Υπηρεσία Υβριδικής Τηλεόρασης

Σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα αλλά κάτι δεν επιλέγεις σωστά
Καλά τα λέει. Θέλεις να δεις το επεισόδιο 60 μιας σειράς αλλά επειδή τα επεισόδια είναι σε οριζόντια σειρά πρέπει να πατάς το κουμπί μέχρι να φτάσεις εκεί που θες. Πριν τα είχε ανά 10, αυτό πρέπει να κάνουν πάλι.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μερχι και πριν μια εβδομαδα, τα νεα επεισοδια εμφανιζονταν πρωτα στη λιστα!

Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου...
Αυτή η αηδία στο Ertflix, που για να βρεις τα καινούρια επεισόδια σειρών και εκπομπών, πρέπει να περάσεις πρώτα όλα τα προηγούμενα, ελπίζω να διορθωθεί άμεσα!
Το γελοίο της όλης φάσης, είναι πως με την τρέχουσα σειρά των επεισοδίων, πάει στράφι η νεα και καθόλα εξυπηρετική " αυτόματη μετάβαση στο επόμενο επεισόδιο ". Που τώρα αντί για το επόμενο επεισόδιο, σε στέλνει στο προηγούμενο!!! ΓΙΑ ΓΈΛΙΑ!

Σήμερα παρατηρώ στην ιβριδικη , του mega ανά τακτά χρονικό διάστημα πάγωμα στην εικόνα, δεν νομίζω να είναι θέμα ίντερνετ έχω ftth υποψιάζομαι , λόγο της κακοκαιρίας το σήμα της κεραιας δεν είναι σταθερό με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά, η ιβριδικη παίζει αυτό το σενάριο εκτός αν φταίει το βίντεο που βλέπω, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα αυτές τις μερες

Σήμερα παρατηρώ στην ιβριδικη , του mega ανά τακτά χρονικό διάστημα πάγωμα στην εικόνα, δεν νομίζω να είναι θέμα ίντερνετ έχω ftth υποψιάζομαι , λόγο της κακοκαιρίας το σήμα της κεραιας δεν είναι σταθερό με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί σωστά, η ιβριδικη παίζει αυτό το σενάριο εκτός αν φταίει το βίντεο που βλέπω, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα αυτές τις μερες
Η υβριδική παίρνει τα δεδομένα της μέσω internet και καμμία σχέση δεν έχει το σήμα της κεραίας, πλην της διαδικασίας για την έναρξη του αρχικού menu

επειδη υβριδικη δεν υποστηριζει η τηλεοραση μεσω shield γινεται?
Για την ΕΡΤ ναι, με την εφαρμογή ERTFLIX από το Google Play η οποία είναι στην έκδοση 2.1.0.35. Οι άλλοι δεν έχουν εφαρμογές. Μέσω browser γίνεται, αλλά και ο browser είναι θέμα στο shield

Με firefox σε μη πιστοποιημένο box μέσω browser βλέπω ERTFLIX για Mega δεν έχω δοκιμάσει αλλά ίσως. Οι πρώτες εκδόσεις του ERTFLIX έπαιζαν κανονικά

Για την ΕΡΤ ναι, με την εφαρμογή ERTFLIX από το Google Play η οποία είναι στην έκδοση 2.1.0.35. Οι άλλοι δεν έχουν εφαρμογές. Μέσω browser γίνεται, αλλά και ο browser είναι θέμα στο shield
καταλαβα ε θα βγαλουν λογικα app καποια στιγμη

Η υβριδική παίρνει τα δεδομένα της μέσω internet και καμμία σχέση δεν έχει το σήμα της κεραίας, πλην της διαδικασίας για την έναρξη του αρχικού menu
Τελικά πρέπει να έχει θέμα η sony android tv, που εχω γιατι σε μια lg που εχω δουλευει μια χαρα τώρα δεν ξέρω αν έχουν θέμα μόνο οι android tv τηλεοράσεις η μόνο η δικη μου

Πρόβλημα τις τελευταίες μέρες με το ERTFLIX σε τηλεόραση Smart αλλά όχι Android. Δεν φταίει η τηλεόραση γιατί η Υβριδική στα άλλα κανάλια παίζει κανονικά.
Το internet είναι εντάξει. 100άρα γραμμή στο φουλ. Αρχικά έπαιζε μόνο παλαιότερες σειρές, ταινίες αλλά τώρα το κάνει σε όλο το περιεχόμενο.
Έγινε επαναφορά ρυθμίσεων αλλά και πάλι τίποτα. Ίσως υπάρχουν ασυμβατότητες.
Πατάς να δείξει κάτι και βλέπεις αυτό να κινείται πέρα δώθε αλλά δεν ξεκινάει τίποτα.

Καλησπερα στους φιλους και τις φιλες.
Να ρωτησω μια απορια που εχω: στο hbbtv το σήμα του live καναλιου ειναι κατα κανονα μεσω κεραιας. Σωστα? Δηλαδη το hbbtv κανει μιξη του σηματος απο την κεραια απο τη μια και του εξτρα περιεχομενου απο το Internet απο την αλλη.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πρόβλημα τις τελευταίες μέρες με το ERTFLIX σε τηλεόραση Smart αλλά όχι Android. Δεν φταίει η τηλεόραση γιατί η Υβριδική στα άλλα κανάλια παίζει κανονικά.
Το internet είναι εντάξει. 100άρα γραμμή στο φουλ. Αρχικά έπαιζε μόνο παλαιότερες σειρές, ταινίες αλλά τώρα το κάνει σε όλο το περιεχόμενο.
Έγινε επαναφορά ρυθμίσεων αλλά και πάλι τίποτα. Ίσως υπάρχουν ασυμβατότητες.
Πατάς να δείξει κάτι και βλέπεις αυτό να κινείται πέρα δώθε αλλά δεν ξεκινάει τίποτα.
Επανέρχομαι στο θέμα για απλή ενημέρωση. Όταν προέκυψε το παραπάνω θέμα επικοινώνησα μέσω φόρμας με την ΕΡΤ. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο. Με ρώτησαν λεπτομέρειες και τους απάντησα. Μετά από μια ημέρα περίπου επανήλθε σε λειτουργία κανονικά. το ERTFLIX. Σε παρόμοιες περιπτώσεις τα άλλα ιδιωτικά κανάλια ποτέ δεν ανταποκρίθηκαν ή επικοινώνησαν για τεχνικά θέματα μαζί μου.

Να ρωτησω μια απορια που εχω: στο hbbtv το σήμα του live καναλιου ειναι κατα κανονα μεσω κεραιας. Σωστα? Δηλαδη το hbbtv κανει μιξη του σηματος απο την κεραια απο τη μια και του εξτρα περιεχομενου απο το Internet απο την αλλη.

Ακριβως. Το σημα της τηλεοπτικης εικονας ερχεται απο την κεραια και η τηλεοραση οταν αναγνωρισει οτι υπαρχει περιεχομενο hbbtv, το "τραβαει" μεσω internet.

Ακριβως. Το σημα της τηλεοπτικης εικονας ερχεται απο την κεραια και η τηλεοραση οταν αναγνωρισει οτι υπαρχει περιεχομενο hbbtv, το "τραβαει" μεσω internet.

Ευχαριστω πολυ!

Το αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως μπορω να βρω τον server της hbbtv που στελνεται μεσω του τηλεοπτικου σηματος?
πχ ο @skorpio268 ειχε δωσει μια λιστα πιο πισω στο νημα https://avclub.gr/index.php?threads/ypiresia-yvridikis-tileorasis.170554/page-33#post-1058496587 αλλα μερικοι servers ειναι outdated.

Γειά σας. Σε τηλεόραση του 2016 Samsung και ενώ έπαιζε κανονικά η υβριδική μέχρι πριν μία εβδομάδα σταμάτησε να λειτουργεί η υβριδική. Επικοινώνησα με την Samsung και μου είπαν ότι η υβριδική στα μοντέλα του 16 δεν λειτουργεί εδώ και καιρό. Τους ενημέρωσα ότι μέχρι πριν μία εβδομάδα έδειχνε κανονικά αλλά άκρη δεν έβγαλα.

Το πρωτοκολλο HbbTV εχει διάφορες εκδοσεις.
Αν ο παροχος του περιεχομενου, για οποιοδηποτε λογο, αναβαθμισε την υπηρεσια σε νεωτερη version, πιθανοτατα η τηλεοραση του 2016 να μην μπορει να το υποστηριξει.
Αν ισχυει αυτο, η μονη λυση ειναι να εκδοθει νεο firmware απο τον κατασκευαστη.

Βασικά κάνουν stream μια HTML σελίδα μέσω DVB-T/T2 (πως έκαναν κάποτε stream μια Teletext σελίδα; Κάτι παρόμοιο, άλλωστε το HTML είναι κείμενο) και ο ενσωματωμένος browser της τηλεόρασης την ανοίγει (και μετά κάνει ότι του λέει η σελίδα, πχ ακολουθεί links προς τυχόν online-hosted βίντεο που υπάρχουν στη σελίδα).

Πράγμα που φέρνει την ερώτηση. Για εμάς που βλέπουμε τηλεόραση μέσω υπολογιστή, υπάρχουν Hbb clients για υπολογιστές; Hbb clients που μας επιτρέπει να δούμε το page source; Τα media links;

• Like
Reactions: lizaki