Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Κιεμενα ετσι μου ειπαν.Πληρωνεις τα 4 /μηνα για το ελαχιστο διαστημα που ειναι υποχρεωτικο να μεινεις συνδρομητης (δηλαδη 1 χρονο) και μετα δεν ξαναπληρωνεις..

Είσαι σίγουρος;; Πρόκειται για μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά με 48 ευρώ θα σου ανήκει ο δέκτης;;

Σιγουρότατος.'Εληξε το συμβόλαιο μου και με ενημέρωσαν για την ανανέωση κτλ και ενημερώθηκα για τον Technicolor,μου είπαν λοιπόν κατά λέξη ότι θα πληρώνω επιπλέον 4 ευρώ στη συνδρομή μου για ένα χρόνο και μετά τέλος ο αποκωδικοποιητής μου ανήκει.Μου έθεσαν και σαν προϋπόθεση να επιστρέψω εντός 10 ημερών τον Kaon.

Καλό είναι να σας το δώσουν γραπτώς αυτό. Με τα προφορικά δύσκολα τα πράγματα. Δεν το έχουμε δει γραπτώς κάπου μέχρι στιγμής.

Σιγουρότατος.'Εληξε το συμβόλαιο μου και με ενημέρωσαν για την ανανέωση κτλ και ενημερώθηκα για τον Technicolor,μου είπαν λοιπόν κατά λέξη ότι θα πληρώνω επιπλέον 4 ευρώ στη συνδρομή μου για ένα χρόνο και μετά τέλος ο αποκωδικοποιητής μου ανήκει.Μου έθεσαν και σαν προϋπόθεση να επιστρέψω εντός 10 ημερών τον Kaon.

Όποιος στο είπε δεν έχει καταλάβει τους όρους διάθεσης εξοπλισμού από τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πλέον δεν "πουλάει" τους αποκωδικοποιητές, τους μισθώνει, είτε για 0 τον KAON είτε για 4 τον PVR, γι' αυτο άλλωστε σου ζήτησαν να επιστρέψεις τον ΚΑΟΝ. Όπως είπε και ο φίλος Petasis, μόνο εάν το δεις γραμμένο να το πιστέψεις....και σε βεβαιώνω ότι δεν θα το δεις

Το θέμα είναι αν πληρώσεις 48 για τον δέκτη με τον σκληρό δίσκο, δεν θα ξαναπληρωσεις και ας μην σου ανήκει ο δέκτης. Μπορεί κάποιος να μας πει;;;

4 η υπηρεσία του PVR και ο δέκτης με χρησιδανειο. Αυτό ισχύει.

Γεια σας παιδια ειμαι νεος συνδρομητης στον οτε και ειναι κατοικος αγγλιας. Πηρα το full packet με τον PVR αποκωδικοποιητη απο τον οτε uk. Το προβλημα ειναι οταν προσπαθησω να εγγραψω κατι η να κανω παυση μου βγαζει στην οθονη you have no recording rights. Ξερει καποιος τι γινετε γιατι μου το βγαζει αυτο; Εχω twin lnb συνδεδεμενο με τον αποκωδικοποιητη με διπλα καλωδια. Οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν τους εχει ξανατυχη και δεν εχουν ιδεα τι συμβαινει

Πρέπει να καλέσεις στην Τεχνική Υποστήριξη να σου ενεργοποιήσουν το PVR Flag

εχω κατεβασει δυο καλωδια αλλα στα system setting μου λεει δεκτης δυο ξεκλειδωμενος πως θα καταλαβω αν λειτουργει και το δευτερο καλωδιο?

Εάν βάλεις μια εγγραφή και πάς σε άλλο κανάλι τότε λογικά ο 2ος δέκτης θα πρέπει να εμφανίζεται κελιδωμένος.

Και ένα modem ZTE που μου έστειλαν από τον ΟΤΕ και αυτό με χρησιδάνειο είναι (0 ευρώ το μήνα) πράγμα που σημαίνει ότι (α) αν κόψω μεν τον ΟΤΕ το επιστρέφω καθώς δεν είναι δικό μου αλλά (β) αν μου χαλάσει/καεί/σπάσει σε 1-2-3 χρόνια δεν με απασχολεί γιατί θα μου δώσουν άλλο , ενώ αν το είχα αγοράσει θα είχε λήξει η εγγύηση και θα έπρεπε να το αντικαταστήσω με άλλο πληρώνοντας το.

Με λίγα λόγια υπάρχουν θετικά και αρνητικά , η τιμή του δέκτη πάντως είναι 160 ευρώ αν θυμάμαι καλά (τόσο είναι το πρόστιμο αν κόψεις την υπηρεσία δεν το επιστρέψεις , αναγράφεται κάπου στο συμβόλαιο).

Αν δεν κάνω λάθος η υπηρεσία PVR χρεώνεται στην υπηρεσία με 4 ευρώ και όχι ο δέκτης

Φιλε imcan εχω επικοινωνήσει με την Τεχνικη Υποστηριξη και μου ειπαν οτι δεν εχουνε ιδεα τι ειναι τα pvr flags και πως να τα ξεκλειδωσουνε. Τι μπορει να συμβαινει? Γιατι δεν ξερουνε τι γινετε???

Ο δέκτης σου έχει ενεργοποιηθεί είτε από λάθος τoυ καταχωρητή είτε από συστημικό σφάλμα σαν απλός Zapper δέκτης και όχι σαν PVR με αποτέλεσμα να μην μπορείς να γράψεις καθως δεν έχει ενεργοποιηθεί το σχετικό πεδίο (PVR Flag).....είναι πολύ συχνό φαινόμενο...Ζήτα να μιλήσεις με κάποιο προϊστάμενο που γνωρίζει τη διαδικασία