Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Η επίσημη εφαρμογή είναι κάτι σαν webapp, δηλαδή ανοίγει τον browser και παίζει από εκεί.
Δεν είναι σαν συντόμευση που ανοίγει τον κανονικό browser, δεν έχει μενού καρτέλες κλπ. Δειχνει μόνο το site του ερτφλιξ.

καλησπερα ρε παιδια. Εχω μια Plasma Panasonic VIERA TX-P50U10E η οποια επειδη ειναι παλια δεν ειναι smart tv. Μπορω με καποιο τροπο να δω Hybrid tv? υπαρχουν tvboxes που να υποστηριζουν hbbtv?

Καλό Μήνα. Έχω μια samsung τηλεόραση του 2014 και η υβριδική τηλεόραση παίζει κανονικά εκτός από τα γράμματα δηλαδή τα δείχνει []. Οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά στα ελληνικά . Πως γίνεται να τα δείχνει τα γράμματα κανονικά και οχι με τετραγονακια ([]);

Προσπαθώντας να ενεργοποιήσω την υβριδική τηλεόραση σε μια Samsung ue50h6400, πείραξα τη ρύθμιση στο tuner και δεν θυμάμαι τη σωστή. Διαβάζω πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να brickάρει η τηλεόραση αν βγω από το factory settings menu με λάθος ρύθμιση οπότε πρέπει να βρω τη σωστή. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Οι επιλογές είναι:

S_T2C_G
D_T2CS2
S_T2CS2_G
S_T2C
S_T2CS2
S_TCS2
S_TC

Φαντάζομαι πως σε όλες τις τηλεοράσεις που εκπέμπουν Ελλάδα πρέπει να είναι η ίδια ρύθμιση ανεξάρτητα από τη μάρκα/μοντέλο;

Re: Απάντηση: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Η πιο πάνω φώτο είναι από την ΕΡΤ, μια χαρά παίζει, μοντέλο της tv 2012-13 , Samsung f6500

εχεις καταφερει να παιξει η ERT hybrid σε Samsung F6500; Μπορεις να μου πεις πως να το κανω για να παιζει και στη δικη μου;

ευχαριστω.

Διαφημισεις σε "ιντερνετικο" στυλ, τουλαχιστον κατα την διαρκεια του κεντρικου δελτιου ειδησεων, αν εχω ενεργοποιημενη την υβριδικη του Open!

Αυτοματα η live εικονα μικραινει και μπαινουν γραφικα για εναν "διαγωνισμο" του καναλιου (με χρεωσιμo SMS ή τηλεφωνο φυσικα) στο κατω και στο αριστερο μερος της οθονης.

Φοβαμαι οτι δεν ειναι μακρια ο καιρος που θα βλεπουμε και pop-up διαφημιστικα την ωρα του προγραμματος.

Ευτυχως τουλαχιστον στην δικη μου TV υπαρχει η δυνατοτητα επιλεκτικης (ανα καναλι) απενεργοποιησης της υβριδικης και ηδη το Open εφαγε πορτα.

Υπάρχει περίπτωση η TV Samsung UE32ES6100 να παίξει τα υβριδικά της ΕΡΤ (ERTFLIX) ???
Νομίζω είναι μοντέλο 2012-13.

Υπάρχει περίπτωση η TV Samsung UE32ES6100 να παίξει τα υβριδικά της ΕΡΤ (ERTFLIX) ???
Νομίζω είναι μοντέλο 2012-13.
Άμα την βάλεις σε άλλη γλώσσα αν θυμάμαι Ισπανία ίσως εμφανιστεί σχετικό μενού. Αν όχι ξέχνα το.

Στη 4Κ της υπογραφής (Samsung 43MU6122 4K) έπαιξε αμεσα σε όλα τα καναλια με αλλαγή μεσω του ir σε Γερμανία.
Στην 60αρα J6200 αλλαξα και σε Γερμανία και σε Ισπανία αλλά δεν έκανε τίποτα! Οπότε γυρισα στο EUR πάλι εκεί.
Στις αλλες δύο smart της υπογραφής (48H6400 και 32F5300) λέω να μην πειράξω τίποτα!

Επίσης το app Ertflix στην J6200 δεν υπάρχει!

Δεν το δοκίμασα καθόλου μιας και δεν λειτούργησε σε νεωτερη τηλεόραση.
Ανέφερα εδώ μήπως και μου ξεφεύγει κάτι καταρχήν για την j6200 και βλέπουμε μετά.

Στη 4Κ της υπογραφής (Samsung 43MU6122 4K) έπαιξε αμεσα σε όλα τα καναλια με αλλαγή μεσω του ir σε Γερμανία.
Στην 60αρα J6200 αλλαξα και σε Γερμανία και σε Ισπανία αλλά δεν έκανε τίποτα! Οπότε γυρισα στο EUR πάλι εκεί.
Στις αλλες δύο smart της υπογραφής (48H6400 και 32F5300) λέω να μην πειράξω τίποτα!

Επίσης το app Ertflix στην J6200 δεν υπάρχει!

Τελικά δοκίμασα ξανά στην J6200 και μετά την αλλαγή του local set έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ενεργοποιήθηκαν τα hybrid.

καλημερα σας,
εχω την samsung HE6400, ακολουθησα τις οδηγιες και αλλαξα τη χωρα του internet σε Γερμανια. Δεν εγινε τιποτα και αυτη τη στιγμη εχω της Ισπανιας. εφαρμογη hybrid δεν υπαρχει κι ουτε φυσικα στην ερτ ή στο opentv πατωντας το κοκκινο κουμπι δεν κανει κατι.
Παρελειψα κατι;

Απάντηση: Re: Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Μαλλον ειναι παλιο μοντελο που δεν υποστηριζει υβριδικη. Τσεκαρε στο app store μηπως υπαρχει τουλαχιστον η εφαρμογη ERTFLIX

Άλλαξες τη χώρα του store.
Πιθανώς να παίζει αν αλλάξεις region της συσκευής σε Γερμανία.
Έχει παραπάνω οδηγίες