Υπηρεσία pameodeon.gr

LEONZACH

New member
28 January 2013
68
Και βέβαια ένα ακόμα πλήγμα για τις ταινίες της Nova, είναι η -πολύ σύντομα- λειτουργία του pameodeon.gr όπου με πολύ μικρό κόστος θα μπορείς να βλέπεις ταινίες στην οθόνη του υπολογιστή σου (ή και της τηλεορασής σου, με την κατάλληλη σύνδεση)

Καλός και ο ανταγωνισμός και πλεόν θα πρέπει να κοιτάμε το περιεχόμενο. Σε αυτό που λές θα έχει και σειρές οι μόνο ταινίες?

Last edited by a moderator:
Και βέβαια ένα ακόμα πλήγμα για τις ταινίες της Nova, είναι η -πολύ σύντομα- λειτουργία του pameodeon.gr όπου με πολύ μικρό κόστος θα μπορείς να βλέπεις ταινίες στην οθόνη του υπολογιστή σου (ή και της τηλεορασής σου, με την κατάλληλη σύνδεση)
Μονο για την nova θα ειναι το πληγμα;

Για NOVA κυρίως γιατί το ΟΤΕ TV δεν το παίρνεις για τις ταινίες(τουλάχιστον η πλειοψηφία).
Και για HOL κτλ αλλά αυτά είναι αμελητέα.

Παίδες το μόνο που μπορεί να χτυπήσει την πειρατεία και να δώσει και χρήμα στις εταιρείες ειναι ουσιαστικά να πάψουν να ζητάνε ένα κάρο λεφτά για μια ταινία. Με 0,50 / ταινία νομίζω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι. Αλλιώς αν θέλουν 5-6 ας δώσουν και το δικαίωμα στον καταναλωτή της υπαναχώρησης. Δηλαδή "Είναι μάπα φίλε η ταινία, στο μισάωρο την έκλεισα, τα λεφτά πίσω!!!"
Προς τα εκεί θα πάει αργά η γρήγορα...

Για NOVA κυρίως γιατί το ΟΤΕ TV δεν το παίρνεις για τις ταινίες(τουλάχιστον η πλειοψηφία).
Και για HOL κτλ αλλά αυτά είναι αμελητέα.

Καλά, έχει και μερικούς που έχουν ΟΤΕ TV μόνο για το κανάλι με τις ελληνικές... :flipout:

Δεν νομίζω.
Ανάλογες λύσεις υπάρχουν.
Βλέπε apple, hol tv.
Έφυγα από hol λόγω nova.
Αλλο να πληρώνεις flat και άλλο per movie.

To www.pameodeon.gr είναι πλέον πραγματικότητα. Νομίζω αρχίζει μια νέα εποχή κατά της πειρατίας, αλλά και κατά της Nova. Νοικιάζεις όποια ταινία θέλεις (δόξα το θεό έχει πολλές) και την έχεις για 24 ώρες στον υπολογιστή σου. Φαντάζομαι σε πολύ καλή ποιότητα, χωρίς κολλήματα κ.λπ.

H πειρατεία όσο ειναι τσάμπα θα βασιλεύει. Παράδειγμα το το instalous για τα iOS μόλις έκλεισε οι πιο πολλοί ρωτάγανε εναλλακτικούς τρόπους και να φανταστείς ότι πολλές εφαρμογές κοστίζουν κάτω από 1 .

To streaming είναι streaming.Επίσης,το pameodeon.gr είναι η ταφόπλακα για nova και ote ή τα warez & torrent sites;
Τις τιμές τις έχετε δει;το 1408,88 minutes=1,40.red=2 ευρώ.Και τις 3 π.χ τις έχω δει στο Οτε.Επίσης,σε τι ποιότητα το δίνει ξέρει κανείς;Γιατί στο site δεν αναφέρει τίποτα.

To www.pameodeon.gr είναι πλέον πραγματικότητα. Νομίζω αρχίζει μια νέα εποχή κατά της πειρατίας, αλλά και κατά της Nova. Νοικιάζεις όποια ταινία θέλεις (δόξα το θεό έχει πολλές) και την έχεις για 24 ώρες στον υπολογιστή σου. Φαντάζομαι σε πολύ καλή ποιότητα, χωρίς κολλήματα κ.λπ.

Υπηρεσία streaming είναι, όπως το videoclub της HOL. Δεν βλέπω κάτι νέο...
Αν και καλό είναι να υπάρχουν επιλογές.
Προσωπικά το θεωρώ ακριβό σε σχέση με το 1.20 του bluray στο dvd club της γειτονιάς. (Που βέβαια είναι ταλαιπωρία να πας και να πετύχεις και τα εντελώς φρέσκα ξενοίκιαστα).

Αν εχει 1,2 ευρω το Blu-Ray τοτε η ταινια στο pameodeon.gr θα επρεπε να κοστιζε λιγοτερο απο 0,5 ευρω.
Μηπως η τιμη καθοριζεται απο τις εταιριες γιατι θελουν οληκληρη την πιτα; Να μην κλεισουν οσα βιντεο-κλαμπ εχουν απομεινει αλλά και να να μην κλεισουν και τα σινεμα;

Ασχετως ποσο εχει το Blu-Ray τοσο θα επρεπε να ειχε η ταινια. Κατω απο μισο ευρω.
Η πειρατεια υπαρχει γιατι αν δεν υπηρχε δεν θα υπηρχαν και οι ακριβες συνδρομες για την παροχη internet.
Αν υποθεσουμε οτι εχουν "φουσκωσει" κατα 0,3 ευρω τον μηνα χιλιαδες συνδρομητες μαζευονται πολλα χρηματα...
Δεν ξερω αν οι παροχοι πληρωνουν φορο πνευματικων δικαιωματων αλλά θα επρεπε και να ειχε τελιωσει το ζητημα.
Ειναι αστειο να μιλαμε για πειρατεια σε ενα ελευθερο δικτυο, διακινησης και ανταλλαγης δεδομενων, κατι που χαρακτηριζει το internet.
Αλλωστε οι υποτιτλοι δεν κυκλοφορουν και αυτοι τσαμπα. Δεν υπαρχει καποιος που να δουλευει τσαμπα να τους φτιαξει, ουτε να τους μοιραζει. Απο καπου τροφοδοτουνται πιστευω. Ποιος λοιπον εχει συμφερον να τους τροφοδοτει;

Γιατι λοιπον δεν τα καταργουν ολα αυτα να τελιωνει το ζητημα;
Με καθε συνδεση στο internet να παρεχουν δωρεαν ταινιες και να αυξηθει κατα 0,5 ευρω τον μηνα σε χιλιαδες συνδρομητες;
Και αν δεν τα καταργησουν ας βαλουν ενα λογικο ποσο σε σχεση με το τσαμπα. Στα 0,3 ευρω θα ηταν κατι το λογικο για ταινια pameodeon.gr.

Επειδη ομως το νομισμα δεν εχει δυο πλευρες και ολοι θελουν να ειναι κερδισμενοι, και οι πελατες, το αν θα πιασει θα δειξει.
Εγω πιστευω πως μια κινηση με τετοιες τιμες δεν πιανει.

ΥΓ. η εποχη για Nova, ΟΤΕ TV, HOL videoclub δεν κανει.
Επρεπε να βρουν ενα τροπο να μην χρειαζεται να επενδυσουν ολοι ξεχωριστα αλλά κατι εννιαιο και να μοιραζονται την πιτα. Προσφεροντας κατι που μπορει να ο απλος πολιτης να δωσει απο το υστερημα του. Και οχι να περιμενουν μπας και πιασουν εναν πελατη στους εκατο.

Απάντηση: Re: Υπηρεσία pameodeon.gr

Αλλωστε οι υποτιτλοι δεν κυκλοφορουν και αυτοι τσαμπα. Δεν υπαρχει καποιος που να δουλευει τσαμπα να τους φτιαξει, ουτε να τους μοιραζει. Απο καπου τροφοδοτουνται πιστευω. Ποιος λοιπον εχει συμφερον να τους τροφοδοτει;

σε αυτό νομίζω ότι είσαι εντελώς λάθος... Σκέψου για παράδειγμα ότι έχουμε σχεδόν αυθημερόν υπότιτλους σε σειρές, που δεν παίζουν κάν Ελλάδα!!

Τσιμπημένο σε τιμή, έχω την εντύπωση ότι χτυπάει αυτούς που πραγματικά βαριούνται να πάνε στο βίντεο κλαμπ και αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε βίντεο κλαμπ. Τους εν μέρη απελπισμενους.
Πάντως πρέπει να προχωρήσει λίγο το θέμα του streaming. Εγώ είμαι συνδρομητής χρόνια στο nba.Com και οπότε δεν πλήρωνα όλη την season αγόραζα ματς μεμονομενα και έβλεπα οπότε είχα χρόνο και σίγουρα τους τελικούς. Κάτι τέτοιο εδώ είναι ανέκδοτο.