Οκ αλλά που να στείλω παράπονο. Χθες που το δοκίμασα σε ένα φίλο με νέα Samsung τον έπαιζαν αλλά με δυσκολία και η εφαρμογή δεν έκανε exit.Έχω νεότερα.Μου τηλεφώνησαν από την ΕΡΤ και μου είπαν ότι και άλλοι έχουν προβλήματα με Samsung tv.Αρχικά μου είπαν να βγάλω την tv από την πρίζα και να την ξαναβάλω.Εφόσον και πάλι το πρόβλημα παρέμεινε, μου είπαν ότι θα το μεταβιβάσουν στους κατασκευαστές της εφαρμογής.Προφανώς κάτι άλλαξαν και γι αυτό βγήκαν off αρκετές τηλεοράσεις.Όσοι άλλοι έχετε πρόβλημα με την αναπαραγωγή επεισοδίων απο την εφαρμογή του ertflix, κάντε τον κόπο και στείλτε ένα παράπονο στην ΕΡΤ, μήπως και το φτιάξουν πιο σύντομα
Οκ αλλά που να στείλω παράπονο. Χθες που το δοκίμασα σε ένα φίλο με νέα Samsung τον έπαιζαν αλλά με δυσκολία και η εφαρμογή δεν έκανε exit.
Κι εγώ δεν μπορώ να την διαγράψω.Η επιλογή «Διαγραφή» είναι γκριζάρισμενη και δεν μπορείς να την πατήσεις.Μάλλον την έχουν προσθέσει στις υποχρεωτικές εφαρμογές συστήματος όπως το Netflix και το cosmote tv που κατεβαίνουν αυτόματα και δεν μπορείς να τις σβήσεις.Σε Samsung Q70R μ' ενημερωμένο λογισμικό, η εφαρμογή ErtFlix δεν κάνει έξοδο κι ούτε μου δίνει την δυνατότητα να την απεγκαταστήσω.
Ertflix εννοώ. Σε νεότερες Samsung υπάρχει σίγουρα η εφαρμογήΤι να βρεις ; Έχει εφαρμογή ; hbbtv ή απευθείας ERTFLIX εφαρμογή ;
Υπάρχει κάποιο link για την διορθωμένη εφαρμογή ;Update:Διορθωθηκε το πρόβλημα με την εφαρμογή του ertflix για samsung tv.Πριν λίγο με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν ότι το διόρθωσαν.Μπήκα να τσεκαρω και πλέον παίζουν κανονικά τα επεισόδια των σειρών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.