers.
Μπορώ να πω (από το δείγμα που άκουσα) ότι η συνθετική τους φόρμα θυμίζει πολύ τα δύο τους πρώτα άλμπουμ (κυρίως το δεύτερο, το Discovery του 2001) τα οποία θεωρώ πολύ σπουδαία για το είδος τους. Η διαφοροποίηση αυτή τη φορά έγκειται στον σαφέστατα λιγότερο ηλεκτρονικό τους ήχο και στα όργανα αλλά και στα φωνητικά όπου παλιά τα vocoders είχαν την τιμητική τους.
Αναμένω περισσότερα δείγματα.

Last edited:
Μιας και ο δίσκος έχει ήδη κυκλοφορήσει και από το φαίνεται κάνει θραύση, πάταγο και όλα τα σχετικά αλλά και μιας και παλαιός φίλος του φόρουμ τον χαρακτήρισε “τούμπανο” θα δώσω μια σχετική πρώτη εκτίμηση!
Χαλαρή διάθεση, chill out ατμόσφαιρα και μια γενικότερη κάπως αφ υψηλού οπτική του δίνουν σίγουρα ένα αέρα νικητή, μιας και η σύγχρονη χορευτική μουσική είναι σε τέλμα! Το θετικό είναι πως ενώ ίσως περίμενε κανείς να είναι τελείως παραλία ρακέτα στριγκάκια και σφηνακια ροδάκινο, καταφέρνει με κάποιο τρόπο να είναι bittersweet !. Ωστόσο σίγουρα οι γωνίες έχουν λειανθεί και η pseudo disco σερβίρεται με γαρνιτούρα ιλουστρασιόν ποπ! Concept μέχρι το μεδούλι, καταφέρνει να πετύχει τον στόχο του! Για το ευρύ κοινό ***1/5, για του υποψιασμένους κοντά στο ***.
Το σίγουρο είναι ότι θέλετε δε θέλετε θα το ακούσετε σίγουρα όπου πάτε το καλοκαίρι.

Οι κλεψιές γκουχ γκουχ επιρροές ήθελα να πω πολλές
Γενικά το ύφος του δίσκου συνοψίζεται στα εξής τέσσερα κομμάτια

Έσπευσα να το βρω απο την πρωτη στιγμή.
Η αλήθεια είναι οτι αρχικά δε μου έκατσε τόσο καλά, σιγα σιγά ομως άρχισα να το ανακαλύπτω...και σε κάποια σημεία πλέον addicted.
Εχει ιδιαίτερο concept (οπότε take it or leave it) και νομίζω οτι το αποδίδει μια χαρά.

Πολύ καλή δουλειά εν ολίγης, αν και δε νομίζω οτι είναι τόσο εύπεπτο για το ευρύ κοινό! Θέλει κουρδισμένα αυτιά...

Το Get Lucky to πρωτοάκουσα λόγο της τεράστιας διαφημιστικής του προβολής στην F1 με τη Lotus

Κάπου στο ράδιο είχα προλάβει να ακούσω το ‛κλικ’ και να μου κάνει “κλικ” από το "Giorgio by Moroder" αλλα ήταν σε συμπτηξη καποιο ραδιοφωνικό μιξ.

Ακούγοντας όλο το άλμπουμ – τελικά μου άρεσε πολύ και το ‛χώσιμο’ στο contact , θυμίζει τρουρμποκινητήρα ωρες ώρες :D

Τελικά νομίζω ότι τα κατάφεραν επέστρεψαν με ένα άλμπουμ που σίγουρα θα είναι στα τοπ του καλοκαιριού σε όλα τα καλοκαιρινά ανοιχτα beech bar και όχι μονο.

Διευρύνουν και το κοινό τους ? Σίγουρα ΙΜΗΟ.

Είναι καλοδουλεμένο πάντως σαν παραγωγή και παρουσίαση

Με λίγα λόγια μπράβο τους!

Το Get Lucky to πρωτοάκουσα λόγο της τεράστιας διαφημιστικής του προβολής στην F1 με τη Lotus

Κάπου στο ράδιο είχα προλάβει να ακούσω το ‛κλικ’ και να μου κάνει “κλικ” από το "Giorgio by Moroder" αλλα ήταν σε συμπτηξη καποιο ραδιοφωνικό μιξ.

Ακούγοντας όλο το άλμπουμ – τελικά μου άρεσε πολύ και το ‛χώσιμο’ στο contact , θυμίζει τρουρμποκινητήρα ωρες ώρες :D

Τελικά νομίζω ότι τα κατάφεραν επέστρεψαν με ένα άλμπουμ που σίγουρα θα είναι στα τοπ του καλοκαιριού σε όλα τα καλοκαιρινά ανοιχτα beech bar και όχι μονο.

Διευρύνουν και το κοινό τους ? Σίγουρα ΙΜΗΟ.

Είναι καλοδουλεμένο πάντως σαν παραγωγή και παρουσίαση

Με λίγα λόγια μπράβο τους!

συμφωνώ! τουρμπινιασμένο το contact,
o δε Moroder είναι ο μόνος από όσους συμμετέχουν στον δίσκο που κουνάει το δάχτυλο σε αυτα τα "κακομαθημένα γλυκά παλιόπαιδα"....
Οι υπόλοιποι και κυρίως ο Nile είναι περαν του επιτρεπτού φρόνιμοι!

...

Τον δίσκο τον άκουσα απο την πρώτη σχεδόν στιγμή.....

Τον θεωρώ όντως απο τους καλύτερους τους δίσκους.... Νοσταλγικός σε στιγμές του, σύγχρονη electro disco σε άλλες και με το ύφος τους στη ολότητα του.

Εκπληκτική παραγωγή και εξαιρετικό sound mastering....(κυκλοφορεί και μια έκδοση στα 88.2khz για τους "πειραγμένους")......

Μπράβο πραγματικά...

o δε Moroder είναι ο μόνος από όσους συμμετέχουν στον δίσκο που κουνάει το δάχτυλο σε αυτα τα "κακομαθημένα γλυκά παλιόπαιδα"....

...

σιγά τ' αβγά.
Επαγγελματίας.
από κάτι τέτοιους μας έσωσε το ρ'ν'ρ

το άλμπουμ μέτριο - τόσες πολλές ...προσωπικότητες, του έκλεψαν τη δική του Ψυχή.

nrOkCho.jpg

Tα πήραν όλα στα Grammy...
Kαλύτερο album, καλύτερο τραγούδι, καλύτερη εμφάνιση ποπ συγκροτήματος, καλύτερο album dance/electronica μουσικής και καλύτερης επεξεργασίας ήχου.
Περισσότερα

Ώστε τα σάρωσαν όλα ε? Επιβεβαιώνεται λοιπόν το ότι δεν κάνει για “μας”:violent-smiley-030:

e63e3db4e34f08bf871d0c43d3d1259e.jpg

Όποιος ψήνεται με το βρώμικο electrodisco και με όλα όσα αυτό μπορεί να υπαινίσσεσαι, δεν χάνει με τίποτα το soundtrack του wrong cops:afro::afro::firstprize: (όπως και την ταινία φυσικά)!

...OK ...
θα το πω....
το άκουγα όλο το χρόνο στο ράδιο. Μου κόλλαγε. Ήταν εξαιρετικά σφιχτοδεμένο. Ξεχώριζε από τις σούπες.
Χτες έμαθα το όνομά του και τον τίτλο του.
Δεν παραξενεύτηκα καθόλου που πίσω του είναι ονόματα όπως ο Nile Rodgers, o Paul Jackson, o Omar Hakim o Bob Ludwig...
Μπορώ να πω κι όλας ότι έπαψα να ντρέπομαι που μου άρεζε.

(να μην αναφέρω ότι ξέχασα κι όλας ότι είχα συμμετάσχει και στο νήμα....:firstprize:)
(δεν αναφέρθηκα στον Moroder για να ...σκάσουν κανα δυό εδώ μέσα.....έστω ένας....:2thumb22sup:)

Last edited: