Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Ποια είναι αυτή η Γερμανική εταιρεία και που στέλνουμε mail για να αντιμετωπιστεί γενικότερα το πρόβλημα για όλα τα κανάλια;

Θα έλεγα να ξεκινήσεις στέλνοντας στο open από τη φόρμα επικοινωνίας που έχουν στο site τους...

Έστειλα χτες στο open μέσω της φόρμας. Αυτές οι φόρμες δεν μου πολύ αρέσουν γιατί δεν γνωρίζω την πορεία του μηνύματος.
Προτιμώ το e-mail και μέσω μάλιστα του Offoce outlook που μπορώ να παρακολουθώ κατά κάποιον τρόπο την πορεία του.
Δεν βρήκα όμως e-mai για να στείλω. παλαιότερα για άλλα θέματα που με δυσκολία έβρισκα e-mail σε άλλα κανάλια λάμβανα πίσω μήνυμα
ότι η θυρίδα είναι πλήρης ή ότι δεν μπορεί να δεχθεί άλλα μηνύματα.
Off topic τα παραπάνω αλλά έτσι δουλεύουν οι ιδιωτικοί σταθμοί.

Εχω προσεξει οτι τελευταια δεν δουλευει το Fast Forward & Rewind σε Samsung UE40MU6402. Σιγουρα δεν ειχα τετοιο θεμα πριν.
Εστειλα email και πηρα απαντηση οτι θα το προωθησουν για εξεταση.

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Εχω προσεξει οτι τελευταια δεν δουλευει το Fast Forward & Rewind σε Samsung UE40MU6402. Σιγουρα δεν ειχα τετοιο θεμα πριν.
Εστειλα email και πηρα απαντηση οτι θα το προωθησουν για εξεταση.
Αλλαξες το local set για να ενεργοποιησεις την υβριδικη?Νομιζω αν βαλεις "Γερμανια" δεν λειτουργει το timeshift και η εγγραφη.Με "ισπανια" δουλευει κανονικα,αλλα παιζει να εχεις θεμα με το ρολοϊ οταν αλλαξει η ωρα

Για να λειτουργήσει το fast forward και το rewind πρέπει να κρατάτε πατημένο το αντίστοιχο πλήκτρο για όσο χρόνο θέλετε να προχωράει μπροστά ή πίσω. Αν απλά το πατήσεις στιγμιαία, επιστρέφει στην αρχή του βίντεο.

Αφού είναι μοντέλο του 2014, πιο αναβαθμισμένο από την KDL-42W705B που είχα πάρει για τους γονείς μου στο εξοχικό, ξέροντας ότι W705B δουλεύει, θα εικάσω ότι ναι.

Σε nVidia shield από το google play μου λέει "Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας", οπότε όχι,δεν παίζει σε Android Tv
Δεν λέει και πολλά αυτό.
Δοκίμασε να κατεβάσεις το apk και να το περάσεις με sideload.

Δεν λέει και πολλά αυτό.
Δοκίμασε να κατεβάσεις το apk και να το περάσεις με sideload.
Εγω προσπάθησα να το βάλω στο shield και τιποτα δεν το πέρασε καν

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Στην πραγματικότητα δεν είναι κανονική εφαρμογή, κάτι σαν browser ανοίγει.
Απογοήτευση λίγο σε αυτο, αλλά εντάξει δεν γίνεται να τα έχουμε όλα :p
Από mi box παίζει κανονικα με τον puffin browser αλλά εννοείται θέλει ποντίκι.