Υπερτιμημένα προϊόντα

kostas_dls

Senior Member
14 November 2010
498
κυκλάδες..
Θα έλεγα στο παρόν νήμα να φιλοξενούνται προϊόντα που πιστεύουμε
ότι δεν αξίζουν το πολύτιμο βαλάντιο μας για αυτά που προσφέρουν..

μια σπίθα αρκεί........

FireCarport2.jpg

:Banane0:

a-second-bite-of-the-apple.jpg

Πολύ ακριβές ρε γμτ οι αμερικάνικες λαϊκές. Αν και μου αρέσουν πολύ, είναι πανάκριβα τα μήλα...

σε προσφατη συζητηση με διευθυντη πωλησεων γνωστης ιαπωνικης εταιρειας ανφερθηκαμε και στο φαινομενο "μηλο". προκειτε για τροπο marketing που πολλοι θα ηθελαν να ακολουθησουν. αρθρα στον ξενο τυπο κανουν λογο για την "post specification era". ο καταναλωτης επαψε να κοιτα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και αγοραζει βασει ονοματος, σχεδιου κτλ.

υγ απορω πως δεν εχει γινει ακομα αναφορα στα καλωδια..

σε προσφατη συζητηση με διευθυντη πωλησεων γνωστης ιαπωνικης εταιρειας ανφερθηκαμε και στο φαινομενο "μηλο". προκειτε για τροπο marketing που πολλοι θα ηθελαν να ακολουθησουν. αρθρα στον ξενο τυπο κανουν λογο για την "post specification era". ο καταναλωτης επαψε να κοιτα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και αγοραζει βασει ονοματος, σχεδιου κτλ.

υγ απορω πως δεν εχει γινει ακομα αναφορα στα καλωδια..

Αυτό προφανώς πήγε να το ξεκινήσει και η B&O, αλλά μάλλον κάτι τους στράβωσε... γιατί κακά τα ψέμματα, το design των Bang & Olufssen είναι πάρα πολύ μπροστά, ακόμα και σε σχέση με τα apple.

Υ.Γ. Όσον αφορά τα καλώδια, από πού ν' αρχίσεις; η χαρά του φιδέμπορα...

Δεν υπαρχουν υπερεκτιμημενα προιοντα (οποιουδηποτε ειδους) πουθενα στον κοσμο.

Αυτο που υπαρχει σε περισσια, ειναι η ματαιοδοξια, ο ξερολισμος, και φυσικα τα κοροιδα. Αν δεν υπηρχαν (τουλαχιστον) αυτα τα τρια, δεν θα υπηρχε στο λεξιλογιο μας, η φραση "υπερεκτιμημενα προιοντα"

Βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον το ότι το νήμα ανοίχτηκε στο δικάναλο και το πρώτο που σκέφτηκαν όλοι είναι τα προϊόντα της Apple... :flipout:

Κάθε εταιρία έχει το target group της.
Κάποιες προσπαθούν να καλύψουν ένα ευρύ target group, άλλες στοχεύουν μόνο σε ένα.
Και δεν νομίζω ότι μπορείς να επενδύσεις στο μέλλον μίας εταιρίας βασιζόμενος στα κορόιδα...

Εκτός αν νοικιάζεις νυφικά... :rofl:

Απάντηση: Re: Υπερτιμημένα προϊόντα

Και δεν νομίζω ότι μπορείς να επενδύσεις στο μέλλον μίας εταιρίας βασιζόμενος στα κορόιδα...

Εκτός αν νοικιάζεις νυφικά... :rofl:

Κορυφαιο!!!...:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Με μια επιφυλαξη βεβαια,καθως δεν εχω ζησει αρκετο καιρο με καποιο μοντελο της εταιριας,θα ελεγα τα ακουστικα της grado.

Για να εχω βεβαια μια πιο κατασταλλαγμενη αποψη,θα επρεπε οπως προανεφερα να ειχα καποια χαρακτηριστικα ακριβα μοντελα στην κατοχη μου για ενα χρονικο διαστημα,γιατι και αυτα θελουν το χρονο τους για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.

Βρισκω παντως πολυ ευστοχο το παρον νημα,και απο την αποψη οτι περναμε περιεργη περιοδο τωρα,και θα πρεπει να εξεταζουμε σοβαρα τις λυσεις value for money,προιοντα τα οποια προσφερουν οσο το δυνατον καλητερη ποιοτητα και ουσια σε καλες τιμες.Και οχι μονο για ηχοσυστηματα,αλλα και για ενδυση,αυτοκινηση κτλ

Βρισκω παντως πολυ ευστοχο το παρον νημα,και απο την αποψη οτι περναμε περιεργη περιοδο τωρα,και θα πρεπει να εξεταζουμε σοβαρα τις λυσεις value for money,προιοντα τα οποια προσφερουν οσο το δυνατον καλητερη ποιοτητα και ουσια σε καλες τιμες.Και οχι μονο για ηχοσυστηματα,αλλα και για ενδυση,αυτοκινηση κτλ

Νομίζω φίλε mstr ότι έπιασες το νόημα..