Δυστυχως δεν ειναι μονο θεμα μπανανιας.Και σε αλλες χωρες της ευρωπης που απεκτησαν προσφατα Hbb tv(πχ. Τσεχια,Σλοβακια) εχουν το ιδιο θεμα.Eνω υπαρχει το συγκεκρειμενο feature σε ολες τις samsung μετα το 2014,οι μπετοβλακες το εχουν κλειδωσει σε ολες σχεδον τις χωρες εκτος Ισπανιας και Γερμανιας.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη το εκαναν αυτο.Και αφου εκαναν που εκαναν την πατατα,τοσο δυσκολο τους ηταν να βγαλουν ενα software update που να το ξεκλειδωνει για ολες τις χωρες?Και το κορυφαιο ειναι οτι ενω ο ενδεδειγμενος τροπος που ακουλουθουν οι τεχνικοι της samsung(αλλαγη local set) μπορει να σου χαλασει εντελως την ωρα στο EPG αν πας να την πειραξεις και να σου γυρισει μονιμα σε ωρα Ισπανιας και μετα να θελει ολικο reset για να επανερθει.Ετσι την πατησα κι εγω με την αλλαγη της ωρας απο χειμερινη σε θερινη.Μου γυρισε σε ωρα Ισπανιας και δεν μπορουσα με τιποτα να αλλαξω χειροκινητα την ζωνη ωρας.Ακομα και με χειροκινητη ρυθμιση του ρολογιου,εμφανιζε τις ωρες μεταδοσης των προγραμματων 1 ωρα πισω.Ετσι αναγκαστηκα για να επαναφερω το ρολοϊ στην σωστη ωρα να κλεισω εκ νεου ραντεβου με τους τεχνικους,να μου επαναφερουν το local set σε eu,να κανω ολικο reset που συνεπαγεται και συντονισμο των καναλιων απ'την αρχη και στην συνεχεια να μου το ξαναγυρισουν σε spain προκειμενου να εχω υβριδικη.Τωρα δεν ξανατολμω να πειραξω το ρολοϊ.Αν με την αλλαγη σε χειμερινη τον Οκτωβριο δεν ενημερωθει αυτοματα η ωρα θα αναγκαστω να κανω ξανα-μανα απ'την αρχη την ιδια διαδικασια.Δεν έχουν ραντεβού να κλείσουν για update στην σαμσουννγκ..
Δεν το κλείνουν το ρημαδι να τελειώνει ως ποτέ θα παρακαλά με εδώ στην μπανανια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.