nikx
Senior Member
- 12 January 2013
- 480
Πηρα απο USA ενα σε καλη τιμη και εμαθα the hard way οτι δεν ειναι συμβατο με τις ευρωπαικες τηλεορασεις, απο την αλλη τα κουτια σε .de και .fr πανε εδω 2 3 κατοσταρικα που κοιταω, anyway για 2η την εχω δεν ειναι κατι αναγκαιο ,την κραταω επειδη ειναι 3D.Τέτοια πράγματα τα βρίσκεις στο eBay, δεν νομίζω να τα έχει σε στοκ κάποιο brick-and-mortal μαγαζί τόσα χρόνια μετά. Απ'οτι βλέπω τη στιγμή που γράφω αυτό το ποστ υπάρχει το κουτί που θες στο eBay και μάλιστα υπάρχει και στα παραρτήματα .de και .fr, οπότε αν το πάρεις από εκεί δεν θα πληρώσεις και φόρο.
Εδω εισαι ,δεν ξερω για android αλλα για PVR HBB DVB-T2 εχει η Humax με 40 ευρω,γνωστη απο τα παλια δορυφορικα μας.Μια πιο λογική λύση θα ήταν να υπάρχει ένα SmartTV Box με Android TV, Hbb, και δέκτη DVB-T2, αλλά χρόνια ψάχνω κάτι τέτοιο και πολύ απλά δεν υπάρχει ως προϊόν. Δυστυχώς η τεχνολογία πάει πίσω, σε λίγο και οι κονσόλες θα είναι ενσωματωμένες στην τηλεόραση και θα πρέπει να πετάς ολόκληρη την τηλεόραση για να αλλάξεις κονσόλα. Η όλη κατάσταση με τις SmartTV που τις πετάς για να έχεις το νεότερο Hbb (ή ψάχνεις για proprietary κουτιά επέκτασης στο eBay) μου θυμίζει τα πρώτα βίντεο που ήταν ενσωματωμένα στην τηλεόραση.