Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Απάντηση: Re: ΕΡΤ Hybrid

Ειναι απλο. Εαν εχετε Γυαλια VR (οχι 3D) που κοστιζουν απο 25-30 Ευρω μπορειται να βαλετε το κινητο σας μεσα και με την εφαρμογη ΕΡΤ θα βλεπετε τον αγωνα. Επισης στο YOUTUBE εχει ΠΑΡΑ πολυ υλικο σε VR για να δειτε. Ειναι εντιποσιακο το αποτελεσμα (καμμια σχεση με 3D) ειδικα αμα εχετε τηλεφωνο που υποστηριζει το γυροσκοπιο (δυστυχως τα ακριβα μοντελα)

Sorry για το offtopic,

αλλα αυτο ειναι ο λογος που την επομενη φορα που θα παρω ξανα κινητο δε θα λυπηθω τα φραγκα και θα παρω ενα top model οπως συνηθιζα στο παρελθον ή εστω ενα μοντελο που να μη του λειπει τιποτε!

Παιδιά για Samsung σειρά J6200 υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης; Στο κρυφό μενού που εμφανίζω, κάτω από το μενού "Options" δεν υπάρχει επιλογή "Local set". Ψάχνω κάμποση ώρα και δεν έχω βρει τίποτα. Παίζει αλλάζοντας το region της τηλεόρασης σε Γερμανία πχ. να αλλάξει κάτι;

Αν αλλαξεις

μονο το region δε προκειται να γινει τιποτε και εαν θυμαμαι καλα το menu "Local Set' ειναι στα κρυφα menu.

Νομιζω οτι υπαρχουν σχολια ή οδηγιες για την τηλεοραση σου σε προηγουμενες αναρτησεις στο θεμα, ριξε μια ματια και θα βρεις σιγουρα κατι υποθετω!

EDIT:

Υγ: Τωρα ειδα οτι το εψαξες, μου διεφυγε!

Υγ: Παντως εαν οντως μπορει να ενεγοποιηθει στη δικη σου, δες μερικες αναρτησεις πιο πισω για καποια εταιρεια που αναφερω και το κανουν, ξανα εαν γινεται, ειναι τεχνικοι/αντιπροσωποι ουσιαστικα εκτος Αθηνων, ισως σε βολευει καπου που να εχουν καταστημα, εγω εκει τα ενεργοποιησα στη δικη μου την "SAMSUNG UE40H6500".

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΕΡΤ Hybrid

Sorry για το offtopic,

αλλα αυτο ειναι ο λογος που την επομενη φορα που θα παρω ξανα κινητο δε θα λυπηθω τα φραγκα και θα παρω ενα top model οπως συνηθιζα στο παρελθον ή εστω ενα μοντελο που να μη του λειπει τιποτε!

Δεν χρειαζεται τοσο ακριβω. Εγω εχω ενα των 190 ΕURO (δεν θα πω μαρκα για ευνοητους λογους) και βλεπω τελεια. Αυριο 12/6 βγαινει και το λογισμικο της ΕΡΤ ειδικα για ANDROIT

Re: ΕΡΤ Hybrid

Το πιο απλό είναι να δοκιμάσετε την εφαρμογή, αντί να ψάχνετε σε λίστες συμβατότητας. Αυτή τη στιγμή, που δεν έχει αγώνα, η εφαρμογή δείχνει ένα σαλόνι, όπου σε έναν τοίχο του είναι αναρτημενο το πρόγραμμα των αγώνων, απ' όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε υπενθύμιση για τους αγώνες, που σας ενδιαφέρουν. Αν μπορείτε να περιηγηθείτε στο σαλόνι, έχετε γυροσκόπιο.

Εντυπωσιακό τεχνολογικό demo, αν και μια απλή οθόνη με τους αγώνες και λειτουργία υπενθύμισης θα ήταν πιο χρηστική και λιγότερο ζαλιστική, μια και δεν θα χρειαζόταν να γυρίζουμε γύρω-γύρω σαν σβούρα!

Εντυπωσιακό τεχνολογικό demo, αν και μια απλή οθόνη με τους αγώνες και λειτουργία υπενθύμισης θα ήταν πιο χρηστική και λιγότερο ζαλιστική, μια και δεν θα χρειαζόταν να γυρίζουμε γύρω-γύρω σαν σβούρα!

.... και στην απλή οθόνη έχει λειτουργία υπενθύμισης

Η εφαρμογη δεν κατεβαινει σε κινητα που δεν εχουν γυροσκοπιο π.χ HUAWEI P9 LITE

Σε samsmung j6200 μετα απο πολυ καιρο, εχει αναβαθμιστει η εφαρμογη και λειτουργει κανονικα

Απάντηση: ΕΡΤ Hybrid

Για να χουμε σε προβολεα τα καλουδια της hybrid εν οψη μουντιαλ (εκτος vr βεβαια) υπαρχει τροπος?
τωρα βλεπω ερτ στον προβολεα μεσω cosmote tv...
καμια ιδεα?

''Η Μαγεία του Μουντιάλ από την ΕΡΤ HYBRID και ERT VR (video)''

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/i-mageia-toy-moyntial-apo-tin-ert-hybrid-kai-ert-vr-video/

Στο 10 λεπτό λέει και για την υβριδική.Πώς σκέφτονται οι κατασκευαστές των τηλεοράσεων και τι έκανε η ΕΡΤ για να βάλει την υβριδική, καθώς και την διαπραγμάτευση με αυτούς.

Λοιπον για να γνωριζετε ( ομιλω για Samsung ) η αλλαγη περιοχης για να εμφανιστει η υβριδικη υπηρεσια ακομα και μεσω απομακρισμενης διαχειρησης ( συνηθως βαζουν σαν χωρα την Ισπανια ) επειδη υπαρχει διαφορα ωρας δεν μπορει να συνχρονιστει με τον οδηγο προγραμματος με αποτελεσμα να μην συμβαδιζει η λιστα των προγραματων που εκπεμπονται εκεινη την στιγμη με τα αναγραφωμενα και να μην λειτουργει ο προγραματισμος και η εγγραφη . Ακομα και με την αλλαγη της ωρας χειροκινητα το προβλημα παραμενει...Προσωπικα τρεις φορες με τεχνικο της εταιριας μεσω απομακρισμενης διαχειρησης προσπαθησαμε να λυσουμε το προβλημα χωρις αποτελεσμα δυστυχως .Συμπερασμα: Για να λειτουργησει σωστα η υπηρεσια πρεπει η Samsung να παψει να κλεινει τα ματια στο προβλημα και να ασχοληθει επιτελους στα σοβαρα εφοσον οι συσκευες υποστηριζουν την υπηρεσια ειναι θεμα software και χρειαζετε ενεργοποιηση για την Ελλαδα με μια διορθωτικη αναβαθμηση . Εγω επανηλημενα εσειλα email διαμαρτηριας στην εταιρια αλλα επειδη ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη ενοχληστε τους και εσεις μηπως και ξυπνησουν και ταρακουνηθουν γιατι αλλιως δεν βλεπω λυση και υποψιν οτι και περσινα μοντελα π.χ η 8002 δεν ειχαν ενεργοποιημενη την υπηρεσια .

Η εφαρμογή ERT VR πρέπει να χρησιμοποιεί ώρα UTC και όχι ώρα Ελλάδος. Επίσης, οι ημερομηνίες φαίνονται κατά το αμερικανικό σύστημα (μήνας/μέρα, π.χ., 06/14) αντί για το ελληνικό (μέρα/μήνας, π.χ., 14/06) κι ας είναι τα κείμενα στα Ελληνικά. Έτσι, ο αγώνας Ρωσία-Σαουδική Αραβία, που αρχίζει στις έξι το απόγευμα, σύμφωνα με την εφαρμογή αρχίζει στις τρεις, διόμισι ώρες πριν την τελετή έναρξης! Φυσικά δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι οι ώρες είναι UTC.

Επίσης, διαπίστωσα ότι μπορείς να πλοηγηθείς στο τρισδιάστατο περιβάλλον σέρνοντας την εικόνα με το δάχτυλο, οπότε δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει γυροσκόπιο. Ίσως, μάλιστα, να είναι και πιο βολικό έτσι. Επομένως, αν η εφαρμογή δεν στήνεται σε συσκευές χωρίς γυροσκόπιο, αυτό είναι σφάλμα.

Τους κάλεσα πριν λίγο και μου είπαν για ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, χαχα
Μόλις άρχισα να τους λέω ντροπή τους που δεν κάνουν μια απλή αναβάθμιση και ταλαιπωρούν τον κόσμο ως δια μαγείας κλείστηκε το ραντεβού για μεθαύριο.-

Η ''υπόθεση'' κράτησε μόλις 1' και όλα καλά.
Σημειώστε τις ρυθμίσεις εικόνας γιατί αλλάζουν.

master2 πως ενεργοποιησες την ερτ hybrid κ εγω την j6200 εχω αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω.

master2 πως ενεργοποιησες την ερτ hybrid κ εγω την j6200 εχω αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω.

Δεν εχω ενεργοποιησει την ερτ hybrid. Ειχα προσπαθησει παλιοτερα να μπω στο κρυφο μενου, αλλα εκει δε μπορεις να αλλαξεις χωρα... Λεω για την εφαρμογη της ερτ. την αναβαθμισε η ερτ και τωρα παιζουν τα καναλια της, ert play κ.τ.λ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μαι ερώτηση:

Για το mundial προσθέτει κάτι η hybrid ERT είτε κατά την διάρκεια του αγώνα (live) είτε μετά το παιχνίδι ;

Αυτό που είχα ακούσει για το ότι μπορείς να αλλάζεις κάμερες παρακολουθησης κατά την διάρκεια του αγώνα, γίνεται ;

Ευχαριστώ!