Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Απάντηση: ΕΡΤ Hybrid

Αυτό με τις υπηρεσίες με εφαρμογές, έχει καταντήσει κουραστικό, και δεν αφορά μόνο μία μάρκα, αλλά θα έλεγα όλες.
Παίρνεις μία TV που σου λέει πχ υποστηρίζει hbbTV, Youtube, Netflix, αυτό, εκείνο, το άλλο.

Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη και οι περιπτώσεις που μπορείτε να πέσετε σε παγίδα, είναι οι εξής που μπορώ να θυμηθώ...

Παίρνετε την τηλεοράση και αναφέρουν πως "ναι σε λίγο καιρό θα υποστηρίζει το τάδε". Περιμένετε και περιμένετε, αλλά αυτό δεν το κάνουν ποτέ.
"Ναι αυτό δουλεύει..." αλλά όταν την παίρνετε βλέπετε πως ναι μεν δουλεύει αλλά όχι σε όλες τις χώρες και υπάρχει * με εξαίρεση κάποιες χώρες και μέσα είναι η Ελλάδα.
Δουλεύει σήμερα... και μετά από κάποιον καιρό ξαφνικά η εφαρμογή με το που καταλάβει δίκτυο, αφαιρείτε μόνη της.
Δουλεύει σήμερα... και μετά από κάποιον καιρό ξαφνικά η εφαρμογή βγάζει σφάλμα. Από την εταιρία δεν την ανανεώνουν, οπότε τέλος.
Βγάζουν νέα αναβάθμιση. Α τι καλά! Την κατεβάζετε και βλέπετε όμως πως έχουν αφαιρέσει εφαρμογές. Την πατήσατε γιατί δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο προηγούμενο FW.
Οι εφαρμογές δουλεύουν από το Χ store. Η εταιρία το σταματάει. Άμεσα ακυρώνονται όλες οι συγκεκριμένες λειτουργίες.

Η γνώμη μου... παίρνετε τηλεόραση για την εικόνα της, τον καλό ήχο, τις πολλές εισόδους, το να παίζει ή να γράφει, και ότι άλλο HWερικό έχει και θέλετε.
Δίνετε βάση στις εφαρμογές που μπορεί να υποστηρίζει... αλλά αυτό να μην είναι από τα βασικά κριτήρια για να αγοράσετε μια τηλεόραση.
Οι εφαρμογές τώρα είναι... και αύριο όχι. Οι εταιρίες έχουν φτιάξει τρόπους ώστε να μπορούν να επηρεάζουν, αφαιρούν, μπλοκάρουν τις εφαρμογές, ώστε να δουλεύουν όπως εκείνοι θέλουν.

Re: ΕΡΤ Hybrid

Το εχω παθει με τηλεοραση Sony που εκοψε την προσβαση στο YouTube αλλα και προσφατα με ενισχυτη Yamaha που εκοψε την προσβαση στο internet radio...

Off topic
Κατά την άποψη μου η λύση θα είναι οι android τηλεοράσεις με καλούς επεξεργαστές τουλάχιστον να κρατάνε για περισσότερα χρόνια από τις συνήθης smart τηλεοράσεις που σε υποχρεώνουν σε αυτό το άθλιο bloatware
Προσωπικά αγοράζω σύγχρονες φθηνοτηλεοράσεις στο 1/4 της τιμής με εγγύηση τα πέντε έτη. (παζαρεύω υην εγγύηση και τις περισσότερες φορές την παίρνω σχεδόν χωρίς επιβάρυνση) Σε μια ενός έτους μου έκοψαν και το internet radio (μπορεί να είναι και προσωρινό). Κάποτε τα έχωνα χοντρά και στον χρόνο πάνω δεν υποστήριζε το ένα και το άλλο.
Μετά αγοράζω άλλη.

Συμφωνώ και με τον παραπάνω φίλο sakis.kom
Η γνώμη μου... παίρνετε τηλεόραση για την εικόνα της, τον καλό ήχο, τις πολλές εισόδους, το να παίζει ή να γράφει, και ότι άλλο HWερικό έχει και θέλετε.
Δίνετε βάση στις εφαρμογές που μπορεί να υποστηρίζει... αλλά αυτό να μην είναι από τα βασικά κριτήρια για να αγοράσετε μια τηλεόραση.
Οι εφαρμογές τώρα είναι... και αύριο όχι. Οι εταιρίες έχουν φτιάξει τρόπους ώστε να μπορούν να επηρεάζουν, αφαιρούν, μπλοκάρουν τις εφαρμογές, ώστε να δουλεύουν όπως εκείνοι θέλουν.

Απαραδεκτο παντος αυτο που κοβουν επιτηδες εφαρμογες για να σε κανουν να παρεις καινουρια τηλεοραση.Ειχα π.χ. μια samsung smart tv του '11 και το καλοκαιρι του '17 ξαφνικα σταματησε να υποστηριζει το youtube.Ελπιζω να μην αρχισουν να κανουν το ιδιοι και με το νετφλιξ στις πιο καινουριες τηλεορασεις.

Παιδες καλησπερα σε SONY AF8 ενω ενεργοποιησα τις ρυθμισεις δεν λειτουργησε. Εκανα και επανεκκινηση και πηρα και την SONY ενα τηλεφωνο αλλα δεν μου ειπαν κατι το διαφορετικο. Τι κανω λαθος?

Απάντηση: Re: ΕΡΤ Hybrid

Παιδες καλησπερα σε SONY AF8 ενω ενεργοποιησα τις ρυθμισεις δεν λειτουργησε. Εκανα και επανεκκινηση και πηρα και την SONY ενα τηλεφωνο αλλα δεν μου ειπαν κατι το διαφορετικο. Τι κανω λαθος?
Ειναι συνδεδεμενη η tv με το internet?Τσεκαρε και το ρουτερ μηπως εχει προβλημα το δικτυο σου

Ειναι ναι ολα οκ με το δικτυο, αυτες τις οδηγιες εκανα κι εγω αλλα τζιφος

Μονο απο την πριζα δεν την εβγαλα ακομη θα το δοκιμασω κι αυτο. Ειχα απενεργοποιησει και το app samba interactive θυμαμαι για να γινει πιο γρηγορο το μενου δεν ξερω αν εχει να κανει

τελικά το ελληνικό samsung store έχει το HBBTV app και δε χρειάζετε πλέον να κάνουμε αλχημείες.

Εκλεισα το ασυρματο και αφησα το καλωδιο για ιντερνετ και εφτιαξε. Οτι να ναι

Για άνοιξε το Wifi χωρίς να βγάλεις το καλώδιο. Αφού συνδεθεί το Wifi με το ρούτερ βγάλε το καλώδιο. Δες αν λειτουργεί.

Λογικά δεν θα έπρεπε να έχει σχέση, γιατί μόνο ένα από τα δύο είναι ενεργό, και λογικά όταν ανοίγεις το Wifi απενεργοποιεί το ενσύρματο

Sent from my iPhone using Tapatalk

τελικά το ελληνικό samsung store έχει το HBBTV app και δε χρειάζετε πλέον να κάνουμε αλχημείες.

Ναι την βάλανε και βγάλανε οι φωστήρες την Smart IPTV !!!

Στη δική μου Sony KDL40W605B μέσα στο μενού υπήρχε ρύθμιση την ενεργοποίησα και έχω κανονικά ert hybrid, ο πεθερός μου έχει μια Samsung UH40κατι5500 και στο μενού της δε βρίσκω την επιλογή για ενεργοποίηση, διάβασα πριν για το HBBTV app αλλά στις εφαρμογές της τηλεόρασης δεν υπάρχει αυτό αλλά ούτε μου δίνει την επιλογή για αναζήτηση....

Το πρώτο που θα δοκιμάσετε για τη Samsung θα είναι χειροκίνητη αναβάθμιση. Υπάρχει αρχείο αναβάθμισης με ημερομηνία 23/4/2018

www.samsung.com/uk/support/model/UE40H5500AKXXU/

Μόλις αναβαθμίσετε τη τηλεόραση κάντε αυτόματη αναβάθμιση του app store όπως περιγράφεται εδώ www.samsung.com/uk/support/tv-audio-video/how-do-i-manage-apps-on-my-smart-tv/

Αν δείτε ότι δεν έχει προστεθεί η εφαρμογή Hbbtv τότε τηλέφωνο στη Samsung να σας κλείσουν ραντεβού ώστε να μπουν με απομακρυσμένη σύνδεση και να σας το ενεργοποιήσουν.

Έκλεισα τηλεφωνικό ραντεβού με την Samsung, ο τεχνικός άλλαξε το region σε EU_SPAIN στο κρυφό μενού και χωρίς καμία άλλη ενέργεια ενεργοποιηθηκε το hybrid ούτε store ούτε εφαρμογή Hbbtv, υποψιάζομαι ότι η διαδικασία δεν είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα, πριν από το τεχνικό είχα μπει στο κρυφό μενού αλλά δεν υπήρχε η επιλογή EU_SPAIN ίσως να έκανε και κάτι άλλο όπως και να έχει λύθηκε το θέμα.

Λογικά δεν θα έπρεπε να έχει σχέση, γιατί μόνο ένα από τα δύο είναι ενεργό, και λογικά όταν ανοίγεις το Wifi απενεργοποιεί το ενσύρματο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ακριβως δεν την ξανα πειραζω τωρα που εφτιαξε με τιποτα