Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Re: ΕΡΤ Hybrid

Δεν νομίζω ότι είναι άσχετο αφού πληρώθηκε η ενεργοποίηση της hybrid υπηρεσίες και μάλιστα εντός εγγύησης.

Απάντηση: ΕΡΤ Hybrid

Οσο αφορα εμενα,

συμφωνω με αυτα που λες εννοειτε, εαν θυμαμαι καλα ημουν εκτος εγγυησης αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι οτι απλα η SAMSUNG τις πρωτες ημερες εκανε επεμβαση στις τηλεορασεις απομακρυσμενα αλλα μεσα σε μια εβδομαδα το σταματησε και δεν ρυθμιζε τα παλαιοτερα μοντελα, οπως η δικη μου του 2014, πρεπει να ειχα παρει και εγω τηλεφωνο νομιζω, για αυτο εγραψα και το "ασχετο" στη προηγουμενη αναρτηση μου! Με το "ιδιωτικο" εννουσα εκτος SAMSUNG!

Καλημέρα σε όλους!

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις που ενδεχομένως έχουν ήδη απαντηθεί, αλλά αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει θα του ήμουν υπόχρεος.
α) Ισχύει ότι για να κάνω χρήση της ERT HYBRID απαιτείται σύνδεση με καλώδιο και όχι ασύρματο δίκτυο?
β) Διαβάζω ότι υπάρχει ενδεχομένως πρόβλημα στις τηλεοράσεις SAMSUNG με το ΕΡΤ HYBRID. Αυτό ισχύει και για το μοντέλο SAMSUNG UE32N5302 που σκέφτομαι να αγοράσω?
γ) Θέλω να αγοράσω μια smart tv 32" αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τις εξελίξεις. Ισχύει ότι οι τηλεοράσεις SONY (εκτός των android) έχουν εγκατεστημένο το opera το οποίο είναι πιο δύσκολο ή με περιορίζει σε σχέση με τον browser που καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιεί η SAMSUNG?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οχι δεν ισχυει αυτο που λες δουλευει κ ασυρματα.αγορασα πριν 10 μερες 32' f&u smart tv και παιζει μια χαρα το ερτ hybrid.

Μια χαρα δουλευει και με το wi-fi η υβριδικη,αρκει να εχεις καλο σημα εκει που εχεις την τηλεοραση και να μην υπαρχουν παρεμβολες που επηρεαζουν την ταχυτητα

Μια βοήθεια παιδιά, σε TV Samsung (UE58MU6122), έκανα το κόλπο με το secret menu και επιλογή της Γερμανίας, έκανα επανεκκίνηση όλα κομπλέ το Hybrid της ΕΡΤ , αλλά έχω θέμα με το αντίστοιχο του Open που δεν φορτώνει κανένα βίντεο, δείχνει να φορτώνει συνεχώς και βγάζει από πάνω: "" the media could not be loaded either because the server or network failed or format is not supported"" ! Δεν έχω θέμα με το ίντερνετ, αν βάλω στο καπάκι την Ερτ παίζουν όλα τέλεια. Λέτε η τηλεόραση να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο format του Open? (μου φαίνεται περίεργο που χρησιμοποιεί διαφορετικό από αυτό της Ερτ)

Δεν ηξερα

οτι και το OPEN ειχε υβριδικη τωρα απο εσενα το βλεπω πρωτη φορα, παντως εχει νημα εδω, https://avclub.gr/forum/showthread.php/165594-Open

Σε εμενα παντως προ ολιγου που δοκιμασα, για το OPEN μιλαω, δεν ανοιγε τιποτε με το κοκκινο κουμπι ουτε και φαινοταν να υπαρχει ενεργη υβριδικη, εχω SAMSUNG UE40H6500.

Πολλές φορές το Hybrid του Open κάνει κόλπα σε αποδεδειγμένα τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν. Ίσως να είναι ακόμα σε πειραματική λειτουργία.Δεν είμαι κοντά σε τηλεόραση να σου πω.
Οπότε αν δεν σου απαντήσει κάποιος περίμενε λίγο.

Σ εμενα που εχω το ue40j6200 εδω κ 20 μερες δεν δουλευει το hybrid της ερτ

ue40h6200aw
Σε αυτό το μοντέλο πως γίνεται παιδιά να έχω υβριδική τηλεόραση;
Προσπάθησα να τα κάνω μέσω μιας εφαρμογής IR Service Remote, βάζοντας στο Local EUR-GERMAN & EUR-UK αλλά τίποτα, δεν γνωρίζω αν θέλει και επαναφορά μετά..έχετε να μου προτείνετε τίποτα ή μήπως κάνω κάτι λάθος..;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αυτό εδώ τι είναι που εμφανίζεται όταν επιλέγουμε το πρόγραμμα και μετά σβήνει αφού μηδενίσουν τα δεύτερα δίπλα; εδώ βλέπουμε ότι απομένουν 7 δευτερόλεπτα μέχρι να εξαφανιστεί η διαφήμιση

Τεχνικές λεπτομέρειες αν ξέρουμε. Το ότι είναι διαφημίσεις είναι αυτονόητο,

Δε

γνωριζω κατι, απαντησα και μετα ειδα οτι η τελευταια λεξη στην αναρτηση σου ηταν το "διαφημιση", μου ειχε διαφυγει!

Παντως δε το κανουν και πολυ συχνα, συνηθως οταν βγαζουν κατι καινουργιο, οπως η σειρα της φωτογραφιας στην προκειμενη!