Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Φιλος απο εδω μεσα ανεβασε την προηγούμενη εκδοση της εφαρμογης και δουλεύει πλεον μια χαρα.
Δοκιμασμένο σε mi box και Shield.
Η εκδοση μεν γράφει παλι 1,6 και την ιδια ημερομηνία αλλα τωρα τρεχει νερακι.

https://mega.nz/file/MN9gkbrL#g1JzwfeXxSHwxOcNaSaB6km9IMYILRrDkNkEuDXy-fY
Σε Samsung tv θα παίξει;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Φιλος απο εδω μεσα ανεβασε την προηγούμενη εκδοση της εφαρμογης και δουλεύει πλεον μια χαρα.
Δοκιμασμένο σε mi box και Shield.
Η εκδοση μεν γράφει παλι 1,6 και την ιδια ημερομηνία αλλα τωρα τρεχει νερακι.

https://mega.nz/file/MN9gkbrL#g1JzwfeXxSHwxOcNaSaB6km9IMYILRrDkNkEuDXy-fY
Δεν μου δουλεύει στο shield το κομμάτι με τα μαθήματα του μικρού.Μήπως μπορείς να το δοκιμάσεις? Ότι άλλο πάτησα δούλεψε.Ντοκιμαντέρ σειρές κτλ Όλα οκ ενώ πριν έβγαζε μόνο την φατσούλα.

Same Sh1t...Different Day

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Δεν μου δουλεύει στο shield το κομμάτι με τα μαθήματα του μικρού.Μήπως μπορείς να το δοκιμάσεις? Ότι άλλο πάτησα δούλεψε.Ντοκιμαντέρ σειρές κτλ Όλα οκ ενώ πριν έβγαζε μόνο την φατσούλα.

Όλα δουλεύουν εκτός από τα Μαθήματα (Sony KDL 55XF9005)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Ναι τα μαθήματα δεν δουλεύουν ούτε σε μένα

Και ακόμα είναι στην αρχή
f7d969100a07a8a270419a0a1b1903f4.jpg

ο σκαι σας παιζει καλα?
σε με εμενα οχι και ειναι το μονο καναλι με θεμα στην hbbtv.

Ούτε το Σκαι ούτε το open παίζει σωστά
Στο πρώτο ακούγεται μόνο ο ήχος χωρίς εικόνα και στο open δεν φορτώνουν σωστά τα μενού και επίσης δεν ανοίγουν τα προγράμματα

hbbtv σε samsung χωρις να παρεις τηλεφωνο την υποστηριξη εχει βαλει καποιος φυσικολογικα?

Κάποιος τρόπος για παλαιότερες TV Samsung ES7000, να υποθέσω πως δεν παίζει, με καμία;!

Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι η τηλεόραση μας των 1500 ευρώ δεν συμβαδίζει με την τεχνολογία και θέλει αντικατάσταση γιατί δεν είναι συμβατή με την υβριδική, plex, netflix, Vodafone tv κτλ.

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι η τηλεόραση μας των 1500 ευρώ δεν συμβαδίζει με την τεχνολογία και θέλει αντικατάσταση γιατί δεν είναι συμβατή με την υβριδική, plex, netflix, Vodafone tv κτλ.

Και έπρεπε να ήταν αναμενόμενο;

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το επίγειο δέκτη Humax HD NANO T2 HD (DVB-T2 / T, HbbTV, PVR-Ready, freenet TV, HDMI, USB) ? Θα λειτουργήσει για λήψη των ψηφιακών καναλιών ? Για σύνδεση σε παλιά τηλεόραση CRT. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Και έπρεπε να ήταν αναμενόμενο;

Ειρωνικό είναι το σχόλιο μου αφού οι κατασκευαστές μας γράφουν κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Σαφώς και είναι αντιληπτό το ειρωνικό ύφος, επειδή πλαισιώνει και άρα αφήνει κατηγορούμενους όσους εξέφρασαν την δυσαρέσκεια για τον προβληματισμό που αντιμετωπίζουν!