Κοπιάστε κύριοι για κοντριτσες να δω δείγματα και από άλλους !
Έχω διπλό υπέρυθρο σώμα πλέον, όσο καιρό δοκιμάζω την EM1 μου η παλιά G3 μου (full spectrum μετατροπή) είναι διαθέσιμη δανεική σε όποιον θέλει να ξεκινήσει και να βουτηξει στα βαθιά με υπέρυθρες δοκιμες τις ημέρες των Χριστουγέννων , κάνει παπάδες το συγκεκριμένο σώμα. Από τεχνική θα του μεταφέρω όσα χρειάζεται για να ξεκινήσει
Αν δεν έχει φίλτρο υπέρυθρο του δανείζω το Helliopian 37mm 780nm , στον 12-32 βγάζει υπέροχες Α/Μ αλλά μπορεί να μπει και σε όλους τους μικρούς m43 με φίλτρο 46mm με ένα step down 37-46mm (έχω spare και από αυτό)
Ξεκινησε επιτέλους το έργο ανάπλασης στο Μικρολίμανο. Πρώτο στάδιο η απομάκρυνση των αυθαίρετων κλειστών στεγάστρων εντός αιγιαλού που χρησιμοποιούσαν τα απέναντι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Έχουν μείνει οι μισές πέργκολες απέναντι ακόμη αλλά θα φύγουν και αυτές. Θα επανακατασκευαστουν οι πέργκολες με ενιαία μορφολογία όμως και μικρότερο μέγεθος και θα τοποθετηθούν στο ύψος του δρόμου πιο ψηλά. Κάτω θα είναι μόνο χώρος για περατζάδα. Σίγουρα θα γίνει πολύ πιο όμορφο από το χάλι που ήταν πριν.
Eνοείται Δημήτρη, θέλει λίγο υπομονή όμως αφού τα έργα πάνε με χαμηλή ταχύτητα γιατί περνάνε υπόγεια και αγωγούς στην παραλιακή αφού η αρχαιολογία είναι από πάνω, καθε λίγο και λιγακι βάζει φρένο.