Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Άρα σκέφτομαι:
Και αν το γυρίσουμε πίσω σε EU (όπως ήταν πριν, δηλαδή) χωρίς κανένα reset και χωρίς επανασυντονισμό *πριν* από την αλλαγή της ώρας (δηλαδή, ας πούμε, το βράδυ του τελευταίου *Σαββάτου* του Οκτωβρίου); Παίζει να γίνει η αλλαγή κανονικά, και Κυριακή πρωί το ξαναγυρίζουμε σε Ισπανία και όλα καλά... Τι λες; Εγώ θα το δοκιμάσω, πάντως.
To δοκιμασα στην αλλαγη ωρας τον περασμενο Μαρτιο.Το αλλαξα σε EU 1 μερα πριν την αλλαγη της ωρας,και μολις πηρε σωστα την νεα ωρα και το ξανααλαξα σε EU_SPAIN.Ελα ομως που ετσι ξαναγυρνουσε σε χειμερινη ωρα!Και επειδη με την αλλαγη του local set "εξαφανιζονται" οι επιλογες GMT και DST,δεν υπαρχει κανενας τροπος να αλλαξεις χειροκινητα την ωρα.Επειδη βαριομουν να κανω ξανα-μανα απ´την αρχη ολη την διαδικασια του συντονισμου καναλιων,που την ειχα κανει τελευταια φορα τον περασμενο Οκτωβρη,το αφησα στο EU,καταργωντας την υβριδικη,που ουτως η αλλιως μου ηταν ψιλοαχρηστη αφου δεν επαιζε τα βιντεο σε open και σκαϊ.Αν τυχων θελησω να ξαναεχω υβριδικη και το ξαναγυρισω σε EU_SPAIN τον Οκτωβρη που θα ξαναεχουμε χειμερινη ωρα,λογικα θα δουλευει κανονικα το ρολοϊ.

Καλησπερα. Δυστυχώς, ενώ εδώ και κάποιες μέρες είχα καταφέρει να κάνω την Samsung μου (σειρά KS7000) να λειτουργήσει την υβριδική της ΕΡΤ, σήμερα παρατήρησα ότι πάλι μου βγάζει "Μη διαθέσιμο".

Τα ίδια και σε μένα. Samsung KS7000
Από τις 30 του μηνός δούλευε κανονικά και χθες σταμάτησε. Μας δουλεύουν κανονικά ; Πώς από κει που δεν λειτουργούσε καθόλου εδώ και μήνες ξαφνικά δούλεψε για 10 μέρες και μετά τέλος ; Και πιστεύω είναι θέμα της ΕΡΤ

Έχω διαβάσει πως στις Samsung του 2019 λειτουργούν κανονικά. Το θέμα είναι η Samsung που δεν βγάζει αναβάθμιση για τις παλιότερες τηλεοράσεις.

Από τις 30 του μηνός δούλευε κανονικά και χθες σταμάτησε. Μας δουλεύουν κανονικά ; Πώς από κει που δεν λειτουργούσε καθόλου εδώ και μήνες ξαφνικά δούλεψε για 10 μέρες και μετά τέλος ; Και πιστεύω είναι θέμα της ΕΡΤ

Τα ίδια και σ' εμένα. Απαράδεκτοι εκεί στην ΕΡΤ. Η υπηρεσία τους θα έπρεπε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή συμβατότητα με τις συσκευές της αγοράς και όχι να ωθούν τους χρήστες σε αντικατάσταση. Και φαίνεται ότι τέτοια λύση υπάρχει, αφού λειτουργούσε κανονικοτατα τις τελευταίες εβδομάδες και ήταν όλοι ευχαριστημένοι (στο μετρό του δυνατού).

Για τη Samsung τα έχουμε ξαναπεί και δεν αλλάζει η γνώμη μου. Τεράστιο fail και τεράστιο Χ.

Έχω διαβάσει πως στις Samsung του 2019 λειτουργούν κανονικά. Το θέμα είναι η Samsung που δεν βγάζει αναβάθμιση για τις παλιότερες τηλεοράσεις.
Είχαν πρόβλημα οι τηλεοράσεις του 2019 τις τελευταίες 10 μέρες που η υπηρεσία λειτουργούσε από την πλευρά της ΕΡΤ με συμβατότητα και προς τις παλαιότερες; Αν όχι, δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο το άλλαξαν πάλι ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά για όλους.
Δηλαδή εκεί στον Σκάι που παίζει παντού τι είναι, μάγοι;

Τα ίδια και σ' εμένα. Απαράδεκτοι εκεί στην ΕΡΤ. Η υπηρεσία τους θα έπρεπε να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή συμβατότητα με τις συσκευές της αγοράς και όχι να ωθούν τους χρήστες σε αντικατάσταση. Και φαίνεται ότι τέτοια λύση υπάρχει, αφού λειτουργούσε κανονικοτατα τις τελευταίες εβδομάδες και ήταν όλοι ευχαριστημένοι (στο μετρό του δυνατού).

Για τη Samsung τα έχουμε ξαναπεί και δεν αλλάζει η γνώμη μου. Τεράστιο fail και τεράστιο Χ.

Είχαν πρόβλημα οι τηλεοράσεις του 2019 τις τελευταίες 10 μέρες που η υπηρεσία λειτουργούσε από την πλευρά της ΕΡΤ με συμβατότητα και προς τις παλαιότερες; Αν όχι, δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο το άλλαξαν πάλι ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά για όλους.
Δηλαδή εκεί στον Σκάι που παίζει παντού τι είναι, μάγοι;
Τουλάχιστον φάνηκε ότι το πρόβλημα της μη συμβατότητας σε κάποιες τηλεοράσεις είναι της ΕΡΤ και όχι τόσο της Samsung. Θέλω να επικοινωνήσω με την ΕΡΤ να δω τι σκατα κάνανε από χθες και τα κάνανε πάλι κουλουβάχατα.

Σε Panasonic του 13-14 όλα καλώς πλην των βίντεο του open που δεν υποστηρίζονται. Γενικώς δεν άλλαξε κάτι. Ακόμα και το star που είναι επί δοκιμή διορθώθηκε το aspect ratio και χωράει στο πλαίσιο της τηλεόρασης. Επίσης παίζουν και τα βίντεο ενώ δεν έπαιζαν.
Δεν άλλαξε κάτι προς το χειρότερο. Τα παραπάνω τα αναφέρω ενημερωτικά.

Μήπως θα πρέπει οι αντιπρόσωποι και κατασκευαστές να συνεννοηθούν με την ΕΡΤ;;;; Δεν γίνεται να ψάχνονται οι καταναλωτές μόνοι τους.

Mr.Vox καλησπέρα

Σε Panasonic TX-55CS520E, του '15 μοντέλο, της ΕΡΤ μου παίζει σε γενικές γραμμές εκτός από λίγο "λόξιγκα" μερικές φορές, κι ας είναι η TV ενσύρματα συνδεδεμένη με Gigabit.
Στο open και σε εμένα δεν παίζουν τα βίντεο, και ουδέποτε έπαιξαν. Στο SKAI όμως που δεν γράφεις τι γίνεται σε εσένα, ενώ επαιζαν τα βίντεο κανονικά, εδώ και αρκετό καιρό παίζει ο ήχος και η εικόνα που έχω είναι αυτή εδώ και δεν μπορώ να το καταλάβω τι γίνεται. Ήχος κανονικός όμως.

View attachment 171368

Έχεις την καλοσύνη να μου πεις αν σε σένα παίζει κανονικά;

ΣΚΑΙ όπως έχω πει σε παλιότερο post παίζει κανονικά τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα ήταν στο Open με τα βίντεο. Όχι τα live που είχε το Πάσχα από τις εκκλησίες. Αυτά τα έπαιζε. Στην αρχή έπαιζε και του open. Σε κάποια φάση σταμάτησε, Ούτε λόξιγκας ούτε τίποτα. ΕΡΤ κανονικότατα με Wifi
Αναφέρομαι σε Panasonic TX-55AS640E.
Off topic
Η panasonic θα κάνει κάποιες αναβαθμίσεις αυτόν τον μήνα. Δεν ξέρουμε τι θα αφορά. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει εδώ

Λοιπόν έστειλα πάλι email στην ΕΡΤ για να τους περιγράψω αυτό που συνέβη, το ότι δηλ από 30/4 - 9/5 ξαφνικά η υβριδική της ΕΡΤ άρχισε να λειτουργεί κανονικά και μετά έπεσε πάλι μαύρο. Και σήμερα μου τηλεφώνησε κάποιος τεχνικός της ΕΡΤ! Ξαφνιάστηκα ευχάριστα θα έλεγα! Με ρώτησε ότι γενικά έχουν μεγάλο θέμα με την Samsung και προσπαθούν να βρουν άκρη. Η Samsung γενικά τους δυσκολεύει γιατί δεν θέλει να υποστηρίζει στο θέμα της υβριδικής κάποια από τα μοντέλα της. Με ρώτησε εάν μου παίζουν τα βιντεάκια σε Σκάι και Open και του είπα ότι σε Σκάι παίζουν όλα κανονικά και στο Open κάποια βιντεάκια δεν παίζουν καθόλου. Σημειωτέον ότι σήμερα στο Open πατάτα το κόκκινο κουμπί και απλά περιστρεφόταν το όμικρον του Open χωρίς να γίνεται τίποτα. Μάλιστα μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει και κάποιος τεχνικός του Σκάι για να τσεκάρει την version της τηλεόρασης μου. Για όσους δεν έχουν διαβάσει τα παλαιότερα μου post να υπενθυμίσω ότι έχω μοντέλο της σειράς KS7000 αγορασμενο το 2017.
Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη του θέματος.

Το πρόβλημα είναι στη Samsung που δεν βγάζει αναβάθμιση για τα μοντέλα πριν το 2019. Οι άλλες εταιρείες πως υποστηρίζουν κανονικά την υβριδική; Επικοινώνησε και με τη Samsung αν και δε νομίζω να ενδιαφερθούν.

Σε ποιο mail έστειλες για να στείλω και εγώ κάποια σχόλια;
Η πλάκα είναι ότι ασχολείται η TurboX και όχι η Samsung

Λοιπόν έστειλα πάλι email στην ΕΡΤ για να τους περιγράψω αυτό που συνέβη, το ότι δηλ από 30/4 - 9/5 ξαφνικά η υβριδική της ΕΡΤ άρχισε να λειτουργεί κανονικά και μετά έπεσε πάλι μαύρο. Και σήμερα μου τηλεφώνησε κάποιος τεχνικός της ΕΡΤ! Ξαφνιάστηκα ευχάριστα θα έλεγα! Με ρώτησε ότι γενικά έχουν μεγάλο θέμα με την Samsung και προσπαθούν να βρουν άκρη. Η Samsung γενικά τους δυσκολεύει γιατί δεν θέλει να υποστηρίζει στο θέμα της υβριδικής κάποια από τα μοντέλα της. Με ρώτησε εάν μου παίζουν τα βιντεάκια σε Σκάι και Open και του είπα ότι σε Σκάι παίζουν όλα κανονικά και στο Open κάποια βιντεάκια δεν παίζουν καθόλου. Σημειωτέον ότι σήμερα στο Open πατάτα το κόκκινο κουμπί και απλά περιστρεφόταν το όμικρον του Open χωρίς να γίνεται τίποτα. Μάλιστα μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει και κάποιος τεχνικός του Σκάι για να τσεκάρει την version της τηλεόρασης μου. Για όσους δεν έχουν διαβάσει τα παλαιότερα μου post να υπενθυμίσω ότι έχω μοντέλο της σειράς KS7000 αγορασμενο το 2017.
Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη του θέματος.

Μπράβο gthebest! Βλέπω ότι μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, το ξαναγύρισαν όπως ήταν πριν και τώρα δουλεύει και πάλι στην UE40K5500, όπως και 30/4-9/5!!!! Δοκίμασε κι εσύ με την KS7000 και πες!

Μπράβο gthebest! Βλέπω ότι μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, το ξαναγύρισαν όπως ήταν πριν και τώρα δουλεύει και πάλι στην UE40K5500, όπως και 30/4-9/5!!!! Δοκίμασε κι εσύ με την KS7000 και πες!
Όντως δουλεύει το τσέκαρα! Τελικά κινητοποιήθηκε ο τεχνικός της ΕΡΤ που μίλησα σήμερα και το φτιάξανε!! Άντε να δούμε!

Η απάντηση που πήρα εγώ σε mail που τους έστειλα ήταν ότι τους ενδιαφέρουν μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αποκλειστικά με αυτήν και όχι για τα άλλα κανάλια.
Για τα άλλα κανάλια πρέπει να απευθυνθώ στα άλλα ένα ένα ξεχωριστά.
Προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ΕΡΤ σε καμία συσκευή μου οπότε το mail δεν τους ενδιέφερε μιας και έγραψα παρατηρήσεις για το Open που δεν παίζουν τα βίντεο κτλ

Κάποιος εδώ έλεγε ότι από την ΕΡΤ γίνεται και ο σχεδιασμός όλων των άλλων καναλιών.

Όχι από την ΕΡΤ, από κάποια γερμανική εταιρεία (με μάλλον και γερμανοελληνικά συμφέροντα) που πάνω στην πλατφόρμα της ΕΡΤ στήνει και δοκιμάζει τις άλλες πλατφόρμες, όπως τώρα του Star.
Κάποια εταιρεία σχετική με το Anixe

Last edited: